mehmet topuz diyorum baska bisey demiyorum adamin sutlarina top kontrolüne paslarina herseyine hastayim insallah takima kazandirirlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet topuz ve fatih tekke gerisi yalanTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke bir ihtimal ama Mehmet Topuz'u almak bana göre imkansız hele devre arasında ihtimal bile vermiyorum.Mehmet Topuz kayserinin Totti'si olabilir bir arkadaşım var kayseride oturuyor Mehmet Topuz için şehir efsanesi diyor
topuzun bidaha sözlesme uzatacgini hic sanmiyom aslinda gökhan onu ikna
eder ben gelcegini tahmin ediyorum hicde zor degil istesek gelir
Yorum
-
İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye olmasin renkdasim bak topuzun mayis ayinda sözlesmesi bitiyo
eder ben gelcegini tahmin ediyorum hicde zor degil istesek gelir
"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye olmasin renkdasim bak topuzun mayis ayinda sözlesmesi bitiyo
eder ben gelcegini tahmin ediyorum hicde zor degil istesek gelirTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
Trabzonspor isterse alır bu yönetim alır arkadaşım Topuz'da koşa koşa gelir. Gökhan'ı aldığımız gibi onuda alırız. Tabii alırsak çok faydası olur. Buna birde Fatih Tekke'yi alırlarsa Sadri başkanımın ayaklarını yıkarım suyunu içerim valla
Yorum
-
Devre arasi bana en yapilabilir transfer Engin Baytar olarak geliyor. Hem sol oynayabilir hem forvet arkasi, birde tabi Trabzonlu olmasi. Kulübüde vermeye niyetli gözüküyor zaten. Fatih Tekke diger olasilik ama finansal olarak kaldirabilirsek."Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
2010 da bitiyorsa Topuz'un sözleşmesi bana göre en az 7 milyon euro isterler çünkü ellerindeki en iyi adam ve satacaklarsa iyi bir paraya satacaklardır.Genel anlamda baktığımızda bize Cale'nin önünde oynayacak bir oyuncu lazım ve forvetede bir oyuncu almak gerekiyor her ne kadar Gökhan'ı çok beğensemde şu anda eski formundan çok uzak.ortanın soluna bir oyuncu forvetede birini alalım Topuz olayına sonra bakarızTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi brşey söyleyeceğim burdan bütün forum düşman olacak bana.
bu gökhan ünal fenerbahçe mehmet topuzu istediğinde fenere topuzun yanında bonus verilecekmiydi verilmeyecekmiydi?
biz adama ne kadar verdik ?
Bizim ne kadar verdigimizi kimse tam bilmiyor. Basinda 3 ile 6 milyon avro arasi gidip geliyor."Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
valla alman sitesinde 2009da bitiyo diyo http://www.transfermarkt.de/de/spiel...uz/profil.html
orasi ciddi bi site yani dogru olacagini tahmin ediyorum
Yorum
-
bak işte abi, kayseri yönetimi orda o parayı mehmet topuz için istemiş, bizde fatih gökdeniz usulü çalışan gökhan topuz ikilisinin topuz gittiğinde iş yapmayacağını görmüş ve iki topçu için o kadar demiştir kayseri yönetimi. yani bir bakıma gökhanı bonus vermiştir.
bu adam alındığında da anı şeyi dedim, sadece biz istersek istanbul takımlarının elinden adam alırız transferidir bu.
bu arada ii gaza geldik kaktırdılar bize. bu kadar basit.
güya iş yaptık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum