Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu takımn forvetinin umutla gökhan olduğunu bilmek yinemi geçen yılki senaryoları izleyeceğiz diye düşünmeme sebep oluyor...
    umut ve gökhan değil alternatifsiz umut ve gökhan hiç transfer yapmıyorsan neden ereni gönderdin neden hasan ahmeti almıyorsun takıma sorular çok bu forvet konusu çok sıkıntı olucak çoook lig başlasın ben bu sayfaları kopyalıycam ah vah ederiz orda artık
    ...

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - - - - - - - Tony SyLva - - - - - - -
      Serkan - - Giray - - Egemen - - CaLe
      - - - - - Tijikuzu - - Colman - - - - -
      - Engin - - - Alanzinho - - Gabric - -
      - - - - - - - Umut Bulut - - - - - - -

Yattara gelene kadar kadro bu . Yattara gelince diğer kadroyu düşünürüz .
      Tek forvetse Gökhan 1. tercih olmalı .. Ayrıca orta sahada Tjikuzu - Selçuk - Colman üçlüsünü bozmak bu takıma yapılabilecek en büyük saçmalıktır ..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sivasın dört tane mi sayayım 1-agbetu 2-ersen 3-omotoyossi 4-mehmet yıldız 5-kamanan

1. Otomoyossi alınamadı.
        2. Agbetu açık da oynuyor
        3. M.Yıldız şu an sakat
        4.Ersen'in pili bitik 60'dan sonra sahada adımını atamadı.
        5.Kamanan hızlı olmasına rağmen yetenekleri kısıtlı..

Kıcı kırık sivas bile bu sene şampiyonuz diyor sen ise 4.oluruz diyorsun kusura bakma da o zaman yanlış forumdasın

Yorum

• benim aklım almıyor bu başkan geçen yıl maçları seyretmedimi bu takımı laubali gökhan yada yetenekten yoksun umutmu taşıyacak hemde uefa da yarı finalmiş gülerler adama...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bana sanki Alanzinho yedek kalacakmış gibi geliyor. Kalmasını hiç istemiyorum ama 11'de oynarsa kim yedek kalacak? En iyisi bir maç biri bir maç biri oynasın veya formda olan oynasın. Hoca işini bilir Hiç bu kadar alternatifli orta sahamız olmamıştı. Şaşırıyor insan. Bir tane de forvet takviyesi umarım gerçekleşir. Sağ bek ise devre arasına kaldı artık.
            En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 05.08.2009, 11:08.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayrıca orta sahada Tjikuzu - Selçuk - Colman üçlüsünü bozmak bu takıma yapılabilecek en büyük saçmalıktır ..
              Katılıyorum, bu yüzdende Gabric'te ancak alternatif olur.

Yorum

• İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana sanki Alanzinho yedek kalacakmış gibi geliyor. Kalmasını hiç istemiyorum ama 11'de oynarsa kim yedek kalacak?
                Alan forvet oynasın

Yorum

• forvet olayında bi sorunda Fatih Tekke konusu bu konu çok canımızı yakacak gökhan kaçırak umut kaçıracak başlayacağız Fatih Fatih diye eğer Fatih alınmazsa takım içinde kaoslar dönecektir her yönü düşünmek lazım lig başlamadan
                  ...

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olası sakatlıkları düşünüyoruz geçen sene İsaac'de vardı

Vardı da noldu ? Ne kadar yararlandık ? Adam resmen kulübeye hapsedildi.. Kulübede hapsolacak 2-3 forvetimiz daha olsa nolacak..

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar geçen seneyide Umut ve Gökhan ile tamamlamadık mı ? Kaldı ki çift forvet oynuyorduk.. Şimdi tek forvet oynuyoruz ve 1 tanesi kulübede olacak daha ne
                      niye sezona takımlar 3 kaleciyle başlar hiç düşündün mü? zaten 1 tanesi 11de oynuyor, bir de yedeği var etti 2, 3. niye?

çünkü futbolda sakatlık kart cezası formsuzluk gibi durumlar vardır, ve bir de rekabet vardır ki sana anlatmak uzun sürer, sağa sola laf yetiştireceğine biraz mantıklı düşün

Yorum

Vardı da noldu ? Ne kadar yararlandık ? Adam resmen kulübeye hapsedildi.. Kulübede hapsolacak 2-3 forvetimiz daha olsa nolacak..
                        Bir maç kurtarmıştı xD Olsun yinede lazım bir forvet

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          forvet olayında bi sorunda Fatih Tekke konusu bu konu çok canımızı yakacak gökhan kaçırak umut kaçıracak başlayacağız Fatih Fatih diye eğer Fatih alınmazsa takım içinde kaoslar dönecektir her yönü düşünmek lazım lig başlamadan
                          Niyetlenmişsiniz zaten F.tekke F.Tekke seslerini yükseltmeye.. İlk sen başla mesela .. en ufak bir hatada F.Tekke F.tekke diye bağırma tribünde.. adam zaten yedeklerde olmayacak oyuna girmesi mümkün değil

Yorum

1. Otomoyossi alınamadı.
                            2. Agbetu açık da oynuyor
                            3. M.Yıldız şu an sakat
                            4.Ersen'in pili bitik 60'dan sonra sahada adımını atamadı.
                            5.Kamanan hızlı olmasına rağmen yetenekleri kısıtlı..

Kıcı kırık sivas bile bu sene şampiyonuz diyor sen ise 4.oluruz diyorsun kusura bakma da o zaman yanlış forumdasın
                            1. Omotoyossi alındı ..
                            2. Agbetu açık oynayabilir ama forvet ..
                            3. Şu an sakat olabilir, bu 5iva5'ın öyle bir forveti olmadığını göstermez ..
                            4. Ersen Martin bence çok çok iyi transfer, zamanla çok yararlı olur ..
                            5. Kamanan çok iyi bi oyuncu bence ..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Arkadaşlar geçen seneyide Umut ve Gökhan ile tamamlamadık mı ? Kaldı ki çift forvet oynuyorduk.. Şimdi tek forvet oynuyoruz ve 1 tanesi kulübede olacak daha ne
                              Burada forvet alınsın diye yorum yapanların cogu tek forvet oynadıgımızın farkına varamamış daha...
                              Diyelim ki tek forvet oynancagını bildigi halde forvet istiyolar,yabancı sınırı var mecbur Türk alınıcak,Ben bu sistem Gokhandan iyi oynucak bi forvet bilmiyorum...
                              Kimi alıcagız da Hem Gokhanı Hem Umutu yedek bırakıcak??

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tek forvetse Gökhan 1. tercih olmalı .. Ayrıca orta sahada Tjikuzu - Selçuk - Colman üçlüsünü bozmak bu takıma yapılabilecek en büyük saçmalıktır ..
                                Bizde biliyoruz ama ne yapalım Elemanlar o kadar kaliteli ki Alan'ı kesmeye kıyamıyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X