İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ama siz bizim Kuzu daha iyi diyorsanız eyvallahTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-3 saattir internete giremedim belki transfer olmuştur dedim ama gene tık yok herhalde daha çok beklicez..
Yorum
-
İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyi bekliyosan onu çok daha beklersin gibime geliyor"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleluiz garcia haberlerininin doğruluk payı varmıdır?Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleluis garcia tam sol açık değilki ya liverpoolda forvette bile oynuyorduEn son Oğuzhan Fidan tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 00:26.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha ne istiyosunuz ?? sürekli forvette lazım diyoruz ama bakalım asrın hatasını yapıcakmı yönetim! luis garcia alınırsa 1 taşla 2 kuş vurmuş olucazyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi be başkan yap bir hata
Yorum
Yorum