Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yokmu Ünaldan haber ta dün akşam gitti maçı izlemeye..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Arada İsaac'ın Hazırlık Maçları Performansı ;

4 Maç 3 Gol .
      Bu veri benim için hiçbir anlam ifade etmez.

Ergin Keleş'in 2 gol attığı maçlarda İsaac'ın 3 gol atması iyi bir veri değildir
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Isaac-Ergini ligde görecegiz...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bizimkilerin böyle bir Opsiyon koydurduguna inanmiyorum.
          Delilik olur vallahi.
          aynen öyle.öyle bir opsiyonun olması şu demek:
          isaac iyiyse manisa alır.isaac kötüyse trabzon'da kalır.
          ben inanmak istemiyorum böyle bir opsiyonun varlığına.yönetimden birilerine doğrulatmak lazım bu bilgiyi.
          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• egin kiralıkmı gitti acaba...

Yorum

• forvet alınacakmı varmı bir gelişme
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• yok .ne gelişmesi ...

Yorum

• bu sessizlik inşallah fırtına öncesi sessizliktir.
                  şöyle yarın bi açsak bilgisayarları süper bi forvet, gabric ve sağ bek alınmış.heyt bee
                  teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu sessizlik inşallah fırtına öncesi sessizliktir.
                    şöyle yarın bi açsak bilgisayarları süper bi forvet, gabric ve sağ bek alınmış.heyt bee
                    sonumuz hayrolsunda ne olursa olsun önemli olan trabzonsporumuzun başarısı hadi rastgele
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Gökhan ÜNAL: Kampın hayal kırıklığı yaratan futbolcularından birisi. İdmanlarda çok isteksiz. Hugo Broos kampta ençok onla ilgilendi . Broos'un gol silahı. Gökhan hem teknik hem fiziksel açıdan hazır gözükmedi. Gol bölgelerinde etkisiz ve silik kaldı. Oynadığı maçlarda gereksiz top kayıplarıyla ön palana çıktı .Bir an önce toparlanmazsa bu formuyla şans bulması zor.

Umut BULUT: İdmanlarda çok istekli çalışan futbolculardan birisiydi, Ancak son vuruşları berbat. Koşuyor mücadele ediyor. rakip savunmaya hücüm pres yapıyor son vuruşları yapamıyor. Vasat bir görüntü çizdi. Gol bölgelirinden uzak , sezgisi ve vuruşları kötü.

Eren GÖRÜR : Maastricg maçında 2 gol attı ve bir anda gündeme geldi, iyi çalışıyor ama daha zamana ihtiyacı var. Formu yükselenlerden biri ancak ilk 11 için yetirli değil..

Selahattin Aydınlı / Hollanda Mierlo

Kaynak: haber61.net

Sizinde gördügünüz gibi acil bir Forvete ihtiyac vardir...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ergin abi helal sana be!
                        .

Yorum

• demekki bir forvet lazım...

Yorum

• Bi aralar Yusuf Kurtulus diye genc bir futbolcumuz vardi. UEFA ön elemisinde ilk macina cikmisti. Ben o futbolcuyu cok begeniyordum, ondan cok umutluydum. Oyun stili Ortegaya cok benziyordu.

Fakat simdi sönüp gitti. Gelecege cok umut veren bir isimdi.

Varmi bilgisi olan? Neden ayrildiki bizden?
                            En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 26.07.2009, 21:57.
                            .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bi aralar Yusuf Kurtulus diye genc bir futbolcumuz vardi. UEFA ön elemisinde olk macina cikmisti. Ben o fortbolcuyu cok begeniyordum, ondan cok umutluydum. Oyun stili Ortegaya cok benziyordu.

Fakat simdi sönüp gitti. Gelecege cok umut veren bir isimdi.

Varmi bilgisi olan? Neden ayrildiki bizden?
                              Galiba ERsun Yanal istememişti..

Yorum

• Yusuf Kurtulus neydi beee...
                                müthis bir oyuncuydu...

disiplinsi tavirlari nedeniyle takimdan gönderildi diye biliyorum...

ben bu sene eren görür´e sans verilirse ondan cok umutluyum...
                                ...

Yönetim´in forvet konusunda hicbir fites atmamasi da ilginc... icimde bir his sessiz sedasiz cok taninan bir forvet alinacak diyor
                                bu konuda bu sezon gs cok basarili oldu
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X