Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şükür kavuşturana. Sitemiz 12 ila 99990000 saat arası kapalı kaldı. Anlayışınız için teşekkür ederiz

Mahmut Aksu'nun basına yansıyan röportajında 600-700 bin € diyor ama resmi sitede bu TL cinsi

Bu arada Kanaltürk'teki spor programında Mehmet Yıldız için Bülent Uygun en ciddi teklifin gs tarafından yapıldığını, Trabzonspor'un da teklif yaptığını açıkladı. Ama teklif yeni mi yapıldı eski mi orası net değil

Bu da bir haber maraton.com.tr'den:

Sezon başında yaptığı transferlerle ilk devrenin büyük bölümünü lider sürdüren Trabzonspor, devre arasında da ilk imzasına hazırlanıyor.

Trabzonspor, Sakaryaspor ve 17 yaş altı Milli Takımımızın formasını giyen Furkan Aydın’ın peşinde. Geleceğin Hakan Şükür’ü olarak gösterilen Furkan, 1.90 boyunda ve 17 yaşında.

Furkan’ın transferini görüşmek için Trabzonspor ve Sakaryaspor yetkililerinin bugün bir araya gelecekleri ve büyük ihtimalle a nlaşacakları öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    eger euro da dediyse umarim dil surcmesidir, 700bin euro cok fazla yusuf icin..

Yorum

• geleceğin şusu olan topculardan hiçbir zaman umutlu olmamışımdır. . .
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Sol kanat alamazsak şampiyon olacağımıza ihtimal vermiyorum..

Şampiyonluğa oynayan ve en az 2 mevkide eksiği olan takımın transfere herşeye rağmen 1,5 milyon ayırmasıda gülünç ve şaka gibi.

Transfere 1,5 milyon ayrılmasıda mehmet yıldıza teklif götürdüğümüz haberi çelişiyor... Adama heralde 1 milyon teklif etmemişizdir.

Yorum

• Sükür kavusturana.Bmn forumsuz Trabzonsporun nabzini tutamiyorduk.
          Bu arada transferde yol katedemedik.
          Ben gelismelerden anlayabildigim kadariyla transfere 3 milyon euro bile ayirmamisiz.Su anki durumda yusuf a bile razi olabilirim.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• 75 değilde 85 trilyon borcumuz olsunda adam akıllı 2 adam alalım.. 1,5 milyon ne allah aşkına ya.. Bu rakam gerçekse bu sezonki tüm şevkim kırılmış olacak..

Resmen saçmalık !

Yorum

• Yusuf gibi heyecanı ve devamlılığı olmayan bir topçunun Trabzonspor'un mevcut kadrosu içinde yeri olmadığını düşünüyorum.

Alınmamasını umuyor ve bekliyorum.Eğer transfer bütçemiz o kadar düşükse sol kanada bir adam alıp bitirsinler transferi.Son maçlarda iyice belli oldu ki iyi bir sol kanat adamına ihtiyacımız var.
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Bizim ilk önce sol açığa bir adam almamız kesinlikle şart.Ondan sonra 10 numara mevkine adam bakılması lazım.Ben sol açık diyorum başka birşeyde demiyorum.

Yorum

• mehmet yıldız bence balon bırakın lütfen oadama o kdr para verilecekse gitsinler trabzon diyen özeri alsınlar

onun dısında sol acık fln bilmem skoru değiştirebilecek yetenekte bi adam sart

son olarak yattara umarım gider.R.madride giderse ayrı bi mutlu oluruz tabi

Yorum

• Brüls'ü seyrettim bugün. 3 asist 1 gol. Çok etkileyiciydi. Tam olarak şu anda aradığımız adam. Ama oynadığı ligin seviyesi nedir, Süperlig'de ne yapar soru işareti.

Yorum

• İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim ilk önce sol açığa bir adam almamız kesinlikle şart.Ondan sonra 10 numara mevkine adam bakılması lazım.Ben sol açık diyorum başka birşeyde demiyorum.
                      Alacağımız bir 10 numara mevcut sistemimizin değişmesi demek... Transferde bence hata yapıyoruz.. Dediğin gibi ilk adımımızın Sol Açık olması gerekirdi..

Yönetim ve teknik kadrodan neden kimse bu konuda adım atmıyor anlayamıyorum....

Bu transfer dönemini boş geçersek ki bana göre transferi sadece yusufla kapatırsak boş geçmiş oluruz.. Ligin 2. yarısı ilk 4 e oynarız..

Önümüzdeki şampiyonluğu 2 hamle yapıp kazanamıyoruz. İnanamıyorum bu 1,5 milyon € ya...

Yorum

• mehmet yildiz kim ya.bize coban lazim degil.isi gücü rakibi cekmek itmek,baska bir ise yaradigi yok bize gelirse hakemler affetmez.gitsin koyun otlatsin.
                        iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          75 değilde 85 trilyon borcumuz olsunda adam akıllı 2 adam alalım.. 1,5 milyon ne allah aşkına ya.. Bu rakam gerçekse bu sezonki tüm şevkim kırılmış olacak..

Resmen saçmalık !
                          Transfere 1.5 milyon ayirdiysak ben sezon sonunda lig 2.ligine raziyim.
                          Dedigin gibi solacik transferi kacinilmazdir bízim icin.
                          Tek bir oyuncu alacaksak,bu mutlaka solacik olmali.
                          Bu takimin sol tarafina transfer yapmamanin hicbir mantikli aciklamasi olamaz.Yönetimin bu yanilgiya düsmemesini umuyorum.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İnşallah Bursa'nın başına adam akıllı bir teknik adam gelirde Yusuf'u sattırmaz yoksa resmen alıcaz yani taktılar bizimkiler 33 yaşındaki adama.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Açıkcası Mehmet Yıldız-Gökhan ikilisini takımda görmeyi isterim.Eksiğimizi kapatabilecek bir oyuncu olur.
                              Ama transfere az para ayırdıysak iyi bir sol açık ve biraz parayla da yusufu alabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sol kanat alamazsak şampiyon olacağımıza ihtimal vermiyorum..

Şampiyonluğa oynayan ve en az 2 mevkide eksiği olan takımın transfere herşeye rağmen 1,5 milyon ayırmasıda gülünç ve şaka gibi.

Transfere 1,5 milyon ayrılmasıda mehmet yıldıza teklif götürdüğümüz haberi çelişiyor... Adama heralde 1 milyon teklif etmemişizdir.
                                Sanmiyorum bugun ki mahmut aksunun aciklamalarini herkes okumustur.. 2 tane daha transfer olursa cok iyi bir takim olacagimizdan bahsediyor.. Bence 3 tane transfer yapicaz birisi yusuf diger ikisi sol kanat ve forvete..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X