Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslina bakarsak, FT aciklamalari tam bir skandal.
    Bonservisini bile ödeyen cikmis ve yine alinmamis.

Bence her isimizi bozan Hacisalihoglu.
    Ona yasina hürmeten birsey yazmiyacagim.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet kesinlikle FT Ünalin samimi olmadigini iddia etmis.
      "Sportif direktör Ünal Karaman'a transferimle ilgili 'samimi' çabalarından dolayı teşekkür ederim. Bunu aynen yazın, o anlar"

Hiç dikkatimi çekmemişti gerçekten enteresan...
      İsmailov konusu da bir başka enteresan...

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o haber beni doğruluyor hemşerim
        gerçekten öyle galiba
        7
        Cngz_61

Yorum

• of hala tekke muhabbetı donuyor yapmayın arkadaslar etmeyın kapatalım su konuyu olmadı daa neyı uzatıp ıcımızı karartıyoruz???
          HAYAT beni **61** kenaRA-bordoMAVİaşk

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslina bakarsak, FT aciklamalari tam bir skandal.
            Bonservisini bile ödeyen cikmis ve yine alinmamis.

Bence her isimizi bozan Hacisalihoglu.
            Ona yasina hürmeten birsey yazmiyacagim.
            evet bir yamuk da o....onunda bişeylerini biliyom ama neyse

Yorum

• işinize gelincede nasıl fotomaçı kaynak gösteriyorsunuz.
              enterasean gerçekten.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• kadırga tv deki halil şanlıyı dinleyip hiç inanmazdın trabzonsporu karıştırıyor derdim ama dedikleri yavaş yavaş doğru çıkıyor..
                ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Ben bu sayfaya geldiğimde;
                  Gökhan Ünal ve Umut Bulut'un kaçırdığı gollerin tartışmasını;
                  Fatih Tekke'nin muhabettinin dönmesini istemiyorum.
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet bir yamuk da o....onunda bişeylerini biliyom ama neyse
                    Abi be konuyla alakası yok ama resimdeki senmisin hep merak etmişimdir başka sitelerde de görmüştüm bu resmi ayrıca yönetimde Fatih Tekkeyi almakta samimi vede ısrarcı değildi gerçi transfer döneminin bitmesine çok var ama olsun..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Sportif direktör Ünal Karaman'a transferimle ilgili 'samimi' çabalarından dolayı teşekkür ederim. Bunu aynen yazın, o anlar"

Hiç dikkatimi çekmemişti gerçekten enteresan...
                      İsmailov konusu da bir başka enteresan...
                      Mardan'ın sahibi İsmailov ise onun için bi'şey değil 2 milyon euro

Yorum

• selam renkdaşlarım yaklaşık 1 aydır takımı takip edemedim. ya benim pek bilgim yok ama bu sezon için nasıl forvet alınmaz bu takıma. daha geçen sene bizi yakanlar bu forvetler değil mi. ilgilendiğimiz forvet varmı. yoksa gerçekten ihtiyacımız yokmu . eğer forvet almazsak bu senede yanarız vallahi.
                        Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bu sayfaya geldiğimde;
                          Gökhan Ünal ve Umut Bulut'un kaçırdığı gollerin tartışmasını;
                          Fatih Tekke'nin muhabettinin dönmesini istemiyorum.
                          Haklisin ama eger FT bu yazilanlari söylediyse olay baska bir boyut kazanmisdir.
                          Yönetim derdi neyse aciklamalidir.
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bişe değilde o adam bjkli değilmi
                            ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Eğer Fatih Rusya'da diye İsmailov bu işe sponsor oluyorsa, Faruk Özak aynı İsmailov'a Caner Erkin için de bir telefon açabilir mi?

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet o.
                                Zaten haberde azeri isadami diye yaziyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X