Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elenmezlerse Gabric'e olan ihtiyaçları artabilir..

Valla bilmem ama gabriçten önece forvet yada sağ bek alsadık iyi olurdu ama neyse....
    farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ona kaptanlık çok yakışıyor..
      harbiden yakışmış

batuhanı alırsak gerçekten çok iyi olur..
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        içerdeki maçlarda alanzinho. deplasmanlarda colman ilk 11'de oynasın diyorum ben de. bu da bi fikir.
        Aslında tam tersi yapacaksın biz deplasman da daha iyi oynuyoruz
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Batuhan'ı kaçırmamak lazım.

G.antep le anlaşmadı mı bugün gaztede yazıyor gelenlerde batuhan gaziantep diye...

Yorum

• Batuhan alınabilirse eğer harika bir transfer olur. Bu sezon eğer bizim gibi hedefi olan bir takımda oynarsa yıldızı parlayacaktır. Gelirse en çok konuşulacak oyuncuların başında gelecek. 20 tane atıp 10 tane de attırsa yeter de artar bile.
            Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              G.antep le anlaşmadı mı bugün gaztede yazıyor gelenlerde batuhan gaziantep diye...
              Anlaşmayı iptal etti . Beşiktaş'a geri döndü .

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında tam tersi yapacaksın biz deplasman da daha iyi oynuyoruz
                artık içerde daha iyi oynamalıyız ama. bu takım içerde rakiplerine top göstermeyeecek kadar kaliteli bir takım artık. özellikle orta sahamız.

Yorum

• Yeni paketimiz :

Drago Gabric + Batuhan Karadeniz .

İtirazı olan ?

Yorum

• 20 tane atıp 10 tane de attırsa yeter de artar bile.
                    Iyiki fazla istememissin
                    twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Broos Selçuk-Colman-Tjıkuzu üçlüsünü hayatta bozmaz.4-5-1 sisteminde forvete yakın oyanacak futbolcuya ihtiyaç vardır.Hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla o bölgede Selçuk'u düşünüyor.Selçuk da Manisa'da oynadığı dönemde ofansa daha yakın oynuyordu.Sezonun genelini bu bölgede oynayarak geçirirse geçen seneki performansını ikiye katlar diye düşünüyorum.

Arkadaki ikiliden Colman daha çok defansın önünde yer aldı son maçta.Defanstan ilk topları o alıyor.Tjıkuzu ise daha önde oynuyor hem rakibi karşılıyor hem oyun kurulmasını engelliyor.Mantık olarak da Colman Tjıkuzu'ya göre hem atletik hem topla hareket kabiliyeti fazla olan bir futbolcu olduğu için defanstaki topları öne daha rahat taşıyabilir.

Bu şekilde baktığımız zaman bu üçlü sezonun genelinde oynar.Kanat oyuncuları arasında değişiklik olur diye düşünüyorum.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Batuhan alınabilirse eğer harika bir transfer olur. Bu sezon eğer bizim gibi hedefi olan bir takımda oynarsa yıldızı parlayacaktır. Gelirse en çok konuşulacak oyuncuların başında gelecek. 20 tane atıp 10 tane de attırsa yeter de artar bile.
                        bu istatistikleri sağlayacak kadar şans bulabilir mi geldiğinde? hem umut hem gökhan'ı kesecek sürekli. sanmıyorum. ama alınmasını isterim.

Yorum

• batuhanı inşallah alırız ama beşiktaş bize hayatta vermez...
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• yönetim gabriç konusuna bir açıklık getirse keşke bugün.
                            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Gökhan ve Umut gibi savunma arkasına hızlı sarkabilen forvetlerin en çok ihtiyaç duyacağı şeylerden birisi de uzun bir forvetin onları topla savunmanın arkasında buluşturmasıdır. Bu ligdeki her takımın savunmasını çaresiz bırakacak meziyetleri olan bir oyuncu Batuhan. Yattara'nın keseceği milimetrik ortalara mermi gibi kafa vurduğunu hayal ediyorum da heyecanlanıyorum. Yönetim inşallah vazgeçmemiştir. Fiyatı düşük tutmak için fazla istekli görünmeyecektir ama bence ellerini çabuk tutsalar iyi olur.
                              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Ooo iyimiş batuhan iptal etmiş ...Gelsin derim ben....

Yorum

Yükleniyor...
                                X