girmiyor ya ben de 2 saattir çalışıyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Danimarka basınına göz gezdirdim. Toplam parada anlaşmışız Kopenhag ile fakat ödeme şartlarında anlaşamamışız. Eğer ödeme şartlarını onların istediği düzeye getirirsek şampiyonluk kupasının bir kulpundan tutuyoruz.
"De to klubber skulle ganske vist være blevet enige om prisen for spilleren, men Trabzonspor ønskede angiveligt at betale de 30 millioner kroner over fire rater. Det blev afvist, og derfor er forhandlingerne strandet. "
kaynak:bold.dk
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman Trabzonspor'da
10 Temmuz 2009 / 14:48
Anlaşma sağlandı
Trabzonspor'da Sportif Direktörlük görevine Ünal Karaman getirildi.
Bugün yöneticilerle masaya oturan Ünal Karaman artık Trabzonspor'da.
Görüşmeden çıkan sonuçlar MedyaTrabzon farkıyla az sonra…Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonumuzla alakalı değil ama aranızda www.meb.gov.tr adresine girebilen varmı ?
ayrıca broos 4-5-1 e dönebilirmiş, bu orta saha bolluğu ve forvet beceriksizliğiyle, en iyi diziliş olur.“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu Atiba'yı çok merak ettim nasıl bi adam ki geldiği an şampiyonluk kupasının bir kulpundan tutuyoruz...
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu Atiba'yı çok merak ettim nasıl bi adam ki geldiği an şampiyonluk kupasının bir kulpundan tutuyoruz...
Yorum
-
Hutchinson İçin Kritik Bir Gün .
Ben Bu Trabsferdeb Vazgeçtiğimizi Düşünüyordum Heralde Son Rütuşlar .
Rothen Konusunda Olabilir . Yaşı Fena Sayılmaz .
Yeni Bir Kewell Neden Olmasın .
Ama Paris'den Trabzon'a Gelmeside Pek İnandırıcı Gelmiyor .
Bu Perisic İçin Bu Kadar Israr Edildiğine Göre Yetenekli .
Yorum
-
Lørdag klokken 13.00 spiller F.C. København den sidste testkamp før det går løs på onsdag i PARKEN mod FK Mogren I UEFA Champions Leagues anden kvalifikationsrunde. Modstanderen er Vejle Boldklub og kampen spilles klokken 13.00 på Nummer 10.
Ståle Solbakken og det øvrige trænerteam har udtaget truppen til kampen mod nedrykkerne fra SAS Ligaen. Truppen ser således ud:
1. Jesper Christiansen
2. Zdenek Pospech
3. Niclas Jensen
4. Hjalte Nørregaard
5. Ulrik Laursen
7. Ailton Almeida
8. William Kvist
9. Morten Nordstrand
10. Jesper Grønkjær
11. Cesar Santin
12. Peter Larsson
14. Dame N’Doye
15. Mikael Antonsson
16. Thomas Kristensen
17. Oscar Wendt
20. Martin Vingaard
21. Johan Wiland
25. Mathias Zanka Jørgensen
27. Thomas Delaney
28. Saban Özdogan
29. Danni Jensen
30. Jacob Albrechtsen
41. Nathan Coe
Der er gratis adgang til opgøret, der spilles på bane 2. Som altid opfordrer vi tilskuere til at gå uden om fodboldbaner og skåne græsarealerne som meget som muligt. Derudover forventer klubben naturligvis at man rydder op efter sig selv.
Son dakika arkadaşlar Copenhagen resmi sitesinden. Copenhagen şampiyonlar ligi için UEFA'ya kadrosunu gönderdi. Fakat bu kadroda Atiba yok. Büyük ihtimalle bizde.
Yorum
Yorum