Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Suarez'i beğendim. İlginç bir oyuncu. Üstelik '88 doğumlu
    Evet çok yetenekli bir oyuncu ama geçen yıl üzerinde durulsaydı bir şeyler olabilirdi artık çok geç sadece Anderlecht'te ki başarılarını izleriz artık. Bir de Kanu var o takımda 2. yarı oyuna girebilir onun da geleceği parlak.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Ama siz bizim Kuzu daha iyi diyorsanız eyvallah
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 2-3 saattir internete giremedim belki transfer olmuştur dedim ama gene tık yok herhalde daha çok beklicez..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2-3 saattir internete giremedim belki transfer olmuştur dedim ama gene tık yok herhalde daha çok beklicez..
          neyi bekliyosan onu çok daha beklersin gibime geliyor

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neyi bekliyosan onu çok daha beklersin gibime geliyor
            Hep beraber abi beni tek bırakmayın
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• suarez iyi futbolcuya benziyo

Yorum

• luiz garcia haberlerininin doğruluk payı varmıdır?
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  luiz garcia haberlerininin doğruluk payı varmıdır?
                  Doğru olsa bile çok zor transfer futbol hayatına İspanya'da devam etmek istiyormuş ikna etmemiz bile 2 hafta sürer şahsen geleceğini hiç sanmıyorum.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Bu bosufa Alanzinho nun iyi pas yapan hali Ama teknik çok değil. Bizim takımda onun görevini Colman yapıyor bu adam sol açık değil..

Yorum

• Suarez çok sağlam bir oyuncu tam bir yıldız adayı.

Yorum

• Hadi başkan bir sağ bek, bir sol açık, bir de forvet.

Gabriç belli ki iyi futbolcu ama lig başlayana kadar beklenilmeli mi, Uefa'da oynamama durumu ortaya çıkarsa hala alınmalı mıdır?

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          luis garcia tam sol açık değilki ya liverpoolda forvette bile oynuyordu
                          daha ne istiyosunuz ?? sürekli forvette lazım diyoruz.. luis garcia alınırsa 1 taşla 2 kuş vurmuş olucaz..
                          En son Oğuzhan Fidan tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 00:26.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            daha ne istiyosunuz ?? sürekli forvette lazım diyoruz ama bakalım asrın hatasını yapıcakmı yönetim! luis garcia alınırsa 1 taşla 2 kuş vurmuş olucaz
                            Hadi be başkan yap bir hata
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hadi be başkan yap bir hata
                                cümle düşük oldu :P

Yorum

Yükleniyor...
                                X