Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bide su araplara songu satsaydık ne guzel olacaktı...
    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hemen yazayım ;

-------Selçuk---Tjikuzu----Zafer-----

---------Alanzinho----Engin---------
      olurdu benim ortasaham.Yattara gelince Alan yedeğe çekilecek muhtemelen.Aslında Colman da oynar ama 10 ay futbol oynamamış Zafer'in sade ama akıllı futboluda çok pozitifti.Beni en çok Zafer şaşırttı.Çok basit oynuyor ama çok akıllı bir oyuncu.Fiziksel olarak kendine geldiğinde rotasyonun değişmez oyuncularından birisi olur , çok geçmeden de formayı alabilir.Barış zira öyle.Artık yerde yatmıyor , çalımı atayımda faul alayım düşüncesinden uzakta.Çok diri gördüm kendisini , basit oynamayı öğrenecek seve seve , yoksa Karadenizspor orada duruyor.

Bunun dışında Engin bu takımda hocanın bankosu olduğunu gösterdi.Çok yetenekli ve zeki bir oyuncu o da ; ne zaman pas atacağını ne zaman dribling yapacağını çok iyi biliyor.

Selçuk ise benim Türkiye'de en beğendiğim ortasaha.Dünkü maçta resital sundu adeta.Ama Selçuk çok daha fazlası bunun.Bunun dışında dün dikkat çekici en önemli şey ; oyuncularımız top alabilmek için yırtınıyorlar adeta.Selçuk , Zafer ve Engin sürekli boş alanlara kaçtı topu istemek için.Belkide en umut verici şey gelecek adına.

Başkasını bilmem ama bana göre çok çok iyi bir ortasahamız var.
      kulübeye bak Colman,Yattara,Ceyhun,Serkan,Gabric gerçekten de çok alternetifli bi kadro var hangisi otursa otursun içim cız eder

Yorum

• Gabric in gol vuruşlarındaki sakinliğinin ve iyi vuruşlarının Umut tan iyi olduğunu düşünüyorum...
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Hajduk Takımında Eski Gençlerbirliği Oyuncusu Josip Skoko'da Var . Onada Sormuştur Türkiye'yi .

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bide su araplara songu satsaydık ne guzel olacaktı...
            of varya ne güzel olurdu..

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ve Yattara Kaldı

Broos-Karaman tavır koyunca Gineli futbolcunun gönderilmesi kararı askıya alındı
              Trabzonspor Kurmaylarının geçen sezondan beri elden çıkarmaya çalıştığı İbrahima Yattara’yla ilgili transfer dedikodularına son noktayı Teknik Direktör Hugo Broos koydu. Belçikalı Hoca, “Yattara bu takım için önemli bir değer ve Trabzon’u kendi memleketi gibi benimsemiş. Böyle bir yabancı oyuncu bulamazsınız. Yattara’nın gitmesi kesinlikle yanlıştır ve ben takımda kalmasını istiyorum” dedi. Sportif Direktör Ünal Karaman’ın da, “Yattara gibi bir futbolcu kolay bulunmaz. Ona bu takımın ihtiyacı olur. Gönderilmesi de hatadır” raporunu verdiğine işaret edildi. Bu sözler üzerine yönetimin de Yattara konusunda geri adım attığı ve satılmasından tamamen vazgeçildiği dile getirildi.

Şimdi de Araplar İstiyor
              Öte yandan Katar kulübüne, ‘Hayır’ yanıtını veren Trabzonspor’un kapısını şimdi de Arap kulüplerinin çalmaya başladığı bildirildi. Gineli futbolcu, İbrahima Yattara için Suudi Arabistan’ın ünlü kulübü Al Ahli ve Al Wahda kulüplerinin Bordo-Mavililerin kapısını çalması bekleniyor. Bu kulüplerin menajerler aracılığıyla tekliflerinin Trabzonspor’a ulaşmaya başladığı kaydedildi. Bordo-Mavili yönetimin ise menajerlere, “Yattara konusunda tavrımız artık net. Onu göndermeyi düşünmüyoruz. Eğer kendisi ile anlaşırsanız ve gitmek istediğini söylerse biz de bunu düşünebiliriz” yanıtını verdiler. S.Arabistan kulüplerinin vermeyi planladığı bonservis bedelinin 2,5 milyon Euro civarında olduğu ve bunun da komik bulunduğu belirtildi.

