Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yiğit Gökoğlan genç milli takımlarda oynuyor .

Acaba mevkisi sağ bek mi sağ açık mı ?

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Matrix'in haberlerinde bir önemli noktayı atlamamak lazım.

Manisaspor'un Ümit Milli sağ bek'i Yiğit İsmail Gökoğlan transferi gündemde sanırım.

Oyuncu hakkında detaylı bilgim yok.

Sevindirici olan bir sağ bek arayışı içinde olmamız.

Dün hiç bilmeden sağ beke Ferhat gibi bir adam alsak yeter demiştim.

Kimbilir ne olacağını.
      Evet dün ben de dedim kendi kendime bunu. Sağ beke Ferhat'ın aynısından alsak yeter. Ancak Yiğit Gökoğlan sağ açık, hatta forvete yakın bi oyuncu. Sağ bek değil.
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Matrix'in haberlerinde bir önemli noktayı atlamamak lazım.

Manisaspor'un Ümit Milli sağ bek'i Yiğit İsmail Gökoğlan transferi gündemde sanırım.

Oyuncu hakkında detaylı bilgim yok.

Sevindirici olan bir sağ bek arayışı içinde olmamız.

Dün hiç bilmeden sağ beke Ferhat gibi bir adam alsak yeter demiştim.

Kimbilir ne olacağını.
        ümit milli iyi referansları var sağ beke yerli olursa forvete yabancı olur tabi yattra satılırsa
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Benimde ifade ettigim gibi..
          Teklif yapilmis, 2.5 milyon euro. Bu teklif kabul görmemis..
          malum, forumdada yazildigi gibi, önemli, KEY player dedikleri, bir oyuncu oldugundan. Ve artik
          nerdeyse onlar icin sezon baslayacagindan...

Ama Gabric gelmek istiyior.. Bide teklif edilen maas cok iyi oldugundan. Bide artik, Hajdukta kalamam
          düsüncesine sahip oldugundan dolayi...

Sonuc olarak, gelecek gúnlerde bu konu daha aydinlik görecek diye kapaniyor haber

Yorum

• Ayrıca Gabriç de gelmek istiyor .. Cale'nin takımda olması büyük avantaj .. Bir telefonla halletti işi

Yorum

• Bu čelništva kulüp ben ve bu an bir dağılma ve seyreltme takımlar için uygun değildir Split'te kulüp en oyuncuların Gabrić. Aksine, Hajduk siz istekli ve yerine daha güçlü rekabet ve hırsla bütün bilinen istiyor - başlık ve Şampiyonlar kazanmak için Avrupa lig içine girin. Bu nedenle, proklamirani kulüp politikası gelen oyuncuların satışı gibi Gabrić doğrudan darbe ekipleri Ante Mise, ve oldukça ters hareket, "Hajduk kimden ilan etti.

Yorum

• benim bu gabrice kanım baya ısındı...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Yanında Şu Kalinic'ide Getirsek

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    peki gabrici transfer ettiğimizi düşünürsek hangi beşliyi oynatırdınız orta sahada?
                    Hemen yazayım ;

-------Selçuk---Tjikuzu----Zafer-----

---------Alanzinho----Engin---------
                    olurdu benim ortasaham.Yattara gelince Alan yedeğe çekilecek muhtemelen.Aslında Colman da oynar ama 10 ay futbol oynamamış Zafer'in sade ama akıllı futboluda çok pozitifti.Beni en çok Zafer şaşırttı.Çok basit oynuyor ama çok akıllı bir oyuncu.Fiziksel olarak kendine geldiğinde rotasyonun değişmez oyuncularından birisi olur , çok geçmeden de formayı alabilir.Barış zira öyle.Artık yerde yatmıyor , çalımı atayımda faul alayım düşüncesinden uzakta.Çok diri gördüm kendisini , basit oynamayı öğrenecek seve seve , yoksa Karadenizspor orada duruyor.

Bunun dışında Engin bu takımda hocanın bankosu olduğunu gösterdi.Çok yetenekli ve zeki bir oyuncu o da ; ne zaman pas atacağını ne zaman dribling yapacağını çok iyi biliyor.

Selçuk ise benim Türkiye'de en beğendiğim ortasaha.Dünkü maçta resital sundu adeta.Ama Selçuk çok daha fazlası bunun.Bunun dışında dün dikkat çekici en önemli şey ; oyuncularımız top alabilmek için yırtınıyorlar adeta.Selçuk , Zafer ve Engin sürekli boş alanlara kaçtı topu istemek için.Belkide en umut verici şey gelecek adına.

Başkasını bilmem ama bana göre çok çok iyi bir ortasahamız var.

