Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haahuheuh doğru söylüyorsun. Bu anketle Trabzonspor taraftarının siyasi görüşünüde görmüş oluruz hem
    Sol açık - Solcu
    Sağ bek - Sağcı
    Forvet - Merkezci

ben transfere gerek yok dedim
    ne oluyorum

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben transfere gerek yok dedim
      ne oluyorum
      Çözemedim bilader seni. Transferi istemeyen biri olsa olsa acı çekmeyi seven, saç baş yolmaya meraklı Mazoşist olabilir.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Bugün'de Artık ; '' Yarın '' Dedik Sayılır . Bu Arada LigTv'de AnaHaber Kaçta Başlayacak ?

Can Bağlanır Belki ?

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çözemedim bilader seni. Transferi istemeyen biri olsa olsa acı çekmeyi seven, saç baş yolmaya meraklı Mazoşist olabilir.
          puhahahahhaah harbi eynen ole acı cekmeyı seven bırı olabılır
          61

Yorum

• Yine Bu Forvetler Bize Şaç Baş Yonduracaklar...
            Z!gan0yLu

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu ana kadar sizin burada şu oyuncuyla ilgilenildiğini söylediğinizi görmedim.

+

Söyledikten ertesi gün haber olduğunu.

Matrix'e takılmayı bırakalım artık.Ne biliyorsa gelip bizimle paylaşıyor.Yalan söylediğini de düşünmüyorum.Söylediği çoğu şey çıktı şu ana kadar.
              Suan Trabzonspor'un ilgilendigi oyuncu belli ve sürekli yeni oyuncu arayisi icindeler.

Kimsenin kimseye takildigi felan yok. Suan icin sessizlik var, bu belli, Matrix'in söyledigi Mehmet Yildiz isi de Hikaye idi. Ben x Kisinin yalan konusmasinda degilim, sadece Matrix'in bizden nasil fazla bilgi sahibi oldugu merakindayim.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Suan Trabzonspor'un ilgilendigi oyuncu belli ve sürekli yeni oyuncu arayisi icindeler.

Kimsenin kimseye takildigi felan yok. Suan icin sessizlik var, bu belli, Matrix'in söyledigi Mehmet Yildiz isi de Hikaye idi. Ben x Kisinin yalan konusmasinda degilim, sadece Matrix'in bizden nasil fazla bilgi sahibi oldugu merakindayim.
                Aslında iyi bir soru bende merak ediyorum bu bilgileri nerden alıyo diye
                Z!gan0yLu

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yaptiklari bu yönetimin yapacaklarinin teminati olmadi,bu transfer sezonu tam bir hayal kirikligidir.

Sadri senerden bunu beklemezdim,yönetimini yeniledi ama devamini getiremedi...
                  Ne yapacaktı ki?
                  Klübün bütçesi ne kadarsa ona göre hareket etti.
                  Tutup fener-gs-bjk gibi bir anda 20 milyon euro mu harcayacaktı transfere
                  Elde ki neyse ona göre hareket etti ve ediyor.
                  Sen cebimde olmayan parayla birşey almaya çalıştın mı hiç?
                  Anlayamadığımız nokta mali olarak İstanbul takımlarıyla kendimizi eş değer tutmak. Kabüllenmemiz gerekir biz onlar gibi biran da 10 milyon eruolara transferler yapamayız. Gabriç'i almak basittir ama nasıl basittir:Basarsın biran da 5 milyonu alırsın ona da biz gelemeyiz.
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• kusura bakmayında transfer yapmadı diyosunuz ben bunu anlamıyorum .... bu takımın transfere çok mu ihityacı var ben onu anlamıyorı-um eğer fatih tekke alınsaydı kimse bunu demzdi bunun karıda zaten bize kalmadı
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak k!rP!* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aslında iyi bir soru bende merak ediyorum bu bilgileri nerden alıyo diye
                      Çok basit iki sene öncesine kadar bende bir kurumun haber dairesinde staj yapıyordum. Muhabir arkadaşlar yöneticilerle yakın diyalog da olduğu için enformasyona rahatça ulaşabiliyorduk
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• BMN İstanbul | Hep Beraber Ekran Başına
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bi Haber Yok mu Ya ?? pFF Her Gün Boş Geçiyo...
                          Z!gan0yLu

Yorum

• Boufassa 10 Suarez 5

Alirsak SÜper Bir takimiz Olur
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Boufassa 10 Suarez 5

Alirsak SÜper Bir takimiz Olur
                              Alırsak Süper Bir Takım Oluruz Ama Alamicamız İçin Boşuna Ümitlenmeyin
                              Z!gan0yLu

Yorum

• İlk olarak k!rP!* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alırsak Süper Bir Takım Oluruz Ama Alamicamız İçin Boşuna Ümitlenmeyin
                                YA baskan Isterse Alir
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Yükleniyor...
                                X