Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ntvspor ;

Delgadonun sözleşmesi dondurulamıyor.Beşiktaş Boboyu satıp yerini Batuhanla dolduracak.Hemde yabancı kontenjanı açacak..

Bu habere ne diyeceksiniz?

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu sayfadan çıkınca şöyle sağlam bi haber olsa şaşarım zaten neyse herkese iyi kandiller...
      Seninde Kandilin mübarek olsun..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bayler hayirli ugurlu olsun drago gabric cuma dan sonra Trabzon da, hirvat ve fransiz internet sitelerin bugünkü haberleri, sol taraf tamam, forvetin arkasin a da engin baytar :-))))) 1. bize her yer Trabzon 2. sampiyonum Trabzonum ollleyyyy, sampiyonum Trabzonum ooollleyyy (((ajansspor da bir arkadsın yorumu )))

Yorum

• bencede mahmut aksu hırvatistana gitti, matrix cok emin konusuyor bence kesin hırvatistanda mahmut aksu.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ntvspor ;

Delgadonun sözleşmesi dondurulamıyor.Beşiktaş Boboyu satıp yerini Batuhanla dolduracak.Hemde yabancı kontenjanı açacak..

Bu habere ne diyeceksiniz?
            Sorun yok bence, yani zaten o kadar para vermezdi bizimkiler..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kutadgu

Can Karyağdıyamı Matrix5782 yemi inanacaz?

Yorum

• Matrix sen bize söylediklerini nereden duyuyon. Yoksa sen Ts nin yöneticilerinden falan biri misin???
                Evet yılın sorusunu soruyorum Matrix kim???
                Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

Kutadgu

Bana sormuyorsun ama ben cana değil matrix e inanıyorum

Yorum

Kutadgu

istayen istediğnine inansın

ayrıca benim dediklerime inanmak zorunda değil kimse
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Kutadgu

gardaşımhabu nickini de değiştir da yanlış anlama da nedir matrix5782 elektrikli süpürge modeli gibi ....
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Ben matrix'e inaniyorum.

Turgut'lan anlasmak üzereyiz demisti .. iki üc gün sonra Ünal Karaman Turgut'un pesindeyiz dedi.

Yorum

• İlk olarak mustafa calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben matrix'e inaniyorum.
                          +1 ....
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Matrix yönetimden bi yerden alıyorsa haberi kesin asbaşkana yakın biridir belkide odur.Malum transferi asbaşkanımız yönetiyodu

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Matrix sen bize söylediklerini nereden duyuyon. Yoksa sen Ts nin yöneticilerinden falan biri misin???
                              Evet yılın sorusunu soruyorum Matrix kim???

ustam sen geç kaldın ya biz en son sadri şener ve mahmut aksunun hacısalihoğlu ile alioğlunu almadan oluşturdukları voltran olduguna karar verdik

Yorum

• Matrix nickini kendi isim ve soyismiyle değiştirssin diye oylama açalım valla

Yorum

Yükleniyor...
                                X