çok güldüm gelse gelse o pafa gelir böyle haberde olmaz Trabzon A takımında mı oynuyacak akşam akşam güldüm
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaf takımı antrenörü Ahmet Özen'in keşfi.Kendisi daha önceden Burundi Milli takımında görev yapmış ve Papy'i orda beğenmiş.Papy'nin gerçek yaşı 18'miş devre arasında Bank Asya takımlarından birine kiralık olarak verileceği söyleniyor.
teşekkürlerKaradenizspor çıksın da bank asyaya orda oynasın kiralık olarak
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
baskan bir demecinde ilk yarıyı lider kapatırsak transfere gerek yok demişti...çünkü bu takım yeterli ki lider olmus filan dedi...insallah dusuncesi değişmiştir.Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
Şampiyonluğa bu kadar şartlanmayı gerçekten anlamıyorum. Birazcık düşünün geçen sene maçları nasıl izliyorduk şimdi nasıl izliyoruz. Şimdi hafta sonunu iple cekiyoruz günler geçmiyor her geçen gün bizim için trabzonspor maçına bir gün daha yaklaştığımızı söylüyor. Geçen sene 6. olduk. Bu sene 3. olsak uefa gitsek kötü mü? Herkes şampiyonlar ligi demiş. Birazcık sindire sindire gidelim. Uefada birkac tur atlıyalım. Aranızda en son ne zaman uefada 2. tura cıktığımızı hatırlayan varmı? Daha son 10 yılda uefada 2. tura bile cıkamadan şampiyonlar ligi büyük bir hedef olur. Belki bu yarıda 1 transfer yaparız sezon sonuna kadar takım yine oturur. O zaman daha ucuza daha iyi oyuncuları alabilirler.
Yorum
-
Bence öyle demesinin sebebi transfere istekli görünüpte, futbolcuların fiyatını yükselmesine engel olmak içindir.
Yoksa,futbolcu şart olduğunu bütün herkes biliyor. Kaldı ki 2. yarı maçlar çok daha zorlu geçecek. Hem zirvede hem dipte.
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğa bu kadar şartlanmayı gerçekten anlamıyorum. Birazcık düşünün geçen sene maçları nasıl izliyorduk şimdi nasıl izliyoruz. Şimdi hafta sonunu iple cekiyoruz günler geçmiyor her geçen gün bizim için trabzonspor maçına bir gün daha yaklaştığımızı söylüyor. Geçen sene 6. olduk. Bu sene 3. olsak uefa gitsek kötü mü? Herkes şampiyonlar ligi demiş. Birazcık sindire sindire gidelim. Uefada birkac tur atlıyalım. Aranızda en son ne zaman uefada 2. tura cıktığımızı hatırlayan varmı? Daha son 10 yılda uefada 2. tura bile cıkamadan şampiyonlar ligi büyük bir hedef olur. Belki bu yarıda 1 transfer yaparız sezon sonuna kadar takım yine oturur. O zaman daha ucuza daha iyi oyuncuları alabilirler.
Biz 4-5 sene önce 14. olduumuz sezonun ardından 2. olmuştuk saolsun gayse 6. mı ne olduu sene bizi avni akerde yenmişti.
Şimdi herşey daha da müsait şampiyonluk istiyorum
Ama eer oldu ki 3. 4. olduk diyelim üzülücem ama ben yine de sonuna kadar bu takımın arkasında olmaya devam edicem kesinlikle artık hiçbi şekilde karamsarlık yokBu sene olmazsa seneye o da olmazsa en geç öbür sene şampiyonuz
Bi de artık şu ara transfer konusunu bırakıyorum bugünden itibaren pazar gününe kadar bursa maçına younlaşıyorum
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğa bu kadar şartlanmayı gerçekten anlamıyorum. Birazcık düşünün geçen sene maçları nasıl izliyorduk şimdi nasıl izliyoruz. Şimdi hafta sonunu iple cekiyoruz günler geçmiyor her geçen gün bizim için trabzonspor maçına bir gün daha yaklaştığımızı söylüyor. Geçen sene 6. olduk. Bu sene 3. olsak uefa gitsek kötü mü? Herkes şampiyonlar ligi demiş. Birazcık sindire sindire gidelim. Uefada birkac tur atlıyalım. Aranızda en son ne zaman uefada 2. tura cıktığımızı hatırlayan varmı? Daha son 10 yılda uefada 2. tura bile cıkamadan şampiyonlar ligi büyük bir hedef olur. Belki bu yarıda 1 transfer yaparız sezon sonuna kadar takım yine oturur. O zaman daha ucuza daha iyi oyuncuları alabilirler.
Ama bütün bunlar sampiyonluga sartlanmamizi engelleyemiyor.Siz fb,gs ve bjk yi her sezon böyle kötü yakalayamazsiniz.Yakaladiginiz halde hedefiniz halen uefa kupasi ise kücük düsünüyorsunuz demektir.
Sampiyon oluruz ve olamayiz,orasi ayri bir konu.
Ama bu hedef gözümüzün önünden gitmemeli."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ocakta sol kanada takviye yapacak olan Bordo-Mavililer, Konya’dan Da Silva ile Kasımpaşa’dan Erhan’dan birini almak için harekete geçti...
kaynak: http://www.tumspor.com/haber/2008121...-2-gozdesi.php
Bu sezon gösterdiği başarılı performansla 4 büyüklerin transfer listesine giren Özer Hurmacı'nın hangi takıma gideceğini dayısı olan Lemi Çelik açıkladı...
kaynak: http://www.tumspor.com/haber/2008121...cegi-takim.php
Yorum
-
Sezon sonunda sözlesmesi bitecek ve ayni takimdaki 4. sezonunu oynayan
Shunsuke NAKAMURA
arastirilmali.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Valla gelecek tepkilerden korktuğum için bu zamana kadar yazmamıştım ama Konyasporun 11 nolu oyuncusunu geldiği sezondan beri takip ediyorum.Tam bir takım oyuncusu.Bizdede çok iyi işler yapar.Şimdi diyeceksinizki bize kahoe yimi uygun görüyorsun.Bir keçeli daha istemiyoruz ama Konya maçında o adamı bir takip edin ne demek istediğimi anlarsınız.Uzaktan mükemmel şutları var.(yanlış bilmiyorsam geldiğinden beri her sezon bizi boş geçmedi.)Mükemmel bir top tekniği ve ortaları var.Bizim gerçekten işimizi mükemmel görürTRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla gelecek tepkilerden korktuğum için bu zamana kadar yazmamıştım ama Konyasporun 11 nolu oyuncusunu geldiği sezondan beri takip ediyorum.Tam bir takım oyuncusu.Bizdede çok iyi işler yapar.Şimdi diyeceksinizki bize kahoe yimi uygun görüyorsun.Bir keçeli daha istemiyoruz ama Konya maçında o adamı bir takip edin ne demek istediğimi anlarsınız.Uzaktan mükemmel şutları var.(yanlış bilmiyorsam geldiğinden beri her sezon bizi boş geçmedi.)Mükemmel bir top tekniği ve ortaları var.Bizim gerçekten işimizi mükemmel görür
bu haberdeki da silva o zaten.da silva kaue.
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonunda sözlesmesi bitecek ve ayni takimdaki 4. sezonunu oynayan
Shunsuke NAKAMURA
arastirilmali.
Sözlesmesini uzatmasa dahi avrupada iyi bir takima transfer olmasi cok daha büyük bir ihtimaldir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum