2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
beklicek sabırmı kaldı, bitsin şu lig alalım kupayı yeter oynadık bu yıl lig 13 hafta olsun olmamı
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana..... 2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi... 2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Caner Erkin, Ozer Hurmaci, ve Tabata. Bence bu 3 isim alinmali. Bizi her turlu devre sonuna kadar goturur. Forvete de takviye yapilacaksa Mehmet Yildiz tercihi kullanmali. Benim sahsi kanaatim Yattara'nin devre arasinda en fazla para veren takima satilmasi. Bu para umarim yapilacak transferlerin yuzde 50'sini karsilar.
Dün aksam belki seyredenler olmustur,lemi celik karadeniz tv nin konuguydu.
Sezon basinda özeri 1.5 milyon euro gibi bir maliyetle yönetime önerdigini ama kabul edilmedigini belirtti.
Eger dogruysa ,ki inaniyorum yönetim hata yapmistir diye düsünüyorum.
Zafer i 1 milyon euroya almak üzere iken özeri biraz daha fazla maliyeti nedeniyle reddetmelerini anlamis degilim.
Özer icin su anda 2-2.5 milyon euro talep edilmesi kacinilmazdir.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Dün aksam belki seyredenler olmustur,lemi celik karadeniz tv nin konuguydu.
Sezon basinda özeri 1.5 milyon euro gibi bir maliyetle yönetime önerdigini ama kabul edilmedigini belirtti.
Eger dogruysa ,ki inaniyorum yönetim hata yapmistir diye düsünüyorum.
Zafer i 1 milyon euroya almak üzere iken özeri biraz daha fazla maliyeti nedeniyle reddetmelerini anlamis degilim.
Özer icin su anda 2-2.5 milyon euro talep edilmesi kacinilmazdir.
özerin sozlesmesi bu sezon bitiyo diye hatırlıyorum belki o yuzden almadık
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, kalan 3 maçını da kazanarak ilk yarıyı lider bitirmeyi hedeflediklerini belirtirken, basında yer alan transfer haberleri ile ilgili olarak, "Ne Fatih Tekke, ne de Kayserisporlu Mehmet Topuz gündemimizde yok" dedi!
yener ayıca genc, yıldız olabilecek oyuncular alacağız dedi
Bence Alınacak adamlar belli anlaşma yapılmışdır bile adım gibi eminim bakında görün 2 transferde yabancı olacak biri sol biri orta saha kesin ya öyle hissediyorum.2 ay önce başkan dedi aramakdayız bulduk birşeyler diye.
Fatih tekke nin gündemimizde olmamasina bir Trabzonspor taraftari neden sevinir anlamis degilim.
Degerli kardesim,fatih tekke bu takima gelirse takir takir takir futbolunu oynar ve gollerini siralar.
Diger taraftan türkiye ve avrupadan alacagimiz hicbir futbolcu fatih tekke ni yapabilecegi katkiyi yapamaz.
Bu takimin da bir forvete ihtiyaci olduguna göre fatih i istememek de neyin nesi oluyor?
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum