Erdal abi yazılanları unutmama gibi kötü bir huyum vardır. Daha hoca transferi bile yokken şampiyon olacağız 3 transfer yapacak gücümüz var demiştin. Peki nereye gitti bu 3 transfer yapacak para gücü?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradenizspor'un Bank Asya'ya çıkması bizim için hayati önem taşırken, Eren'in Rizespor'a verilmesinin mantığı nedir ?
Acaba burda eren in bir üst ligde oynama israri etkili olmus olabilir mi,bir ihtimal."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradenizspor'un Bank Asya'ya çıkması bizim için hayati önem taşırken, Eren'in Rizespor'a verilmesinin mantığı nedir ?
İmzan herşeyi açıklıyor zatenO Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar beşiktaş şöyle dese..
Verin Umutu verelim Batuhan + 1 milyon Euro kabul eder misiniz?
Ben karasız kaldım açıkası...I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon durumlar nedir arkadaslar ??
Afolabi gündemde,gabric de sona yaklasildi ve batuhan icin nabiz yoklaniyor.
Kisacasi senin tabirle ,hersey hallolur,beklemeye devam."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar beşiktaş şöyle dese..
Verin Umutu verelim Batuhan + 1 milyon Euro kabul eder misiniz?
Ben karasız kaldım açıkası...
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara batuhan takası daha iyi olurdu hem yabancı kontenjanı açılır hemde bjk ye kazık atmış olruz...yattara istanbul da rahat durmaz
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeeh bende şimdi düşünüyordum hala Yattara ' yı ne zaman satçak biri diye .
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara batuhan takası daha iyi olurdu hem yabancı kontenjanı açılır hemde bjk ye kazık atmış olruz...yattara istanbul da rahat durmaz
Yorum
Yorum