Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SYLVA

SERKAN----SONG----EGEMEN----CALE

YATTARA-TJIKUZU-SELCUK---ENGIN

COLMAN(alanzinho)

FATIH TEKKE (umut-gökhan)
    iho istifa.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Colman hiç bir maçta Yattaranın simetrisinde oynamadı .

28-30 maç oynayan Selçuk'un o kadroda olmamasıda enteresan .
      anlatmaya çalıştığım oyun dizilişi idi alanı çıkarıp selçuğu koysam ozaman niye alan konmadı denecekti.

bu takım ne zaman çift önlibero oynadı onu söyleyin.benim böyle birşeyden haberim yokta.aydınlatın lütfen.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatih tekke gitti gideli fener gidecek resmi imza olmadan inanmam fatihi o forma ile görmek istemem
        zenit guiza için fenere 10 milyon euro artı fath tekkeyi teklif etti
        sanırım bu 5.mesajım ama buradakiler hala daha kadroya fatihi yazıyor
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gülmek istemiyorum şu an sağol. Baytar Alanın ayak tırnağı olamaz. önce bir rüyadan uyan. Trabzonlu olabilir ama bu gerçeği değiştirmez. Baytar büyük takımlarda ancak alternatif olabilir yani yedek.
          agla o zaman,gülmek istemiyorsan.herkesin futbola ve futbolcuya bakis acisi farklidir.senin yorumlarin sana kalsin milletinkinede saygi duy sadece.
          iho istifa.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ee hani 4-1-3-2 de 3 yiyorduk hüseyin varken 2 yiyorduk.atiba geldi(bu futbolcuyu tanıdığınıda sanmıyorum) 1 yeriz.

seninle futbol tartışmak istemiyorum.Sana iyi çift ön liberolu futbollar.bence sen git bursasporu falan tut.zira çift libero devri artık küçük takım vizyonu.
            Herkesin fikri kendine . Tavrınızda hiç hoş değil . Sizin bildiğiniz doğrudur diye bir kural yok .

İki yönlü ön libero diye bir şey de yok . O dediğiniz futbolcu pozisyonuna verilen ad deep-lying midfielder .

Libero pek çok avrupa ülkesinde sahaları terketmiştir . Zira bu liglerde futbolcuların kattettiği ortalama mesafe 7km/maçı aşmıştır .

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ee hani 4-1-3-2 de 3 yiyorduk hüseyin varken 2 yiyorduk.atiba geldi(bu futbolcuyu tanıdığınıda sanmıyorum) 1 yeriz.

seninle futbol tartışmak istemiyorum.Sana iyi çift ön liberolu futbollar.bence sen git bursasporu falan tut.zira çift libero devri artık küçük takım vizyonu.
              sevgili Bursalı renkdaşım. Çift ön libero değil dedim sana dimi ama direk orta saha onlar. İstersen bir örnekle iyice açıklayayım: Bu sene GS nin oynadığı sistem: 4 lü savuma orta ikili (Ayhan Topal) ofansif orta 3 lü ( Arda Lincoln Kewell) tk forvet Baros. Bu sistemi daha 2 ay öncesiydeydi be canım. ve dünya devleri bunu oynuyor bugün ayrıca. Yetsin be nolur yoruldum sana laf anlatmaktan

Yorum

• İnatla söylüyorum Ceyhun ilerde Gökhanla beraber oynasın,adamda boy war,her hava topunu alır,çalım atıp golde atıyo,bence Ceyhun forvette denenmeli
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• bu başlık yalan oldu
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İsmail Köybaşı bjkde..

ligtv
                    Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fatih tekke gitti gideli fener gidecek resmi imza olmadan inanmam fatihi o forma ile görmek istemem
                      bu sefer çok ciddi gibi duruyor
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fatih eleden gidiyo bunlar hala daha kadrolarına onun simini yazıyolar hayret bir şey
                        aynen düştüler kadro derdine
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsmail Köybaşı bjkde..

ligtv
                          cok iyi transfer.hayirsiz olsun kargalara.
                          iho istifa.

Yorum

• -----------sylva
                            serkan--song--egemen--cale
                            ------Tjikuzu--Hüseyin
                            yattara------------alanzinho
                            ----- F.Tekke-- gökhan

yedekler: selcuk,colman,brüls,zafer,ceyhun,umut

alternetifler bol bi kadro

sadece F.tekke kaldi

Yorum

• Eski transfer başlıkları nerde ya Zurawski,Alex Mescihini v.s aldık alamadık derken sabahlardık.Şimdi duyum bile yok.

Yorum

• Jirí Jarosík'i alalım.Krylya Sovetov Samara die bi takımdaymış şu anda.Oraya Celtic'ten ,Celtic'e de Chelsea'den gitti.Şu anda 31 yaşında. En son 890.000 Euroya transfer olmuş
                                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

Yükleniyor...
                                X