Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Babasi izleme komitesindeyse ne olur? Bu adam 26 yasinda ve huyu suyu belli..zamaninda bu takima Cafer´i ( zamanin en yetenekli golcülerinden) transfer etmedik mi? O adam daha hazirlik kampini bitiremedi..

Eger yetenekli ve trabzonspor sevdalisi ise gider G.birliginde pasa pasa bir sezonu kral gibi oynar, seneye kendini bu takima kazandirir
    buna gülerim işte yok daha neler. Sen adamla ilgilenme sonra takımınla buluşmayınca suçlu o olsun! Engin bu takıma gelmeyi çok istiyor! Öncelikli yerler halledildikten sonra inşallah onun ilede anlaşılır!

Özer konusuda aynı, 1 kere bile ilgilenmişmiyiz acaba Özer konusunda da adam fb ye gidince laf yapıyoruz!

Yorum

• Tjikuzu umarım özel hayatını düzene sokarsın. Adam gibi futboluna kafanı yorarsın. Brüls, sana gelince umarım sana da yer açarız da bi an önce takıma katılırsın.
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        demek ki sen Engin'i 1 maç bile 90 dakika izlememişsin! Bir mantık oluşmuş yok disiplinsiz bilmem ne diye herkes bunu öne sürüyor ama adamın daha ne yaptıklarından haberleri yok.

Engin'i Eses niye almıyor diyenler var, Eses o kadar istiyor ki bonservisini almayı Gençler ile anlaşamıyor. Biz anlaşamıyoruz Eses mi anlaşacak!
        1-adam performansını 90 dakikaya yayamıyorsa benim suçum ne?

2-bir yaptığını söyle araştırıyım bulayım. de ki şu tarihte şu olmuş veya şu sezon asist krallığında şu sırada. öğrenelim neden seviyorsun bu adamı diye.

3-bu adamı cavcav istemiyor diye biliyorum. dediğine göre hala neden sorun çıkarıyorlar anlamıyorum...

Yorum

• Bu sezon transferde çok sönük kaldık.Normal aslında ama yinede 2-3 kaliteli oyuncu gerekiyor.Forvet işini napıcaz acaba?
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen katılıyorum abi Umut orta sahada çok daha verimli olur yeterki oraya adapte olsun ne top geçer nede adam geçer
            Birde 5 numarayı verdik mi tadından yenmez

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1-adam performansını 90 dakikaya yayamıyorsa benim suçum ne?

2-bir yaptığını söyle araştırıyım bulayım. de ki şu tarihte şu olmuş veya şu sezon asist krallığında şu sırada. öğrenelim neden seviyorsun bu adamı diye.

3-bu adamı cavcav istemiyor diye biliyorum. dediğine göre hala neden sorun çıkarıyorlar anlamıyorum...
              herşey istatik hiç degildir. bana ligde begendigin bir adam söyle derhal bakalım onun istatistiklerine. Engin çoğu maçta topu alıp dribling yapıp takımını atağpa kaldırmıştır ondan sonra 3. pasta gol gelmiştir belki asist yazılmıyo bunlarda dogal olarak! yada engin hızlı bir atak başlatmıştır ama gol olmamıştır yine! Engin pozisyonundaki adam için herşey hiç ama hiç istatistik degildir! Oyuna yaptıgı katkılara bakarım ben.

Adam, adam geçiyor, iyi dribling yapıyor, topu ayagında iyi tutuyor, gayet etkili şutları var, frikikleride iyi kullanıyor, ee Trabzonspor gibi büyük bir klupte cok daha yararlı olur her bakımdan! Burası Trabzonspor, eses veya gencler degil!

cavcav istiyodur o adamı yoksa 1m euro gibi teklifleri direk kabul ederdi!

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben uzun zamandan beri Umut acaba Hüseyin'in yerinde nasıl oynar diye düşünüyorum.
                Beni rahatsiz en büyük özelligi cezasahasi icerisinde her düsüsünde hakeme bakip penalti beklemesi...eger ortasahada oynarsa biz coooook gol yeriz!!!
                TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• tjikuzu transferi benim icin bi felaket bu adam bize 3-4 mac kazandiracak olsada benim fikrim degismeyeck artik yonetimi transfer konusunda elestirecegim.genclerde kontrati biten mehmet nasi alsalar inanin tjikuziye 10 basar mehmet nas.bosuna gitti yabanci kontejyani yanlis transfer bnce

Yorum

• enginin bu seneki gencler ts macinda izlediyseniz anlarsiniz nasil topcu oldugunu

Yorum

demek ki sen Engin'i 1 maç bile 90 dakika izlememişsin! Bir mantık oluşmuş yok disiplinsiz bilmem ne diye herkes bunu öne sürüyor ama adamın daha ne yaptıklarından haberleri yok.

