Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar da değil. Bu çıldırmış taktiği. koskoca orta saha bir tek Atibaya kalacak öylemi. Her maç en az 3 yeriz. yani 4-1-3-2 dir bu ki felaket olur.
    4-2-3-1 olmalıdır.
    colmanın asıl mevkısı on liberodur zaten onu onlıberyoda cekılebılır bu taktıkde
    Hastikoz

Yorum

• sonuçta takımı biz oynatmayacağız ki... serkan'ı beke koy ön liberoya koy gökhanı tek forvet oynat ... bırakalım hugo broos düşünsün bunları ...
      tzercin61

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senden iyi anladığım kesin.En azından yattara colman alanzinholu bir oırtasahada gökhanın tek forvet hiçbişi yapamayacağını biliyorum.serkan dan yattaraya geçtin bir an.ne diyorum ben.Serkan la tjikuzuyu yanyana oynatıp tek forvet OYNAYAMAZSIN.Bu beraberliğe yatmak olur benim canım kardeşim.Serkan ofansif ortasaha değil.Ha lafta öyledir.Kimle kıyasladığına bağlı.hüseyinle kıyaslarsan öyle.

Yattara colman alanzinho dan konuşmuyorum ben.

Bu takım 4-1-3-2 oynamalıdır.
        Allah senin gibi hocalardan Trabzonumu korusun. İnşallah böyle bir yardımcısı yoktur hocamızın. 4-1-3-2 yi İspanya milli takımı oynuyor şu an dünyada tek. Bilmiyorsan öğren. Bunu oynaman içinde Xavi İniesta Alonso gibi 3 tane kale gibi orta saha lazım gerekli. Anlamışsındır bu sefer inşallah.

Yorum

• engin baytar,fatih tekke alsana 2 transfer.ondan sonrada yaslan arkana mac izle.tjikuzu da orta sahada cok iyi transfer.song ta kalsin.sadece hüseyin gidebilir,kalirsa alternatif olur.
          iho istifa.

Yorum

Bu kadar da değil. Bu çıldırmış taktiği. koskoca orta saha bir tek Atibaya kalacak öylemi. Her maç en az 3 yeriz. yani 4-1-3-2 dir bu ki felaket olur.
            4-2-3-1 olmalıdır.
            sen futbolun f sinden anlamıyorsun.atibanın olduğu yerde geçen yıl hüseyin oynuyordu.4-1-3-2 olarak oynuyorduk.hüseyin atibanın çeyreği etmez.neden her maç 3 yemiyorduk ?Bukadar futbol cahilliği olmazki.Senin kurduğun kadro 6 defans gibi oynuyor.

Gökhan tek forvet HİÇBİRŞEY Y-A-P-A-M-A-Z.Ha ortasahaya arangoyu alırsan ozaman okey derim.Ama alan colman yattara herzaman gol atabilen tipte futbolcular değil.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              engin baytar,fatih tekke alsana 2 transfer.ondan sonrada yaslan arkana mac izle.tjikuzu da orta sahada cok iyi transfer.song ta kalsin.sadece hüseyin gidebilir,kalirsa alternatif olur.
              gülmek istemiyorum şu an sağol. Baytar Alanın ayak tırnağı olamaz. önce bir rüyadan uyan. Trabzonlu olabilir ama bu gerçeği değiştirmez. Baytar büyük takımlarda ancak alternatif olabilir yani yedek.

Yorum

• fatih eleden gidiyo bunlar hala daha kadrolarına onun simini yazıyolar hayret bir şey
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen hayatında Engin Baytarı kaç defa izledin, hatırlar isen Egemende geldiği zaman kimse tutucağını tahmin etmiyordu ama şuan Egemen taraftarın el üstünde tuttuğu bir oyuncu lütfen izlemeden atıp tutmuyalım!!!
                  Bu laflar sana idi. Oku bir önceki mesajımı

Yorum

Allah senin gibi hocalardan Trabzonumu korusun. İnşallah böyle bir yardımcısı yoktur hocamızın. 4-1-3-2 yi İspanya milli takımı oynuyor şu an dünyada tek. Bilmiyorsan öğren. Bunu oynaman içinde Xavi İniesta Alonso gibi 3 tane kale gibi orta saha lazım gerekli. Anlamışsındır bu sefer inşallah.
                    iyide biz bu yıl 4-1-3-2 oynadık benim güzel kardeşim?

--------sylva
                    serkan song egemen cale
                    -------hüseyin
                    yattara alanzinho colman
                    ----- umut ---- gökhan
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen hayatında Engin Baytarı kaç defa izledin, hatırlar isen Egemende geldiği zaman kimse tutucağını tahmin etmiyordu ama şuan Egemen taraftarın el üstünde tuttuğu bir oyuncu lütfen izlemeden atıp tutmuyalım!!!
                      gülmek istemiyorum şu an sağol. Baytar Alanın ayak tırnağı olamaz. önce bir rüyadan uyan. Trabzonlu olabilir ama bu gerçeği değiştirmez. Baytar büyük takımlarda ancak alternatif olabilir yani yedek.

Yorum

--------sylva
                        serkan song egemen cale
                        -------hüseyin
                        yattara alanzinho colman
                        ----- umut ---- gökhan
                        O yüzden şampiyon olduk dimi yada rahatça bir maç izleyebildik. Anladın mı şimdi sıkıntıyı. Bu adamlarla bu sistem nanay.

Yorum

--------sylva
                          serkan song egemen cale
                          -------hüseyin
                          yattara alanzinho colman
                          ----- umut ---- gökhan
                          Colman hiç bir maçta Yattaranın simetrisinde oynamadı .

28-30 maç oynayan Selçuk'un o kadroda olmamasıda enteresan .

Yorum

• fatih tekke gitti gideli fener gidecek resmi imza olmadan inanmam fatihi o forma ile görmek istemem

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman hiç bir maçta Yattaranın simetrisinde oynamadı .

28-30 maç oynayan Selçuk'un o kadroda olmamasıda enteresan .
                              Sağol renkdaş bunları unutmuşum haklısın.
                              Takım 4-1-3-2 oynamışmış. bu arkadaş hangi takımı izledi anlamadım ki.

Yorum

• ee hani 4-1-3-2 de 3 yiyorduk hüseyin varken 2 yiyorduk.atiba geldi(bu futbolcuyu tanıdığınıda sanmıyorum) 1 yeriz.

seninle futbol tartışmak istemiyorum.Sana iyi çift ön liberolu futbollar.bence sen git bursasporu falan tut.zira çift libero devri artık küçük takım vizyonu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X