Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özer Hurmacı, Gökhan Emreciksin, Engin Baytar , Theo Weeks , gibi isimleri aldığımızda ne kadar fayda-zarar getirir ilk önce bunları konuşmalıyız.

Şahsi görüşüm içlerinden Özer ve Theo ilerde çok kazanç sağlayabilir. Ama bizim için Bu sezon Şampiyonluğu getirecek isimler önemli.

Bu takımda başrol oynayacak oyuncunun niteliği yaptıkları kadar önemlidir.

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gündemdeki isimler ihtiyaclarımızı karşılıyacak seviyede değil özer istikrarsız engin baytarda bal yapmayan arı gökhan emrecıksın son vuruşları iyi çalım atma yeteneği yok kanattan çızgıya fazla inemez tabataya gelince colmanın ondan bir eksiği yok bize çok daha iyileri gerek bir nokta atışı yeterli devre arasında iyii bir oyun kurucu bulmak çok zor adı üstünde oyunu kuran adam hiçbir takım oyun planını bozmak istemez bırakılacak adam sorunlu olma olasılıgı çok yüksek
      demek ben başka futbolcuları takip ediyorum.. özer ligin asist kralı ..... gökhan ise benim bildiğim bire birde ülkemizin en iyi adam geçen üç-beş oyuncusundan biri .. enginin ise biraz daha pişince gayet iyi bal yapacağını tahmn etmiyorum biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ispanyollar 10 milyon euro vermeyi dusunuyormus yinede satmayalimmi?

kim kime 10 miyon veriyormuş ya????

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gündemdeki isimler ihtiyaclarımızı karşılıyacak seviyede değil özer istikrarsız engin baytarda bal yapmayan arı gökhan emrecıksın son vuruşları iyi çalım atma yeteneği yok kanattan çızgıya fazla inemez tabataya gelince colmanın ondan bir eksiği yok bize çok daha iyileri gerek bir nokta atışı yeterli devre arasında iyii bir oyun kurucu bulmak çok zor adı üstünde oyunu kuran adam hiçbir takım oyun planını bozmak istemez bırakılacak adam sorunlu olma olasılıgı çok yüksek

arkadasim ben sana bu konuda katilmiyorum,,gokhan emreciksin calim kabiliyeti yeterli ve kanatta cok etkili bir oyuncu hemde genc,,alinirsa kesinlikle cok faydasi olur,onun haricinde alinabilecek oyuncular,,ankaradan murat tosun,ozer hurmaci,mehmet cakir gaziantepten murat ceylan kayserispordan umut kocin denizliden izzet akgul..bu alternatiflerden bir yada iki tanesi alinabilir ama benim onceligim ozer hurmaci ve mehmet cakirdir.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kim kime 10 miyon veriyormuş ya????
            ispanyollar huseyin ini izlemisler 6-7 milyon euro vericeklermis diye duydum
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Türkiye şartlarında çok güzel bir rakam. Tabi haber dogru ise.

Yorum

Kimden..?
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  demek ben başka futbolcuları takip ediyorum.. özer ligin asist kralı ..... gökhan ise benim bildiğim bire birde ülkemizin en iyi adam geçen üç-beş oyuncusundan biri .. enginin ise biraz daha pişince gayet iyi bal yapacağını tahmn etmiyorum biliyorum.
                  özer-teo weeks-gökhan emreciksin bunlar iyi adam da engin baytar da ne var be abi?... gökhan emreciksin sağda,solda ve 2.forvet olarak da oynuyor. bizim kadrodan umutu kesip onu koysan sol açığa işi bitiririsin. yanlız selçuk ve colman a bir alternatif gerekli adamlar sakatlansa yerine adnan-ceyhun-serkan-ferhat giriyor...

Yorum

• engin şimdilik iyi demiyorum sadece ışık görüyorum .birebirde etkili hızlı ve yırtıcı.. şutlarıda gayet isabetli ve sert .. ileride kendinin boşlamayıp çalışırsa çok daha iyi yerlere geleceğinden eminim

Yorum

• bu arada gaziantepten ahmet ari da cok iyi bir oyuncu,cok guclu cok hizli calim kabiliyetide var,,cokta genc,,muhakkak takima kazandirilmali.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimden..?
                        yanlis hatirlamiyorsam mallorcaydi ama sadece tv den duymustum
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Way be elimizde ne cevher varmış da haberimiz yokmuş.

Yorum

• futbol artık günümüzde ticarete döndü ileriye yönelik futbolcu almak lazım mesela isaac çok mantıklı transfer çok para kırarız gökhandan zarar edebiliriz ben ticari olarak bakıyorum özer en mantıklı transfer gibi duruyor.

Yorum

• geçen seneki transfer gündemimize gelen bir oyuncu 10 numara brezilyadan:

Morais Amorim kimdir?
                              D.Tarihi: 17/7/1984- Brezilya
                              Boy/Kilo: 1.70/ 76 kg
                              Takımı: Vasco da Gama
                              Mevki: Orta saha
                              Söz bitiş: 1/6/2011
                              Performansı: 131 maçta 33 gol

En son Ali Tunahan Güllü tarafından düzenlendi; 27.11.2008, 18:14. Sebep: .
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Fatih geriye dön

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X