Yorum

• ben genel olarak , çkardığım sonuç ,hugo broos la uzun süre çalışmalıyız

Yorum

• yiğit sağ bek değil sağ açık geleceği olan çok etkili bir isim geçtiğimiz sezon manisada maçların tamamına yakınında oynadı,bu yaz oyuncu hakkında çeşitli yazarların olumlu yazılarını takip etmiştim..
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• anladıgımız kadarıyla gabric bizi biz onu istiyoruz takımla birkac pürüz var galiba

Yorum

• Cale + Gabriç + Kaliniç güzel olurdu aslında.

Hırvat gücü oluştururlardı takımda ..

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yiğit Gökoğlan genç milli takımlarda oynuyor .

Acaba mevkisi sağ bek mi sağ açık mı ?

Haberlere baktığımda sağ açık olduğundan dem vuruluyor..

Yabancı arayışlarının yanı sıra yerli oyuncu için de görüşmelerde bulunan Galatasaray Yönetimi, Manisaspor’un genç yeteneği Yiğit Gökoğlan’la temasa geçti. 20 yaşındaki sağ açık, tıpkı Thierry Henry gibi atletizm kökenli. Türkiye’nin en hızlı kanat oyuncularından biri olarak dikkat çeken Yiğit, forvet hattında da görev yapabiliyor. Manisaspor’dan kaleci Ufuk’u kadrosuna katmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar’ın, bu sırada Yiğit’i de transfer edebileceği belirtildi. İki kulüp yönetimi arasındaki görüşmeler sürüyor.

Ama aşağıdaki sitede görev tanımlaması yapılırken defans yazıyor.

İzleyen bilen arkadaşlara sormak lazım

Yorum

• Ve Yattara Kaldı

Broos-Karaman tavır koyunca Gineli futbolcunun gönderilmesi kararı askıya alındı
                                Trabzonspor Kurmaylarının geçen sezondan beri elden çıkarmaya çalıştığı İbrahima Yattara’yla ilgili transfer dedikodularına son noktayı Teknik Direktör Hugo Broos koydu. Belçikalı Hoca, “Yattara bu takım için önemli bir değer ve Trabzon’u kendi memleketi gibi benimsemiş. Böyle bir yabancı oyuncu bulamazsınız. Yattara’nın gitmesi kesinlikle yanlıştır ve ben takımda kalmasını istiyorum” dedi. Sportif Direktör Ünal Karaman’ın da, “Yattara gibi bir futbolcu kolay bulunmaz. Ona bu takımın ihtiyacı olur. Gönderilmesi de hatadır” raporunu verdiğine işaret edildi. Bu sözler üzerine yönetimin de Yattara konusunda geri adım attığı ve satılmasından tamamen vazgeçildiği dile getirildi.

Şimdi de Araplar İstiyor
                                Öte yandan Katar kulübüne, ‘Hayır’ yanıtını veren Trabzonspor’un kapısını şimdi de Arap kulüplerinin çalmaya başladığı bildirildi. Gineli futbolcu, İbrahima Yattara için Suudi Arabistan’ın ünlü kulübü Al Ahli ve Al Wahda kulüplerinin Bordo-Mavililerin kapısını çalması bekleniyor. Bu kulüplerin menajerler aracılığıyla tekliflerinin Trabzonspor’a ulaşmaya başladığı kaydedildi. Bordo-Mavili yönetimin ise menajerlere, “Yattara konusunda tavrımız artık net. Onu göndermeyi düşünmüyoruz. Eğer kendisi ile anlaşırsanız ve gitmek istediğini söylerse biz de bunu düşünebiliriz” yanıtını verdiler. S.Arabistan kulüplerinin vermeyi planladığı bonservis bedelinin 2,5 milyon Euro civarında olduğu ve bunun da komik bulunduğu belirtildi.

Hugo Broos İzin Vermedi
                                Bu arada Standart Liege maçında sakatlanan Yattara’nın önceki gün çekilen MR’sinden çıkan sonuç sevinç yarattı. Daha önce çatlak şüphesi vardı. Çekilen MR sonunda bu futbolcunun yan bağlarında esneme meydana geldiği ve önümüzdeki hafta içinden itibaren düz koşulara başlayıp, yüklemeler yapılabileceği bildirildi. Böylece Yattara’nın daha önce öngörülenden hızlı bir şekilde sahalara dönmesi bekleniyor. Yattara’nın kamp yapılan otelde koltuk değnekleriyle dolaşmaya başlaması da ilginç bulundu. Gineli futbolcunun, Belçika’ya çok yakın olmaları nedeniyle teknik direktör Hugo Broos’tan izin alarak ailesini görmeye gitmek istedi. Fakat bu teklifi Broos kabul etmedi. Belçikalı teknik direktör, Yattara’nın takımla birlikte kalmasını istedi.

Günebakış

Yorum

Yükleniyor...
                                X