Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erdal abi yazılanları unutmama gibi kötü bir huyum vardır. Daha hoca transferi bile yokken şampiyon olacağız 3 transfer yapacak gücümüz var demiştin. Peki nereye gitti bu 3 transfer yapacak para gücü?

Yorum

• Acilen bir forvet almalıyız. Ve tek alternatif Batuhan gibi duruyor. EE denize düşen yılana sarılır misali..

Yorum

• Son durumlar nedir arkadaslar ??
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Karadenizspor'un Bank Asya'ya çıkması bizim için hayati önem taşırken, Eren'in Rizespor'a verilmesinin mantığı nedir ?
          Mantiksiz bir harekettir.

Acaba burda eren in bir üst ligde oynama israri etkili olmus olabilir mi,bir ihtimal.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Karadenizspor'un Bank Asya'ya çıkması bizim için hayati önem taşırken, Eren'in Rizespor'a verilmesinin mantığı nedir ?
            Mantık aramayalım
            İmzan herşeyi açıklıyor zaten
            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• bizimkiler eziklerin peşinde

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar beşiktaş şöyle dese..

Verin Umutu verelim Batuhan + 1 milyon Euro kabul eder misiniz?

Ben karasız kaldım açıkası...
                1 milyon euroyu onlarmı veriyor bizmi onlar veriyorsa kabul..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son durumlar nedir arkadaslar ??
                  Gelisme var imza yok.

Afolabi gündemde,gabric de sona yaklasildi ve batuhan icin nabiz yoklaniyor.

Kisacasi senin tabirle ,hersey hallolur,beklemeye devam.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Gerideki sayfalardada yazmıştın abi. Olmuş bir şey işte. Bankasya'da daha çok gelişeceğini düşünmüşlerdir. Ne yani burdan yönetime illaki sallayalımmı? 1 hafta cezalı ikende yazdıkların çok dikkatimi çekmiş bir türlü cevaplayamamıştım. Bu takımın antremanlarına gidecek kadar seviyorsunuz. Ama yapmayın böyle güzel zamanlarda son 13-14 yılın en alternatifli kaliteli kadrosu kurulduğu zamanlarda olumsuzluk niye?

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar beşiktaş şöyle dese..

Verin Umutu verelim Batuhan + 1 milyon Euro kabul eder misiniz?

Ben karasız kaldım açıkası...
                      yattara batuhan takası daha iyi olurdu hem yabancı kontenjanı açılır hemde bjk ye kazık atmış olruz...yattara istanbul da rahat durmaz

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yattara batuhan takası daha iyi olurdu hem yabancı kontenjanı açılır hemde bjk ye kazık atmış olruz...yattara istanbul da rahat durmaz
                        Heeh bende şimdi düşünüyordum hala Yattara ' yı ne zaman satçak biri diye .

Yorum

• Batuhan haberleri iyice gün yüzüne çıkmış anlaşılan

Devre arasında Batu , sonra Hasan Ahmet . Sezon sonunda Eren takıma geri döner . Transfer döneminde de Muhammet'i alırsak herkesin gönlü olacak . Hem 61 plaka , hem ferrari

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Heeh bende şimdi düşünüyordum hala Yattara ' yı ne zaman satçak biri diye .
                            Bizim taraftarın en büyük sorunu Yattara hazımsızlığı istanbul takımlarında olsa varya biz neden bulamıyoruz derlerdi

Yorum

• Alanzinho 4 milion euro baya ucuz almisiz...onun gibi oyuncu türkiyede yok su an...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne cabuk sattınız yattarayı anlamıs değılım...tamam cok ııyı bır orta saha mız var ama yıne en yaratıcı oyuncumuz yattara... adam sakatlandı diye adamı hemen gonderdınız ne zararı var adamın. en az 2 3 sene daha oynar en ust duzeyde

Yorum

Çalışıyor...
                                X