Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orhan bizim sağbek olsa ne değişirdi diye bir soru sorsam ?

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçı 90 dk izledim kötü oldu bjk'nin kaleye şutu yok..kahe çok iyi oyuncu pektemek'i pek beğenmedim ayrıca aykut demir solda orhan şam sağda çok iyiydiler ancak orhan bazen rakibini kaçırıyor , gençler hocası kaliteli hoca iyi takım kurmuş ve ayağa pas yapıyorlar kahe gerçekten çok iyiydi...
      yorum için teşekkürler . aykut demir kimdir ?

Yorum

maçı 90 dk izledim kötü oldu bjk'nin kaleye şutu yok..kahe çok iyi oyuncu pektemek'i pek beğenmedim ayrıca aykut demir solda orhan şam sağda çok iyiydiler ancak orhan bazen rakibini kaçırıyor , gençler hocası kaliteli hoca iyi takım kurmuş ve ayağa pas yapıyorlar kahe gerçekten çok iyiydi...
        kötü olan ne bjk nin puan kaybı mı
        alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
        yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gençlerin atamaması

Yorum

gençlerin maçı kaybetmesi
            beşiktaşın beraberliği bile başarı

Yorum

gençler'in 3-4 tane net gol kaçırması haliyle puan kaybetmesi bu arada aykut demir ümit milli takımıızda sağbek ve zaman zaman stoper oynayan burada ismi çokça zikredilen ama nedense gündemimize bile girmeyen yanılmıyorsam Karadenizli hatta Trabzon kökenli bir oyuncu bugün solbek oynadı sırıtmadı gayet iyiydi...pektemek bugün sol açık oynadı gerçi gençler'in oyun anlayışı çok ilginç orta saha forvet kavramı yok...4/6/0 dedikleri oyun tarzı gibi...
              poetricus

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gençlerin maçı kaybetmesi
                beşiktaşın beraberliği bile başarı
                alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Bizim Mehmet Batdal bugün 2 tane gol atmış.

Yorum

• Beni en çok sevindiren Transfer sezonunun sonuna gelinmesi ve ne olacaksa bu zaman da olur
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Boyd'un bonservisi 1,5 milyon euro alacağı para 3 milyon euro yanlış mı biliyorum ?

Boyd'un Rangers'ta aldığı parayı araştırdım bulamadım bilen varsa açıklayabilir mi ?
                      Haftada 50.000 sterlin , %40'ı vergi . Eline geçen yıllık kazanç yaklaşık olarak 3.8 milyon tl .

Yorum

gençler'in 3-4 tane net gol kaçırması haliyle puan kaybetmesi bu arada aykut demir ümit milli takımıızda sağbek ve zaman zaman stoper oynayan burada ismi çokça zikredilen ama nedense gündemimize bile girmeyen yanılmıyorsam Karadenizli hatta Trabzon kökenli bir oyuncu bugün solbek oynadı sırıtmadı gayet iyiydi...pektemek bugün sol açık oynadı gerçi gençler'in oyun anlayışı çok ilginç orta saha forvet kavramı yok...4/6/0 dedikleri oyun tarzı gibi...
                        Aykut Almanya doğumlu, Trabzonlu bir ailenin çocuğu. Kendisi koyu bir Trabzonspor taraftarı.

Yorum

• İlk olarak zeki_bm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aykut Almanya doğumlu, Trabzonlu bir ailenin çocuğu. Kendisi koyu bir Trabzonspor taraftarı.
                          djqpwodnpq Bize her yer Trabzon

Yorum

• NTVspor'un yanlış haber yaptığına rastlamadım. Yönetim kriz masasını oluşturmuş oyuncular uyarılmış transfer içinde çalışmalara başlanmış. Boyd ismide balon değilmiş görüşmelere başlanacakmış. Yönetim hakkında atıp tutan kişileri utandırabilir.

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim Mehmet Batdal bugün 2 tane gol atmış.
                              2.golünü dakka 61 de atmış, bu bir mesajmı ???

zaman geçiyor takıma en azından adam gibi 1 takviye şart ama yönetim öyle düşünmüyor galiba, hiçbir çalışma yok transferle ilgili...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak zeki_bm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ÖÖzer diye bi cocuk vardi, onun icinde aynisini diyorlardi...
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X