yattara giderse bomba transfer yapılacak iddialarına inanmadığımı açıkça belirtmek istiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara giderse bomba transfer yapılacak iddialarına inanmadığımı açıkça belirtmek istiyorum
Yorum
-
İlk olarak EmreBir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.goal.com/tr/news/232/turkcell-süper-lig/2009/07/21/1394782/rijkaard-gençleri-bir-kalemde-sildi
Buyrun arkadaşlar özellikle Alparslan için bunu yazmak istedim.Zamanında Hami'nin bize tavsiye ettigi oyunculardan biriydi.Ben sadece fikrimi belirttim.Olur yada olmaz.Burası fikirlerimizi paylaşma yeri.Lütfen kırıcı olmayalım.
bugun bununla ilgili bende yazi yazmistim.. umit milli maci hatirliorum girdikten sonra sol kanati tek basina dagitmisti bi o kadar gusel sutlari wardi
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şahsen forvet gelecekse aruna dindaneyi
sağ açık gelecekse bia yada tom de mul derimÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şahsen forvet gelecekse aruna dindaneyi
sağ açık gelecekse bia yada tom de mul derim
Yabanci Kontenjani???İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabric transferi tam olarak ne durumda arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim.........
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearuna dindane en son hangi takımdaydı?iyi topçudur da bizim alabileceğimizi zannetmem.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Sener ve Mahmut Aksu Hirvatistan'dalar. Resmi site de satmayacagiz diye bir aciklama yapmislar ama tam belli degil daha cünkü Alanzinho icin de öyle diyorlardi.
Anladım kardeş eyvallah...inş olumlu gelişmeler yaşanır........S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
hocam aruna nın ben bir ozelliğini goremiyorum...gerçekten iş yapar mı bizde?
sağ açık gelecekse bia yada tom de mul derimNe zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLens...28 yasinda ve degeri 3 Milyon AvroÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
yaw gitsin yattara da zaten forwet alacaklari yok
gitsin yattaraki su forumda durmadan umut ve gokhanin istatistik hesaplari ile gollerini yazan arkadaslar bu sezon
sonunda nasi bi istatistik yazabilecekler gorelim...
yattaranin verimsizliginden bahseden arkadaslara da adam napsin her macta yuzdeyuzluk asistler yap ilerdeki iki
antreman oyuncusu harcasin
git be yattara walla hic uzulmucem bi samanlar sen wardin Fatih wardi yanina bi adam koymadilar sampion etmediler bizi
simdi arkamis saglam ilerde adamimiz yok.... yani bisi olacagi yok git anasini satiim
Yorum
Yorum