Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maç öncesi takım kurulması veya oyuncu önerilmesi bana biraz tuhaf gelir..
    o konumdamısın değilsin o zaman önersen ne önermesen ne çizsen ne yazsan ne . Bi de beceremiyip 12 kişi 10 kişilik kadro kuruyon...

adam önerilmesi. Futbolcu bulmak çok kolay sen paradan bahset. o ya da bu bunlar senin duydukların. sen paradan bahset duyulmamış elinde yıldız olacak adamlar gelir sana...
    dediğim gibi tuhaf şeyler bana göre bunlar...
    [ille d' 7]

Yorum

• yusuf bizim takımda çok rahat oynayabilcek bir futbolcudur pozisyona zor girdiğimiz maçlarda kilidi açacak bir futbolcudur.Hayırlı ve uğurlu olsun hiç olmazsa yusuf sayesinde son dakika golü yemeyeceğiz çünkü topu ayagında kaptırmadan tutacak futbolcu var tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun

Yorum

• bı kere bu takımdan umut ve ergın keleş kesılsınde yerıne yusuf mu oynar baska bırılerını mı alırlar orasını bılemem
        HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Anlamakta güçlük çekiyorum neden yusufa tepki var. Yerli Lincon Yusuf Şimşek bence. Yusuf a gereken motivasyon sağlanırsa çok iyi işler çıkartır gibime geliyor. Birde Devre arası transfer yapmak zordur birde bu açıdan düşünün.
          En son sarman61 tarafından düzenlendi; 07.01.2009, 21:57.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bencede yattarayla yusuf aynı takımda oynar bizim en idael 11imiz:

----------------------------tony------------------
            --serkan------song--------egemen-------------cale
            ------------------selçuk--------------------
            -----yattara-------------yusuf-----------colman---------
            -------------------gökhan----------------------

tabiki colmanın ve calenin kendini gösterebilmesi için sola bir adam ŞART,şart,şarT!!!!!!!!!!!!!!!!

hiç yoktan barışı oynatsa bari

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maç öncesi takım kurulması veya oyuncu önerilmesi bana biraz tuhaf gelir..
              o konumdamısın değilsin o zaman önersen ne önermesen ne çizsen ne yazsan ne . Bi de beceremiyip 12 kişi 10 kişilik kadro kuruyon...

adam önerilmesi. Futbolcu bulmak çok kolay sen paradan bahset. o ya da bu bunlar senin duydukların. sen paradan bahset duyulmamış elinde yıldız olacak adamlar gelir sana...
              dediğim gibi tuhaf şeyler bana göre bunlar...
              transfer başlığı niçin açıldı herkesin görüşlerini ve önerilerini dile getirmesi için eğer senin dediğin gibi olsa buraya günde toplam 10 mesaj yollanmaz....
              En son Ali Tunahan Güllü tarafından düzenlendi; 07.01.2009, 21:54. Sebep: .
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Yusuf'un öldürücü ara paslarını seyretmek için sabırsızlanıyorum.Ama umut faktörü de düşündürüyor beni.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Colin örnek sayılmaz bile..Oynamıyor zaten..Deivid ise Barcelona'yı izlermisin bilmem ama Larsson Barcelona'da oynarlen sağ kanatta oynardı..Deivid'de aynı tarz oynuyor ve çok koşuyordu..Tabi bu dediklerim Zico dönemine ait şeyleri..
                  deividle yattaranın oyundaki pozisyonlarını kıyaslmadım zaten..yattara kendini sağ açık olarak görüyo daha fazla görevide üstlenemiyo yada üstlenmek istemiyor..deivi dediğin gibi içeride kateden bir oyuncu ama oyun genelinde yattaradan çokda fazla koşan bi adam değil ikiside top ayağındayken koşan adamlar...

Yorum

• Fenerde koşmayan 2 adam var.. Semih-alex...
                    Semih koşuyor iddiasında bulunan birine yusuf da onun kadar koşuyor diyebilirim rahatlıkla..

Guiza koşan bir oyuncu.. Ama yanına alex-semih üstüne colin kazım.

NE etti?
                    3 kişi...

2 oyuncu kaldırmayabilir.
                    Ama yusuf bahsedilen kadar az koşan bir adam değil.
                    Yani bir alex-yattara değil...

Ha gelince yatmaya karar verirse olmaz.
                    Yattara ilk yarı bıraktığı yerden devam eder, yusuf da beklediğim gibi çıkarsa beraber oynarlar.

Ama yattara ilk yarı son 2 haftadaki çıkışı sürdüremez, yusuf da bekleneni veremezse, birlikte oynamaları orta saha intaharı olur.

Gerçi biz gökhan-umut-yattara oynuyoruz.
                    Yani çok da farklı değil...

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yusuf'un öldürücü ara paslarını seyretmek için sabırsızlanıyorum.Ama umut faktörü de düşündürüyor beni.
                      yusuf oynarsa büyük olasılıkla umuttan vazgeçecektir.. o kadar parayı verdirtip gökhanı yedek oturtmaz herhalde..

Yorum

• Neyse ben Yusuf için daha konuşmak istemiyorum..Transferi bizim için inşallah hayırlı olur..Umarım bizim şampiyonluğumuzda bize yardım eder ( Son 30 dakikada oyuna girip gol,asist v.b şeyler yaparak ) Benim kendi görüşüm Yattara ile Yusuf aynı 11'de oynamamalı..Oynatırsa başarılı olursak (ki) sanmıyorum kendi kariyerinede güzel bir şampiyonluk ekler..Yusuf ve Yattara'nın aynı 11'de oynamasına ilişkin son sözüm..2 Cambaz 1 ipte oynamaz..
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Belli bir sistemi olmayan takımımızın ikinci yarı inşallah belli bir sistemi olur.
                          Dağınık oynuyoruz çok ..
                          Şimdilik bu sistem 4-2-2-1-1 gibi görünüyor . Yani ;

K
                          D---D--D--D

D.O - D.O

S.A------------S.A

O.O

F

Yorum

• ya yusuf bizde niye oyniyamazmis bal gibi oynar bakinda görün, gökhan simdiden Gol Krali ilan ediyorum haburda 18 mac sonra görürsünüz metin demisti deyin

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 Cambaz 1 ipte oynamaz..
                              Ronaldinho - Messi - Eto'o - Henry dörtlüsü oynuyorsa bal gibi oynar benim görüşüm sana saygım sonsuz

Yorum

• yusufla anlaşılmış hadi hayırlı olsun...
                                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                                .................Yenişehirli Avni

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X