Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eeee, yarnı bekliceksek demek oluyoki süpriz transferle alakalı diil
    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eeee, yarnı bekliceksek demek oluyoki süpriz transferle alakalı diil
      Transfer içinde ayın 10 unu bekle
      TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Zaten süpriz tranfer değilse benim için bir süprizde yok haliyle beklememede gerek yok normal yaşantıma devam edecem.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• beklicek sabırmı kaldı, bitsin şu lig alalım kupayı yeter oynadık bu yıl lig 13 hafta olsun olmamı
          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Caner Erkin, Ozer Hurmaci, ve Tabata. Bence bu 3 isim alinmali. Bizi her turlu devre sonuna kadar goturur. Forvete de takviye yapilacaksa Mehmet Yildiz tercihi kullanmali. Benim sahsi kanaatim Yattara'nin devre arasinda en fazla para veren takima satilmasi. Bu para umarim yapilacak transferlerin yuzde 50'sini karsilar.

Yorum

• Dün aksam belki seyredenler olmustur,lemi celik karadeniz tv nin konuguydu.
              Sezon basinda özeri 1.5 milyon euro gibi bir maliyetle yönetime önerdigini ama kabul edilmedigini belirtti.
              Eger dogruysa ,ki inaniyorum yönetim hata yapmistir diye düsünüyorum.
              Zafer i 1 milyon euroya almak üzere iken özeri biraz daha fazla maliyeti nedeniyle reddetmelerini anlamis degilim.
              Özer icin su anda 2-2.5 milyon euro talep edilmesi kacinilmazdir.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün aksam belki seyredenler olmustur,lemi celik karadeniz tv nin konuguydu.
                Sezon basinda özeri 1.5 milyon euro gibi bir maliyetle yönetime önerdigini ama kabul edilmedigini belirtti.
                Eger dogruysa ,ki inaniyorum yönetim hata yapmistir diye düsünüyorum.
                Zafer i 1 milyon euroya almak üzere iken özeri biraz daha fazla maliyeti nedeniyle reddetmelerini anlamis degilim.
                Özer icin su anda 2-2.5 milyon euro talep edilmesi kacinilmazdir.
                özerin sozlesmesi bu sezon bitiyo diye hatırlıyorum belki o yuzden almadık

Yorum

• ozer uzattimi sozlesmesini yaa
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• he ayrica ozer hayatta 3 milyon 2.5 milyon yapmaz. euro....
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• "Ne Tekke ne de Topuz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, kalan 3 maçını da kazanarak ilk yarıyı lider bitirmeyi hedeflediklerini belirtirken, basında yer alan transfer haberleri ile ilgili olarak, "Ne Fatih Tekke, ne de Kayserisporlu Mehmet Topuz gündemimizde yok" dedi!
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yener ayıca genc, yıldız olabilecek oyuncular alacağız dedi

Yorum

• çok sevindim bu habere.
                          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Bence Alınacak adamlar belli anlaşma yapılmışdır bile adım gibi eminim bakında görün 2 transferde yabancı olacak biri sol biri orta saha kesin ya öyle hissediyorum.2 ay önce başkan dedi aramakdayız bulduk birşeyler diye.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yattarayi saticagiz kesinlikle, ondan gelicek para ile transfer yapicaz. Yattaradan daha kötü oynamaz herhalde kim gelirse gelsin

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok sevindim bu habere.
                                Fatih tekke nin gündemimizde olmamasina bir Trabzonspor taraftari neden sevinir anlamis degilim.
                                Degerli kardesim,fatih tekke bu takima gelirse takir takir takir futbolunu oynar ve gollerini siralar.
                                Diger taraftan türkiye ve avrupadan alacagimiz hicbir futbolcu fatih tekke ni yapabilecegi katkiyi yapamaz.
                                Bu takimin da bir forvete ihtiyaci olduguna göre fatih i istememek de neyin nesi oluyor?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X