Engin'i Eses niye almıyor diyenler var, Eses o kadar istiyor ki bonservisini almayı Gençler ile anlaşamıyor. Biz anlaşamıyoruz Eses mi anlaşacak!
                      Sen EsEs´in onu o kadar istedigini nerden biliyorsun?

Cavcav´in bizden istedigi rakam 2 milyon Euro, EsEs´den isteyecegi rakam max. 1,5 milyon Eurodur!!! Her Süperlig takimi kendisi icin cok önemli olan bir oyuncu icin bu rakami cok rahatlikla gözden cikarir. Ben Engin´in LigTv´deki röportajlarinin hepsini izledim ve hicbirinde TS´nin adinin gectigini bile görmedim!!!
                      TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                      TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

herşey istatik hiç degildir. bana ligde begendigin bir adam söyle derhal bakalım onun istatistiklerine. Engin çoğu maçta topu alıp dribling yapıp takımını atağpa kaldırmıştır ondan sonra 3. pasta gol gelmiştir belki asist yazılmıyo bunlarda dogal olarak! yada engin hızlı bir atak başlatmıştır ama gol olmamıştır yine! Engin pozisyonundaki adam için herşey hiç ama hiç istatistik degildir! Oyuna yaptıgı katkılara bakarım ben.

Adam, adam geçiyor, iyi dribling yapıyor, topu ayagında iyi tutuyor, gayet etkili şutları var, frikikleride iyi kullanıyor, ee Trabzonspor gibi büyük bir klupte cok daha yararlı olur her bakımdan! Burası Trabzonspor, eses veya gencler degil!

cavcav istiyodur o adamı yoksa 1m euro gibi teklifleri direk kabul ederdi!
                        ofansif ortasaha oynayan adamın neden istatistiklerden uzak olduğunu anlamadım ama yinede senin dediğin olsun. ben ligtv üyesiyim. sadece trabzonspor maçlarını izlesem enginin 2 tane 90 dakikasını izlemiş olurum ki başka maçları da izlerim. Trabzonspor kazansın da gerisi hikaye...

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen EsEs´in onu o kadar istedigini nerden biliyorsun?

Cavcav´in bizden istedigi rakam 2 milyon Euro, EsEs´den isteyecegi rakam max. 1,5 milyon Eurodur!!! Her Süperlig takimi kendisi icin cok önemli olan bir oyuncu icin bu rakami cok rahatlikla gözden cikarir. Ben Engin´in LigTv´deki röportajlarinin hepsini izledim ve hicbirinde TS´nin adinin gectigini bile görmedim!!!
                          o saydıgınız rakamı her süper lig takımı 1 oyuncu için hayatta çıkaramaz. Ben Engin için gençlere başvurduklarını biliyorum okumuştum.

maçlardan sonra yaptıgı roportajları izlerseniz TS den bahsetmez dolayısıyla. ligtv bende de var bende izliyorum genel olarak Engin le ne zaman o kadar roportaj yaptılar! Ama dergilere yaptıgı her roportajda dedesinden Trabzonsporlulugundan bahseder!

Yorum

• Daha iyisi alınmadan Umut' un gönderilmesine karşıyım. Umut çok kaçırsa da her sene 14-15 golu buluyor. Çok kaçırması biraz da onun çok posizyona girmesinden kaynaklanıyor, yani çok koşmasından. Beşiktaş şampiyon oldu, Holosko'yu ayrı tutuyorum, canı isteyince oynayan Bobo veya sırf pres yaptığı için yere göğe sığdıralamayan Nobre'ye tercih ederim Umut'u. Biraz elimizdekinin kıymetini bilelim Umut yerli forvetler içinde bu ligin en önemli isimleri arasındadır. Ondan daha iyi 3 forvetimiz olursa ancak o zaman gönderilmesini isterim.
                            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ofansif ortasaha oynayan adamın neden istatistiklerden uzak olduğunu anlamadım ama yinede senin dediğin olsun. ben ligtv üyesiyim. sadece trabzonspor maçlarını izlesem enginin 2 tane 90 dakikasını izlemiş olurum ki başka maçları da izlerim. Trabzonspor kazansın da gerisi hikaye...
                              ofansif bir oyuncunun istatistiklerden uzak olmasını anlaman zaten gerekmez! adam eskişehirsporda oynadı ne olursa olsun hayalindeki istatistikleri yakalayamaz! mesela süper ligde en begendigin ofansif ismi söyle beraber bakalım istatistiklerine! herşey istastistik degildir oyun içinde ne yapar ne eder onlar da gayet önemlidir. Engin bence etkili bir oyuncu en kötü istemezmiydin fb macında klubende Engin olsun! Gerçekten ciddi bir alternatif olur Engin.

Ama ondan önce sağ bek ve Fatih Tekke çözülmeli! Acil ihtiyacımız olanlar buraları.

Yorum

• Yabancı kontenjanımızı dolduran oyuncular, o boşluğu doldurabilecek kapasite transferler olmalı...

Mesela kuzu olmamalı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X