Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazanya61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocam bu biraz iddialı oldu, bak oynar falan
    Dkkat edersen koşarım dedim çıplak koşma veya nerden nereye koşacağım konusunda bilgi vermedim

Yorum

• alanzinho bizde 10 macda 4 gol atti (bunlardan yanilmiyorsam bi gs yi karsi 90 dakika oynadi)

34 macda 13,5 gol eder

bide lige ve takima isindi tahmin ediyorum alexin ilk türkiyeye geldigi sezon gibi olacak bücür
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dkkat edersen koşarım dedim çıplak koşma veya nerden nereye koşacağım konusunda bilgi vermedim
        haklısın

Yorum

• şimdi de garcia demeye başladılar hadi hayırlısı bakalım
          YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Garcia Falan Hikaye .. O Adamın Oradan Trabzon'a , Türkiye'ye Geleceğini Düşünmek Bile Saçma .

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Garcia Falan Hikaye .. O Adamın Oradan Trabzon'a , Türkiye'ye Geleceğini Düşünmek Bile Saçma .
              Parasını verdikten sonra gelmicek oyuncu yok sayılır..
              Sadece burda oynatmak İspanyada oynatmaktan pahalı olur...
              Bence senin düşüncen saçma...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Garcia Falan Hikaye .. O Adamın Oradan Trabzon'a , Türkiye'ye Geleceğini Düşünmek Bile Saçma .
                Abartmaya gerek yok .

Yorum

• Ben hiçbir futbolcuya özel hayranlık beslemeyen bir futbolseverdim.. Niye taktımki bu kadar Suarez'e..

Adam mest etti beni ya.. Maçı tekrar izlerim onun için okadar
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• garcia mı?
                    GELMEZZZZ !
                    He gelirsemi güzel olur ama sadece güzel 2. Marcelinho olur geri döner...
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      garcia mı?
                      GELMEZZZZ !
                      He gelirsemi güzel olur ama sadece güzel 2. Marcelinho olur geri döner...
                      Hangi Garcia bu?
                      1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hangi Garcia bu?
                        Luis Garcia...
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• luis garcia gelirse sürpriz olmaz, marcelinho gibi bir bomba patlatmış oluruz o kadar... adam eridi gitti resmen adı felan unutuldu, neden gelmesinki trabzona
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yaptiklari bu yönetimin yapacaklarinin teminati olmadi,bu transfer sezonu tam bir hayal kirikligidir.

Sadri senerden bunu beklemezdim,yönetimini yeniledi ama devamini getiremedi...
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Luis Garcia...
                              Bosverin simdi Garcia'yi...Luis'i var Raul'ü bile var bu Garcia'nin

Su Gabric Transferi bitmedi mi halen?
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                luis garcia gelirse sürpriz olmaz, marcelinho gibi bir bomba patlatmış oluruz o kadar... adam eridi gitti resmen adı felan unutuldu, neden gelmesinki trabzona
                                Adı filan unutulmadı Garcia aynı Garcia bir değişiklik yok sadece Madrid'de dikiş tutturamadı oyuncu İspanya'da oynamak istiyor geçen de Zenit'in teklifini bu yüzden geri çevirdi ama kesenin ağzını açarsan gelir tabiki.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Yükleniyor...
                                X