İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ne kadar yetenekli görünsede bu transfer bende kuşkular uyandırdı. Yabancı hakkımızı buraya kullanmak yerine kaliteli pivot santrafor görevi görebilecek bir yabancıya kullanmak daha makul gibi. Ancak teknik heyet ve yönetim bizden daha akıllıdır herhaldeyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalım atamasa boşuna sol kanat yapmazlar onu. Merak etme sen.
Ama uzun pasları iyi gözüküyor....
Yorum
-
Antep Batuhan'ı kaptı
İsmail Köybaşı'nı Beşiktaş'a satan Gaziantepspor, Serdar Kurtuluş'tan sonra Eskişehirspor'un da çok istediği Batuhan'ı Gaziantepspor kaptı.
Gaziantepspor kulüp başkanı ibrahim Kızıl, yaptığı açıklamada Gaziantepspor taraftarlarına müjde vererek Beşiktaş'tan Batuhan'ı 1 yıllığına kiraladıklarını söyledi. Batuhan, Gaziantepspor'a kiralık olarak verilirken, genç oyuncunun omuzunda problemi olduğu ve önümüzdeki günlerde Gaziantepspor'un kampına katılacağı belirtildi.
Bu transfer haberlerinin detayı daha sonra kırmızı-siyahlı kulüp tarafından açıklanacak.
Eyup ÖZKAN - Hollanda*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an 7 yabancı yokmu,ne zaman 8 oldu? Song'unda durumu belirsiz ayrıca,kalsada daha çok Avrupa maçlarında oynayacağını düşünüyorum Song'un..böylece ilk 11'de bile olabilir alınan yabancı forvet.
Hoca kesinlikle bi sol kanat istiyrve bu durumda kontenjan dolmus oliyor. Forvet bence yerli olicak oda olicaksa kim alnirsa bu saatden sonra kardir, itiraz teme hakkimiz yok.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebatuhan karadeniz gaziantep'e kiralandı...
İBRAHİM KIZIL ntvspor'a katıldı açıklıyor..alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBROOS: "ALANZİNHO SOL KANAT OYUNCUSU DEĞİL"
Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Heerenveen maçında sergilenen performansın kendisini memnun ettiğini söyledi.
Broos, oyunun başında istedikleri futbolu sahaya yansıtmada ciddi sıkıntılar çektiklerini belirterek, "Futbolcularım onlardan istediklerimi yapmak için yoğun çaba harcadı. Yattara'nın sakatlığı bizi biraz korkutsa da Barış Memiş'in performansı beni memnun etti. Ancak orta sahanın soluna bir takviye yapmamız gerekiyor. Bu mevkide ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Alanzinho bir sol kanat oyuncusu değil. Orta sahadan o açığı kapatmaya çalışıyor. Mümkün olan en kısa zamanda buraya bir takviye yapmamız gerekiyor" dedi.
22.07.2009
Kaynak : DHA
Hocamız çok haklı Alanzinho sol kanat oyuncusu kesinlikle değil, hocamıza giderek daha çok ısınmaya başladım, adam bu işi biliyor...
İlginç olanı biz Alanzinho'yu uzun takipler neticesinde (ince eleyip, sık dokuyarak ) sol kanat eksikliğini gidermek üzere ''NOKTA TRANSFER'' olarak almamışmıydık?Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabric'i internetten izlediğim kadarıyla çalım atabilme özelliği yok gibi ....
Yorum
-
transfer haberlerindeki şu ifade hep çok ilginç gelmiştir bana
"tek sorun klübü"
yav zaten kaç tane sorun çıkabilir ki
ya oyuncu gelmez ya klübü vermez
şöyle bir haber olmaz zaten
"hem oyuncu gelmiyor hem klübü vermiyor"
böyle bir transferin haberi dahi yapılmaz
basın bazen çok ilginç harbiden
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın varda ne oluyor?!.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan'ı kiralık istemediğimizden almadık bence...7Cngz_61
Yorum
Yorum