Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yattara'yı ilk fırsatta topun ağzına getiren zihniyet

arkadaşım düşüncemi söyledim, sende burda mutlaka bi futbolcu için aynı şeyleri söylemişsindir..

Yorum

• En büyük avantajımız ; transferler göz önüne alındığında , Trabzonspor'u kimsenin dikkate almaması... Bu İstanbul takımları ile birlikte Anadolu takımlarının da düşüncesi... Bunun futbolcularımıza ek bir motivasyon olacağı kanaatindeyim.
      Ayrıca kimsenin hesaba katmadığı birşey de , takımın artık geçen seneki gibi acemi olmadığı...

Birde sağ bek alsaydık...

İşte o zaman bende "Bu sefer tamam.. İnşallah " derdim
      En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 05.08.2009, 19:07.
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Yattara Batuhan takasına sadece gülüyorum.Sadece ben değil herkes güler bu takasa.Bu kadarını da yapmayın.Batuhan'ı almak için Yattara takası yapılır mı ya?Beşiktaş bu takasın üstüne kendi isteğiyle para bile verir.Ama bu işe en çok taraftarları sevinir.Beşiktaş'a yazık atmış olmayız yıldız kazandırmış oluruz
        -1461 TRABZON-

Yorum

• champions

Bende gözlük yok. olsa söylerim Büyütmeye abatmaya gerek yok. mevcut takim iyi zaten bana göre 2 transfer yaparsak cok iyi olacagi
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara Batuhan takasına sadece gülüyorum.Sadece ben değil herkes güler bu takasa.Bu kadarını da yapmayın.Batuhan'ı almak için Yattara takası yapılır mı ya?Beşiktaş bu takasın üstüne kendi isteğiyle para bile verir.Ama bu işe en çok taraftarları sevinir.Beşiktaş'a yazık atmış olmayız yıldız kazandırmış oluruz

yanılıyorsun bence .yattara konusunda bukadar duygusal davranmamalıyız.i

Yorum

• valla batuhan kaçmamalı milli takımdada oynuyo fifanın milli takımda oynatılan kişi başı parasıda var az olsada para paradır ama bide oyuncunun ilerideki değeride var

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• Yattara-Batuhan takası gerçekten komik olmuş..

Batuhan en azından şimdilik o kadar etmiyor.. Eder mi etmez mi bilemem ama şuan etmez..

Yattara satılmalı ama değerinde ve kulübün kazançları çerçevesinde..

Takasta kazançlı çıkan biz olmayız..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yanılıyorsun bence .yattara konusunda bukadar duygusal davranmamalıyız.i
                  Bunu ben değil Beşiktaş taraftarları söylüyorHatta sadece onlar değil diğer takım taraftarları da
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• batuhan disiplinsiz diyosunuz ,yattara çok mu disiplinli,engin için burda çok kişi karşı çıktı, şimdi herkez susdu

Yorum

• Sembol isimler satilmamali.

Yattara bunlardan birisi. Hami Mandirali, Fatih tekke vs. gibi oyuncularimiz para icin satilmamali satilirsada yönetim-baskan istifa etmeli.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu ben değil Beşiktaş taraftarları söylüyorHatta sadece onlar değil diğer takım taraftarları da

nezaman söyledileri ben konuyu acalı 5 dk oldu

Yorum

• Burada Yattara Batuhan takası için kimse disiplinsizliğini öne sürmedi.Böyle bir takasın saçma olduğundan bahsetti.Batuhan gelirse o da disiplini öğrenir öğrenmek zorunda.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

batuhan disiplinsiz diyosunuz ,yattara çok mu disiplinli,engin için burda çok kişi karşı çıktı, şimdi herkez susdu
                            Yattara Batuhan takası çok tuhaf olmuş bir kere .
                            Yazsan Yattara Tello neyse diyeceğim ama sen bir kanat oyuncusuyla forvet oyuncusunu takas ediyorsun be abicim.

Yorum

nezaman söyledileri ben konuyu acalı 5 dk oldu
                              Onlar Yattara'yı bugün istemediler yıllardır istiyorlar.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• orta sahaya bir adam daha alınınca gerçekten oradaki oyuncu seçimi çok çok zorlayacak broosu.daha takımı izleyemedim ama bu kadar orta saha oyuncusu varken nasıl seçim yapacak?alanzinho bu takımda nasıl yedek olur?yattara sonradan mı girer?çok fazla soru var.

fakat ben hala songun gitmesi durumunda bahsi geçen stopere,mutlaka bir sağ beke(yabancı olabilir yada orhan şam veya a.dereli ikilisinden biri olabilir).bir de forvete ihtiyaç olduğunu(sağ bek yerli ise yabancı olması muhtemeldir) düşünmekteyim.sol kanat için çok gerek olduğunu düşünmüyorum.fakat yine de alınması gerek denirse benim düşüncem transferler için:

sol kanat için:erhan küçük veya uğur boral olabilir.gabric oynamayacaksa avrupada alınmasının anlamı yok diye düşünüyorum.maradona mı bu adam?messi mi?
                                sağ bek için :a.dereli,orhan şam veya yabancı bir alternatif
                                forvet için :batuhan,tekke yada yabancı bir alternatif olabilir.

bu alternatiflerden birilerini seçip almaları beni mutlu ederdi.tabi bu oyuncular alınırsa ilk 11 için inanılmaz bir rekabet olacak dibi duruyor.daha şimdiden orta sahada iyi oyuncular 11i zorlamakta.barış,colman,tjikuzu,selçuk,ceyhun,engi n,zafer,alanzinho,yattara arasından 5 oyuncu seçilecek.kaldı ki bir sol kanat daha isteniyor.garipsiyorum ben.
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Çalışıyor...
                                X