İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu haberi görmek nasip olacak mı bu taraftaraEy gidi Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahmet agaoglu göreve
trabzonspor tek sorunu istikrarlı yönetimler ve bizi hedefe götürebilecek oyun anlayışı ve teknik kapasiteye sahip bir teknik direktör
yaa beşiktaş bile demirörene yıllardır katlanıyo sonunda adamlar şampiyon oldular bir şekilde biraz sabredelim yaa bir kerecik yapalım bunu ben sonuna kadar yönetimin arkasındayım sonuçta yönetimdeki büyüklerimizde en az bizim kadar trabzonsporludurlar
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu haberi görmek nasip olacak mı bu taraftaraEy gidi Fatih Tekke
Abi sen ne yaptın ya kafayı yedim birden oldumu şimdi bu?
Yorum
-
Bu saatten sonra ancak çek kırdırır gibi futbolcu kırdırıp transfer yapabiliriz herhalde. Ona da razıyım yeter ki doğru futbolcuyu transfer etsinlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu takımın sahadaki lideri kim...kaptan niye var. çünkü iki kişi biraraya gelse ve namaz kılacaklarsa birinin imam olması lazı. insanın doğasında var bu. gökdenizin son dakkalarda tek başına çırpınışlarırnı hatırlıyorum da. pantla kaptan olunmaz...maçı almayı istemeyle kaptan olunur. lider adam kim bizde.kndisi çırpınan, arkadaşlarına hadi diyen...bu takıma tekke lazım...
Yorum
-
Bugün transfer olacak mı ?
Olacaksa eğer iyi para veririz. ( Kazık yeriz )
Bence alınmayacak .
Nede olsa daha oynamayan hatta 18 kişilik kadroya alınmayan oyuncular var.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün transfer olacak mı ?
Olacaksa eğer iyi para veririz. ( Kazık yeriz )
Bence alınmayacak .
Nede olsa daha oynamayan hatta 18 kişilik kadroya alınmayan oyuncular var.OSCAR CARDOZO
Yorum
Yorum