Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sudan ucuz derken ?

Zaten bonservisi yok Babiç'in .. Ama kendisi çok para istedi bu yüzden transfer gerçekleşmedi.
    Inanmiyorum. Babic'i kim alirki??
    800bin Avro istediginide zanetmiyorum. Ama eger alirsalar,benim icin bir Fiasko olur

Yorum

• Batuhan'dan zerre haz etmem kişilik özellikleri yüzünden, milli takım şampiyonasında penaltılara kalan bir maçta kaleciye artistik yapıp atacağı köşeyi gösteren sonra da penaltıyı kaçıran şımarık bir çocuk. Eğer derse ki sorunlarımı burda aşarım aşmak istiyorum gelsin başımızın üstünde yeri var.

Yorum

• İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yattara verip para mı verecez bide
        Yattara'yı verip üzerine para almamız gerektiğini söylüyor galiba ..

Yorum

• Yattara daha pahalı bir oyuncu. Batuhan'ı 2-3 milyon € civarına alabiliriz diye düşünüyorum
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine başka yerlere çekenler olacak ancak ben sormadan edemiyeceğim.Batuhan Karadeniz isimli futbolcu yaklaşık iki sezondur ismi sıkça duyulan bir topçudur.İlk önce Hakan Şükür'ün milli takımda velahtı diye sunulurdu.( O zamanlar Hakan Şükür hala milli takımın değişmez ve tek santraforuydu) Sonra bjk'ın A takım kadrosuna alındı.Ertuğrul Sağlam'ın td olduğu zamanlarda az da olsa Superlig'de forma da giydi hatırladığım kadarıyla.Sonra ne oldu ise (M.Denizli ile yıldızı barışmadığı yazılıp çiziliyor) bjk onu kiralık olarak Eskişehir'e yolladı ve yaklaşık bir yıldırda Eskişehir'de oynuyor.Şimdi bütün bunları neden anlatıyorsun kardeşim diyenler olabilir bende oraya geliyorum.Bu futbolcu hakkında bunca şeyler yazılıp çizilirken bir defa olsun akla gelmeyen kökeni Trabzonspor'a transfer dedikodularıyla beraber ortaya dökülmesine kafayı taktığımı söylemeye çalışıyorum.
            Sahi siz Batuhan Karadeniz'in TS'a transferi gündeme gelmeden evvel Trabzon kökenli olduğunu biliyormuydunuz?
            Ya da şöyle sorayım; Sizin için bir futbolcunun transfer edilmesinde memleketi ne kadar önemlidir?
            Batuhan'ı sırf Trabzon menşeili olduğu için mi ,forvette bu özellikte birine ihtiyacımız olduğu için mi istiyoruz?
            Veeee en zor soruyu sona sakladım,Öyleyse hem Trabzonlu hem Süperlig gol kralı bir topçuyu neden istemiyoruz?
            Bak şimdi..
            Ne yapıyorsun hocam,şimdide bu başlığı kitlettireceksin..

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kesinlikle,kiralık olarak gelmesi bize pek bir fayda sağlamayacaktır.
              Dün bir arkadaş Batuhan ı kiralık alırsak çok gülerim demişti sanki haklılık payı çok bende gülerim..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Burası Fatih TEkke başlığı değil defalarca, haftalarca konuşuldu bu konu artık kapanması gerek.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün bir arkadaş Batuhan ı kiralık alırsak çok gülerim demişti sanki haklılık payı çok bende gülerim..
                  normaldir çünkü o zaman tam bir transfer yanlışı olur.denizli yüzünden bjk rotasyonuna yerleşemeyen bir oyuncunun formunu korumasını sağlayan bir takım kimliğine bürünürüz
                  ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Ve Yattara Kaldı

Broos-Karaman tavır koyunca Gineli futbolcunun gönderilmesi kararı askıya alındı

Trabzonspor Kurmaylarının geçen sezondan beri elden çıkarmaya çalıştığı İbrahima Yattara’yla ilgili transfer dedikodularına son noktayı Teknik Direktör Hugo Broos koydu. Belçikalı Hoca, “Yattara bu takım için önemli bir değer ve Trabzon’u kendi memleketi gibi benimsemiş. Böyle bir yabancı oyuncu bulamazsınız. Yattara’nın gitmesi kesinlikle yanlıştır ve ben takımda kalmasını istiyorum” dedi. Sportif Direktör Ünal Karaman’ın da, “Yattara gibi bir futbolcu kolay bulunmaz. Ona bu takımın ihtiyacı olur. Gönderilmesi de hatadır” raporunu verdiğine işaret edildi. Bu sözler üzerine yönetimin de Yattara konusunda geri adım attığı ve satılmasından tamamen vazgeçildiği dile getirildi.

Şimdi de Araplar İstiyor

Öte yandan Katar kulübüne, ‘Hayır’ yanıtını veren Trabzonspor’un kapısını şimdi de Arap kulüplerinin çalmaya başladığı bildirildi. Gineli futbolcu, İbrahima Yattara için Suudi Arabistan’ın ünlü kulübü Al Ahli ve Al Wahda kulüplerinin Bordo-Mavililerin kapısını çalması bekleniyor. Bu kulüplerin menajerler aracılığıyla tekliflerinin Trabzonspor’a ulaşmaya başladığı kaydedildi. Bordo-Mavili yönetimin ise menajerlere, “Yattara konusunda tavrımız artık net. Onu göndermeyi düşünmüyoruz. Eğer kendisi ile anlaşırsanız ve gitmek istediğini söylerse biz de bunu düşünebiliriz” yanıtını verdiler. S.Arabistan kulüplerinin vermeyi planladığı bonservis bedelinin 2,5 milyon Euro civarında olduğu ve bunun da komik bulunduğu belirtildi.

