Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gündemde o kadar futbolcu varki bnm kafam karıştı gerçekten.hergün gazetelerde farklı farklı isimler,bir hafta sonra lig başlıyo biz hala transfer peşindeyiz.bu gabriç olayı çok uzadı,alıcaz aldık gibi ifadeler görmekten bn sıkıldm.alıcaklarsa alsınlar almıcaklarsa almasınlar bu taraftarı meşgul etmeye ne gerek var ya.......

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o zaman Mandzukic olsun
      Yapmayacaktın bunu bana
      Bir transfer etsek Manzukici varya şampiyonluk garanti derim. Ama vermezler. Zaten takımda zor tuttular
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kalinic elano falan...

Nerelere uçtunuz anlamadım ki!!!

Hangi para ile alınacak bu oyuncular?

4.000 tane kombine satılacak, forma vs. satışları hareketsiz devam edecek!

Zaten bu takımın sponsorluk geliri belli. İleri dönük yapılan hes ihalelerinin getirileri 2011-2012 den sonra kasaya girmeye başlayacak. Henüz öyle bir gelir de yok.

Nasıl olacak bu iş?
        Gökten florya,riva arazileri yağmıyor ki bize 200m dolar borç yapıp sırtımızı rahata verelim.

Kardeş nerede gördün sen kombinelerin, formaların satıldıktan sonra transfer yapıldığını? Bu nasıl mantık. Sen önce taraftarı birşeylere inandır onlar üzerine düşeni o zaman yaparlar. Adamlar oyuncu getiriryor ortalığı sallıyorlar kombine forma kapışılıyor sonra. Bizde de yönetm kombine alınsın forma satılsın sıçak para gelsin ee bakalım o zoma düşünürüz. İnsanların umutlarıyla oynamaktır bu. Bu yönetimin taraftarı pek tınlamadığı ortada. Bu fatih transferinde ortaya çıktı. Hem trabzonda yaşayan gençlerin birçoğu işsiz zaten. hepimiz tüccar çocuğu değiliz. Fırından çıkar çıkmaz kombine alalım. Tanıdığım birçok insan var boğazından kesip kombineye formaya veriyor. Lütfen yönetim işini yapsın. Sonra birşeyşer beklesin taraftardan.

*
        BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• bu sene sampiyonluk iyice zorlaştı lider ve kariyeri olan biri transfer edilmeli

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• Bu akşamki hazırlık maçını veren kanal varmı ?
            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak oguzhanakyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu sene sampiyonluk iyice zorlaştı lider ve kariyeri olan biri transfer edilmeli
              Bu parasızlıkta , kimse Trabzon'a gelmez . İsim yapmış oyuncuya gerek yok . İsim yapmak isteyen , mücadele eden , herşeyi sahaya koyan futbolcuya ihtiyacımız var . Bence..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olaya bakın .. Arshavin , Zhirkov , İbiseviç ve Salihoviç kapımızdan dönmüş ( Birde Sheva varmış )

Şimdi bunu Trabzonsporlu olmayan birine söylesek git işine yeme bizi gibi kelimeler kullanır,güler geçer.Ama bizde oluyor işte bazen böyle şeyler.

Düşünebiliyormusunuz Arshavin şuanda bizim takımda olacaktı !!
                32 ysındayım Shevshenko denendini biliyorum benilmeyip yollandınıda

arsavin fatihtekke gittigi sene yusuf albayrak yonetimine cok genc ve yetenekli trabzonspora mutlaka alınmalı
                dedinide biliyorum arsavin azaman olsa olsa 1 milyon evrodur adı sanı yoktu Zhirkov , İbiseviç ve Salihoviç ama bu futbolcularla ilgilendigimizi hic duymadım?

Yorum

• Ben satışa çıktığı gibi bir sürü forma ve kombine satıldığını çok gördüm.

Ben hepsi tükensin demedim.

Ama en azından yarısı satılırdı.

Valiler bilmem kimler işe karışmadan 5.000 tane kombine bile satamayan bir kulüpten bahsediyoruz.

Daha macera aramaya gerek yok.

Yarıştığın rakipler 10 katı fiyatlara çok daha fazla kombine satıyorlar.

Neyden bahsediyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak pekossbill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu akşamki hazırlık maçını veren kanal varmı ?
                    D-Smart veriyor ama yeri değil .

Yorum

• Bizde, şimdi diyeceğimi yapacak yönetici yok ama, şu saatden sonra yapılacak en doğru iş, çıkıp ''transferi kapattık'' denmesidir.

Taraftarı zaten uyutucaz diye 2 aydır yapmadıkları cambazlık kalmadı, bari taraftara şirin gözükmek için, transfer yapıp kısıtlı imkanlarımızı ziyan etmesinler.(bknz:Jun)

Daha öncede yazdım, ''yokluk'' ayıp ve utanalıcak bir şey değil, ama sen bu yokluğu, iş bilmezliğe, idare edelime, bahane olarak kullanırsan, işin rengi değişir.

Yöneticilerin, zaman zaman başkanın kendisinin, her fırsatda bu yokluk edebiyatını yapması, bu acizliğin bütün kamu oyuna ilan edilmesi, artık benim midemi bulandırıyor !!!

Dün çıkan ''Bozöyükspor ödeme planını kabul etmedi'' haberi, bu aymazlığın mezar taşı olmuştur !!!

Asbaşkanın ''Avrupada oynatamazsakta alacağız'' demesi iş bilmezliğin damga puludur !!!

Mahmut Aksu'nun ''Serkan ve Tayfun gibi oyuncuları, para versek bulamayız'' demesi, taraftarı saf görmenin belgesi olmuştur !!!

Sportif direktörün ''Şok oldum, Kaliniç'e hayran kaldım'' demesi, dünyadan bi haber olmanın resmidir !!! (Kaliniç gibi topçudan haberi olmayan Sportif direktörde bize yakışır ama ! )

Her şeyi maruz görürüm ama, saf görülmeyi, ayak takımı görülmeyi, önümüze ne konulursa yiyeceğimizin sanılmasını göremem !!!

Bunlar kendilerini, bize lutfedilmiş nimet olarak görüyorlar.

Ben bu yönetimi kendi adıma azlettim.

Bunun sebebide transfer yapmamaları değil.

Sebeblerini yukarda maddeler halinde sıraladım. Ben kendi adıma bu yapılanları sineye çekemiyorum.

Şu saatden sonra onlar sağ, ben selamet...

Yorum

• Turgut ve yabancı sağ bek, şimdilik yeterli olur benim için.

Yorum

• Ben de kızıyodum bu transfer yapmadan kombine almayız diyenlere ama rakiplerin transferlerini kombine satışlarına göre yapmadığını gördüm.Sen transfer yaparsan kombineler patlar.Yönetim bunu anlayamayacak kadar geride kalmıştır bence.
                          Colmandante

Yorum

• alınacak olan transfer sol açık ve alternatif bir forvet olacak bırakalım oyuncu tanıtmayı alınmayacağı belli artık destek zamanı lig başlıyor tüm futbolcularımıza destek zamanı özellikle forvet hattındaki futbolcularımıza ....
                            ...

Yorum

• Şu bozöyüklü Onur mu ne deniyor? O arkadaş Bjk ile anlaşmamış mıydı?
                              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Yok mesele eksik belirtmek değil de, kalinic falan..
                                Avrupanın gözünün önündeki genç yıldızları buraya istanbul takımları dahi getiremezken biz nasıl getireceğiz çok merak ediyorum.

Bu kadar da hayalperest olmamak lazım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X