Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmet topuz diyorum baska bisey demiyorum adamin sutlarina top kontrolüne paslarina herseyine hastayim insallah takima kazandirirlar

Yorum

• mehmet topuz ve fatih tekke gerisi yalan

Yorum

• Fatih Tekke Gerisi yalan..Illa bi transfer daha olsun dıyorsanız Bıde sol açık lazım..ama öncelik TEKKE!!!

Yorum

• İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mehmet topuz ve fatih tekke gerisi yalan
          Fatih Tekke bir ihtimal ama Mehmet Topuz'u almak bana göre imkansız hele devre arasında ihtimal bile vermiyorum.Mehmet Topuz kayserinin Totti'si olabilir bir arkadaşım var kayseride oturuyor Mehmet Topuz için şehir efsanesi diyor
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke bir ihtimal ama Mehmet Topuz'u almak bana göre imkansız hele devre arasında ihtimal bile vermiyorum.Mehmet Topuz kayserinin Totti'si olabilir bir arkadaşım var kayseride oturuyor Mehmet Topuz için şehir efsanesi diyor
            niye olmasin renkdasim bak topuzun mayis ayinda sözlesmesi bitiyo
            topuzun bidaha sözlesme uzatacgini hic sanmiyom aslinda gökhan onu ikna
            eder ben gelcegini tahmin ediyorum hicde zor degil istesek gelir

Yorum

Topuzun anlasmasi gercekten bitiyor mu? Buna pek emin degilim. Federasyonun sayfasinda 2010 yaziyor bitis tarihi olarak.

"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

keşke gelse gelmesini çok isterim bizim orta sahaya onun gibi bir adam lazım şut atıyor hırslı yıkılmıyor mücadelesini sonuna kadar veriyor ve takım için oynuyor.gelmesini çok isterim ama pekte umudum yok açıkcası
                As Roma
                Francesco Totti "10"

Yorum

• topuz 2010 da bitiyor. bende öyle biliyorum. bu arada gökhan böyle giderse kendi kalamayacak bu takımda topuzu nasıl ikna etsin kardeşim be

Yorum

• Trabzonspor isterse alır bu yönetim alır arkadaşım Topuz'da koşa koşa gelir. Gökhan'ı aldığımız gibi onuda alırız. Tabii alırsak çok faydası olur. Buna birde Fatih Tekke'yi alırlarsa Sadri başkanımın ayaklarını yıkarım suyunu içerim valla

Yorum

• Devre arasi bana en yapilabilir transfer Engin Baytar olarak geliyor. Hem sol oynayabilir hem forvet arkasi, birde tabi Trabzonlu olmasi. Kulübüde vermeye niyetli gözüküyor zaten. Fatih Tekke diger olasilik ama finansal olarak kaldirabilirsek.

Yorum

• şimdi brşey söyleyeceğim burdan bütün forum düşman olacak bana.

bu gökhan ünal fenerbahçe mehmet topuzu istediğinde fenere topuzun yanında bonus verilecekmiydi verilmeyecekmiydi?

biz adama ne kadar verdik ?

Yorum

• 2010 da bitiyorsa Topuz'un sözleşmesi bana göre en az 7 milyon euro isterler çünkü ellerindeki en iyi adam ve satacaklarsa iyi bir paraya satacaklardır.Genel anlamda baktığımızda bize Cale'nin önünde oynayacak bir oyuncu lazım ve forvetede bir oyuncu almak gerekiyor her ne kadar Gökhan'ı çok beğensemde şu anda eski formundan çok uzak.ortanın soluna bir oyuncu forvetede birini alalım Topuz olayına sonra bakarız
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şimdi brşey söyleyeceğim burdan bütün forum düşman olacak bana.

bu gökhan ünal fenerbahçe mehmet topuzu istediğinde fenere topuzun yanında bonus verilecekmiydi verilmeyecekmiydi?

biz adama ne kadar verdik ?
                            Fener ikisine 12 milyon avro vermisti galiba, Kayseri sadece Topuz o kadar eder demisti, tam yanlis hatirlamiyorsam.

Bizim ne kadar verdigimizi kimse tam bilmiyor. Basinda 3 ile 6 milyon avro arasi gidip geliyor.

Yorum

• valla alman sitesinde 2009da bitiyo diyo http://www.transfermarkt.de/de/spiel...uz/profil.html
                              orasi ciddi bi site yani dogru olacagini tahmin ediyorum

Yorum

• bak işte abi, kayseri yönetimi orda o parayı mehmet topuz için istemiş, bizde fatih gökdeniz usulü çalışan gökhan topuz ikilisinin topuz gittiğinde iş yapmayacağını görmüş ve iki topçu için o kadar demiştir kayseri yönetimi. yani bir bakıma gökhanı bonus vermiştir.

bu adam alındığında da anı şeyi dedim, sadece biz istersek istanbul takımlarının elinden adam alırız transferidir bu.

bu arada ii gaza geldik kaktırdılar bize. bu kadar basit.

güya iş yaptık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X