Hugo Broos İzin Vermedi

Bu arada Standart Liege maçında sakatlanan Yattara’nın önceki gün çekilen MR’sinden çıkan sonuç sevinç yarattı. Daha önce çatlak şüphesi vardı. Çekilen MR sonunda bu futbolcunun yan bağlarında esneme meydana geldiği ve önümüzdeki hafta içinden itibaren düz koşulara başlayıp, yüklemeler yapılabileceği bildirildi. Böylece Yattara’nın daha önce öngörülenden hızlı bir şekilde sahalara dönmesi bekleniyor. Yattara’nın kamp yapılan otelde koltuk değnekleriyle dolaşmaya başlaması da ilginç bulundu. Gineli futbolcunun, Belçika’ya çok yakın olmaları nedeniyle teknik direktör Hugo Broos’tan izin alarak ailesini görmeye gitmek istedi. Fakat bu teklifi Broos kabul etmedi. Belçikalı teknik direktör, Yattara’nın takımla birlikte kalmasını istedi.

Yorum

Süperlig gol kralı bir topçuyu neden istemiyoruz?
                      gökhan'ıda istemeyenLer var
                      7
                      Cngz_61

Yorum

Yine başka yerlere çekenler olacak ancak ben sormadan edemiyeceğim.Batuhan Karadeniz isimli futbolcu yaklaşık iki sezondur ismi sıkça duyulan bir topçudur.İlk önce Hakan Şükür'ün milli takımda velahtı diye sunulurdu.( O zamanlar Hakan Şükür hala milli takımın değişmez ve tek santraforuydu) Sonra bjk'ın A takım kadrosuna alındı.Ertuğrul Sağlam'ın td olduğu zamanlarda az da olsa Superlig'de forma da giydi hatırladığım kadarıyla.Sonra ne oldu ise (M.Denizli ile yıldızı barışmadığı yazılıp çiziliyor) bjk onu kiralık olarak Eskişehir'e yolladı ve yaklaşık bir yıldırda Eskişehir'de oynuyor.Şimdi bütün bunları neden anlatıyorsun kardeşim diyenler olabilir bende oraya geliyorum.Bu futbolcu hakkında bunca şeyler yazılıp çizilirken bir defa olsun akla gelmeyen kökeni Trabzonspor'a transfer dedikodularıyla beraber ortaya dökülmesine kafayı taktığımı söylemeye çalışıyorum.
                        Sahi siz Batuhan Karadeniz'in TS'a transferi gündeme gelmeden evvel Trabzon kökenli olduğunu biliyormuydunuz?
                        Ya da şöyle sorayım; Sizin için bir futbolcunun transfer edilmesinde memleketi ne kadar önemlidir?
                        Batuhan'ı sırf Trabzon menşeili olduğu için mi ,forvette bu özellikte birine ihtiyacımız olduğu için mi istiyoruz?
                        Veeee en zor soruyu sona sakladım,Öyleyse hem Trabzonlu hem Süperlig gol kralı bir topçuyu neden istemiyoruz?
                        batuhan genç 18 yaşında daha hemde çok gelecek vadeden kaliteli bir oyuncu eğer bonservi,si ile alınırsa zaten transfer rekoru ile avrupaya bi takıma satılır
                        Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                        Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                        .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah nazardan saklasın. Trabzonspor'dan paraya değişmeyeceğim belki de tek oyuncu Egemen

Hajduk resmi sitesinden yaptığı açıklamada oyuncunun bu sabah kulüp başkanıyla bir görüşme yaptığını, başkanın kal dediğini, senelerdir beklenen Avrupa Ligi olduğunu, tüm camianın kendisine kal dediğini yazmış. Oyuncunun ağzından herkes kalmamı istiyor, 8 yaşımdan beri burdayım, buraya önem veriyorum daha yaşım genç fırsat çok çıkar gibi şeyler yazılmış. Anlaşılan pazarlıkta güçlü olmak istiyorlar

Kalinic'i de pazarlıyorlar. Herşey paraya bakıyor biraz. Bu oyuncu Broos'un istediği sol açık mı? Değilse yeter artık Alanzinho, Engin, hatta Barış...
                          bursayla da para konusunda anlaşamamıştı dıkkatını cekerım.bırakn bu işleri cogu topcu para ıcın takım değiştirir.unallar kolay yetısmez ama

Yorum

• asıl merak ettiğim sağ bek çalışmaları.o tarafa yerli olarak biri düşünüldüğü söyleniyor,acaba kim?
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

ben biliyordum ,

trabzon'da yapılan gençlik olimpiyatlarında barış'la beraber milli takımın yıldızıydı

gollerden sonra şevkle tribünlere koşuşu gözümün önünde hala
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                asıl merak ettiğim sağ bek çalışmaları.o tarafa yerli olarak biri düşünüldüğü söyleniyor,acaba kim?
                                Ben sahsen sag bek'e takviye yapacaklarini düsünmüyorum...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X