Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu atiba cisse kalitesindemi,mehmet topal kalitesindemi,maldonado kalitesindemi,ernst kalitesindemi ön libero oynarken..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Listede Atiba yok. Hobaaa
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ya milli takımda diye yazmamışlarsa...?
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya milli takımda diye yazmamışlarsa...?

Alakası yok...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Henry'nin biraz daha kara versiyonu

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alakası yok...
              İnşallah öyledir

Yorum

• FC Københavns Champions League-kvalifikationskamp mod montenegrinske Mogren bliver afgørende for Atiba Huthinsons fremtid. Spiller han her, er han nemlig låst i Europa, og så kan det blive svært at få nogen anden klub til at betale 30 millioner.

Burda diyor ki şampiyonlar ligi kadrosunda Atiba'nın olup olmayacağı geleceğini belirleyecek Trabzonspor ile 30 million kron da anlasıldı diyor. O kadrodada yok adam bizde.

Yorum

• ya fatihide aldık diye uçmuştuk şimdi bunu içinde uçmayın coşmayın.hem bu adam çok gereklimi eminmisiniz??tjikuzu ne olacak?ceyhun ne olacak?orta saha yığıması var deniyor orta sahaya adam alıyoruz hemde yabancı?kimi kesecekler?faruk özak biraz ağırığını koyup yattarayı türk statüsüne sokmalı.bjkliler 1gecede yasa çıkarıp nobreyi türk yapıyo bizim bakanımız öyle duracaksa orada şimdiden bırakıp gitsin.bari beklentimiz olmaz.

Yorum

• Eğer Atiba geliyorsa Colman gidiyor olabilir mi o zaman?
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Atibayı aldık hayırlı olsun peki forvet hattı ne olacak. Forvet'e yabancı almayacakları kesinleşti, peki bunlar kimi alacak yerli olarak. Forvet almama gibi bir durumları söz konusu değil herhalde. Yoksa yönetim forvet almamayı mı düşünüyor. Düşünüyorum düşünüyorum aklıma yerli bir tane oyuncu gelmiyor. Bir tane geliyor ama onu da almayacaklar. Bu yönetim ne yapmak istiyor anlamış değilim. Ortada yığılma var, forvet sorunu var. Sen yinede git orta sahaya bir tane adam al. Olacak iş değil. Bu transferi de hocaya sorduklarını zannetmiyorum. Al sana bir taen daha yabancı, kimi oynatmayacak bunlar. O zaman Yattara gidici.
                      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Kimse gitmiyor İsaac Hollanda'ya götürülmedi. Atiba ile beraber tam 8 yabancı oluyor.

Sylva-cale-song-colman-tjikuzu-atiba-alanzinho-yattara

Bu transferin şerefine şu resmi koyuyorum.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer Atiba geliyorsa Colman gidiyor olabilir mi o zaman?

İnşallah...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ortada yığılma varmış. Evet doğru vasat oyuncularla yığılı orta sahamız oraya çok üst düzey birisi lazımdı. O da geldi.

Yorum

Yükleniyor...
                            X