Hugo Broos İzin Vermedi
              Bu arada Standart Liege maçında sakatlanan Yattara’nın önceki gün çekilen MR’sinden çıkan sonuç sevinç yarattı. Daha önce çatlak şüphesi vardı. Çekilen MR sonunda bu futbolcunun yan bağlarında esneme meydana geldiği ve önümüzdeki hafta içinden itibaren düz koşulara başlayıp, yüklemeler yapılabileceği bildirildi. Böylece Yattara’nın daha önce öngörülenden hızlı bir şekilde sahalara dönmesi bekleniyor. Yattara’nın kamp yapılan otelde koltuk değnekleriyle dolaşmaya başlaması da ilginç bulundu. Gineli futbolcunun, Belçika’ya çok yakın olmaları nedeniyle teknik direktör Hugo Broos’tan izin alarak ailesini görmeye gitmek istedi. Fakat bu teklifi Broos kabul etmedi. Belçikalı teknik direktör, Yattara’nın takımla birlikte kalmasını istedi.

Günebakış
              En güzeli oldu bence ama şu adamı bi Türk yapabilsek

Yorum

• ................tjikuzu
                .............selçuk...... colman
                yattara .................................. alan
                ................gökhan

bu adam alınsın karşı değilim ama gelirse alan kesilecek muhtemelen bu kadar fantastik bi oyuncu 11 oynamazsa üzülürm valla
                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                .................Yenişehirli Avni

Yorum

• yattara zaten türk olsa 10 milyon euro ya satmış gibi oluruz

Yorum

• haminin yiğit hakkında yaptığı yorum
                    "Ellerindeki oyucuların liglerde oynama fırsatı buldukları takdirde gelişmelerinin çok daha çabuklaşacağını belirten Mandıralı, "Fatih Hocamız bizlere hep 'Çabuk ve süratli oyuncuya ihtiyacımız var' diyor. Aydın Yılmaz ve İsmail Yiğit Gökoğlan rakip kaleye topla 10 saniyede inebilen çok nadir oyuncular. Bu tip oyuncuların ya takımlarında oynaması ya da oynayacakları takımlara gitmesi gerekiyor" diyor. "
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Yiğit'i Hami önermiştir muhtemelen ..

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        benim bu gabrice kanım baya ısındı...
                        Belli oluyo zaten

İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cale + Gabriç + Kaliniç güzel olurdu aslında.

Hırvat gücü oluştururlardı takımda ..
                        Evet baya güzel olurdu göze,kulağa,akla,mantığa herşeye hoş geliyo..
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• gabric alinirsa eger ilk 11 nasil olacak cok merak ediyorum kimi kesecek hoca- tek forvet oynadigimiz farz ediyorum. stopeleri ve kaleciyide es geciyorum. geriye kaldi 5 kisilik orta saha -- engin-alan-yattara(kalirsa eger)-kuzu-selcuk-zafer-ceyhun-gabric-baris-

bu orta sahadan

gabric--colman--engin--yattrara
                          alan

yada

gabric--selcuk-- tjikuzu--baris
                          engin

yada?

orta sahamiz bayagi kuvvetli oldu sanki.

Yorum

• broos'a kanım daha bir kaynadı.broos'la istikrar diyoruz,belirlediği bölgelerdeki açıkları kapattığımızda çok savaşçı bir takım oluşturmuş olacak gibi gözüküyor.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Song'u Neden Takımdan Göndemek İstiyorsunuz ?
                              Elalem Şu Zamanda Song Gibi Stoper Arıyor , Biz Song'u Göndermeye Çalışıyoruz .

Sırf Kontejan İçin Mi Yollayalım Song'u ? Yönetim Yollamak İstedi , Ama Broos Kalsın Dedi .
                              Kendiside Farkında Gönderilmek İstediğinin Ama Adam Geldi Çalıştı .

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                broos'a kanım daha bir kaynadı.broos'la istikrar diyoruz,belirlediği bölgelerdeki açıkları kapattığımızda çok savaşçı bir takım oluşturmuş olacak gibi gözüküyor.
                                ersun yanal gibi sabırsız davrranmassak seneye dahada iyi olururz . çok umutluyum

Yorum

Çalışıyor...
                                X