İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenden iyi anladığım kesin.En azından yattara colman alanzinholu bir oırtasahada gökhanın tek forvet hiçbişi yapamayacağını biliyorum.serkan dan yattaraya geçtin bir an.ne diyorum ben.Serkan la tjikuzuyu yanyana oynatıp tek forvet OYNAYAMAZSIN.Bu beraberliğe yatmak olur benim canım kardeşim.Serkan ofansif ortasaha değil.Ha lafta öyledir.Kimle kıyasladığına bağlı.hüseyinle kıyaslarsan öyle.
Yattara colman alanzinho dan konuşmuyorum ben.
Bu takım 4-1-3-2 oynamalıdır.
Yorum
-
İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar da değil. Bu çıldırmış taktiği. koskoca orta saha bir tek Atibaya kalacak öylemi. Her maç en az 3 yeriz. yani 4-1-3-2 dir bu ki felaket olur.
4-2-3-1 olmalıdır.
Gökhan tek forvet HİÇBİRŞEY Y-A-P-A-M-A-Z.Ha ortasahaya arangoyu alırsan ozaman okey derim.Ama alan colman yattara herzaman gol atabilen tipte futbolcular değil.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin baytar,fatih tekke alsana 2 transfer.ondan sonrada yaslan arkana mac izle.tjikuzu da orta sahada cok iyi transfer.song ta kalsin.sadece hüseyin gidebilir,kalirsa alternatif olur.
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hayatında Engin Baytarı kaç defa izledin, hatırlar isen Egemende geldiği zaman kimse tutucağını tahmin etmiyordu ama şuan Egemen taraftarın el üstünde tuttuğu bir oyuncu lütfen izlemeden atıp tutmuyalım!!!
Yorum
-
İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah senin gibi hocalardan Trabzonumu korusun. İnşallah böyle bir yardımcısı yoktur hocamızın. 4-1-3-2 yi İspanya milli takımı oynuyor şu an dünyada tek. Bilmiyorsan öğren. Bunu oynaman içinde Xavi İniesta Alonso gibi 3 tane kale gibi orta saha lazım gerekli. Anlamışsındır bu sefer inşallah.
--------sylva
serkan song egemen cale
-------hüseyin
yattara alanzinho colman
----- umut ---- gökhanSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hayatında Engin Baytarı kaç defa izledin, hatırlar isen Egemende geldiği zaman kimse tutucağını tahmin etmiyordu ama şuan Egemen taraftarın el üstünde tuttuğu bir oyuncu lütfen izlemeden atıp tutmuyalım!!!
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide biz bu yıl 4-1-3-2 oynadık benim güzel kardeşim?
--------sylva
serkan song egemen cale
-------hüseyin
yattara alanzinho colman
----- umut ---- gökhan
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide biz bu yıl 4-1-3-2 oynadık benim güzel kardeşim?
--------sylva
serkan song egemen cale
-------hüseyin
yattara alanzinho colman
----- umut ---- gökhan
28-30 maç oynayan Selçuk'un o kadroda olmamasıda enteresan .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman hiç bir maçta Yattaranın simetrisinde oynamadı .
28-30 maç oynayan Selçuk'un o kadroda olmamasıda enteresan .
Takım 4-1-3-2 oynamışmış. bu arkadaş hangi takımı izledi anlamadım ki.
Yorum
-
ee hani 4-1-3-2 de 3 yiyordukhüseyin varken 2 yiyorduk.atiba geldi(bu futbolcuyu tanıdığınıda sanmıyorum) 1 yeriz.
seninle futbol tartışmak istemiyorum.Sana iyi çift ön liberolu futbollar.bence sen git bursasporu falan tut.zira çift libero devri artık küçük takım vizyonu.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
Yorum