Harbi gökhan gönül iyi olurdu.Özellikle yabancı kontenjanı açısından.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbi gökhan gönül iyi olurdu.Özellikle yabancı kontenjanı açısından.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJester hocam atiba dışında haber varmı?
Yoğun bir trafik var, ondan emin olabilirsiniz.
Benim gözüm kulağım Atiba kadar Isaac'te ve Song'ta.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba dışındaki haberleri matrix5782 gayet güzel aktarıyor zaten.
Benim gözüm kulağım Atiba kadar Isaac'te ve Song'ta.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim gözüm kulağım Atiba kadar Isaac'te ve Song'ta.
Song kalma orani artiyor bence gittikce...
Atiba insallah gelir....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba dışındaki haberleri matrix5782 gayet güzel aktarıyor zaten.
Benim gözüm kulağım Atiba kadar Isaac'te ve Song'ta."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerothen 31 yaşında başkan rothene1.5 milyon eurodan fazla veremez kendi seyledi zaten 31 yaşındaki adama 2 milyon euro veremem dedi fatih için hadi rothene versinde görelim..
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Isaac ve Song'la ilgili bi haber varmı peki..?Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Benim gözüm kulağım Atiba kadar Isaac'te ve Song'ta.
sen ne düşünüyon
yalnız bu atiba olayı kafamı karıştırdı süpriz bir isim gidebilir yada türk statüsünde yattara için tekrar başvuru yapacaklarBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Kontenjan çok büyük sıkıntı hakikaten.Tekke'yi alabilseydik bu açıdan çok iyi olucaktı.
Song giderse mesela yerine nasıl yabancı alabiliriz ki? Bence yerli bir stoper gündeme gelmeli.
Egemen ve Giray'ın yanına bir 3. isim kim olabilir yerli?
Bursa'dan İbrahim'i bize karşı çok beğenmiştim ben.Altayda oynarken bizimle de adı geçmişti.Diğer maçlarda takip eden?
Bir de İbrahim Kaş adı geçmişti bir ara?
Hem De Mul hem de Rothenle gerçekten ilgileniyorsak kanatlarımızın yetersiz olduğu hoca tarafından görülmüş demektir.
Yorum
Yorum