Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yattara giderse bomba transfer yapılacak iddialarına inanmadığımı açıkça belirtmek istiyorum
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• gabric sağ traftada oynayabiliyor

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yattara giderse bomba transfer yapılacak iddialarına inanmadığımı açıkça belirtmek istiyorum
        Herkesin bomba transfer kriteri farklıdır hocam.Şimdi Sadri Şener mantıgına göre düşünürsek.Gökdeniz yıldız degildi.Demekki hakikaten saglam bir oyuncu gelebilir

Yorum

• Gabric transferi tam olarak ne durumda arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim.........
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• ben şahsen forvet gelecekse aruna dindaneyi

sağ açık gelecekse bia yada tom de mul derim
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak EmreBir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.goal.com/tr/news/232/turkcell-süper-lig/2009/07/21/1394782/rijkaard-gençleri-bir-kalemde-sildi

Buyrun arkadaşlar özellikle Alparslan için bunu yazmak istedim.Zamanında Hami'nin bize tavsiye ettigi oyunculardan biriydi.Ben sadece fikrimi belirttim.Olur yada olmaz.Burası fikirlerimizi paylaşma yeri.Lütfen kırıcı olmayalım.

bugun bununla ilgili bende yazi yazmistim.. umit milli maci hatirliorum girdikten sonra sol kanati tek basina dagitmisti bi o kadar gusel sutlari wardi

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben şahsen forvet gelecekse aruna dindaneyi

aruna dindane en son hangi takımdaydı?iyi topçudur da bizim alabileceğimizi zannetmem.
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yabanci Kontenjani???
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gabric transferi tam olarak ne durumda arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim.........
                    Sadri Sener ve Mahmut Aksu Hirvatistan'dalar. Resmi site de satmayacagiz diye bir aciklama yapmislar ama tam belli degil daha cünkü Alanzinho icin de öyle diyorlardi.

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aruna dindane en son hangi takımdaydı?iyi topçudur da bizim alabileceğimizi zannetmem.
                      Lens...28 yasinda ve degeri 3 Milyon Avro
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri Sener ve Mahmut Aksu Hirvatistan'dalar. Resmi site de satmayacagiz diye bir aciklama yapmislar ama tam belli degil daha cünkü Alanzinho icin de öyle diyorlardi.

Anladım kardeş eyvallah...inş olumlu gelişmeler yaşanır........
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• hocam aruna nın ben bir ozelliğini goremiyorum...gerçekten iş yapar mı bizde?

İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lens...28 yasinda ve degeri 3 Milyon Avro
                            sadece bonservisle bitmiyor,kulübümüz için asıl sorun yıllık ücretler gibi gözüküyor.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Sağ bek için Vestel Manisaspor kulübünde oynayan Yiğit ile ilgileniyormuşuz. Trabzon Tv spor haberlerinde söylediler.

Yorum

• yaw gitsin yattara da zaten forwet alacaklari yok

gitsin yattaraki su forumda durmadan umut ve gokhanin istatistik hesaplari ile gollerini yazan arkadaslar bu sezon
                                sonunda nasi bi istatistik yazabilecekler gorelim...

yattaranin verimsizliginden bahseden arkadaslara da adam napsin her macta yuzdeyuzluk asistler yap ilerdeki iki
                                antreman oyuncusu harcasin

git be yattara walla hic uzulmucem bi samanlar sen wardin Fatih wardi yanina bi adam koymadilar sampion etmediler bizi

simdi arkamis saglam ilerde adamimiz yok.... yani bisi olacagi yok git anasini satiim

Yorum

Yükleniyor...
                                X