Neden... Arkadaşlar birşeyi yazarken nedeninide yazın hepinize neden mi diyeceğiz ??
Ayrıca unutmayın ki bu takımda zamanında Fatih Akyel diye bir adam oynadı...
Nedenini herkes bilmiyormu ? Açıkcası o yüzden açıklamaya gerek duymadım . Musa Aydın alınacağına , giderim Gökhan Emreciksin ' i alırım sağ kanada ya da hiç takviye yapmam o bölgeye .
Fatih Akyel geldiğinde Nuri Albayrak'lar vardı . Daha konuşmaya gerek var mı ?
Nedenini herkes bilmiyormu ? Açıkcası o yüzden açıklamaya gerek duymadım . Musa Aydın alınacağına , giderim Gökhan Emreciksin ' i alırım sağ kanada ya da hiç takviye yapmam o bölgeye .
Fatih Akyel geldiğinde Nuri Albayrak'lar vardı . Daha konuşmaya gerek var mı ?
Ne olursa olsun musa kaliteli ve savaşçı bir oyuncu alınmalı...
Ayrıca fatih transferini yapan albayraklar dediğin adamlar sonuç itibariyle bizim yönetimimizdeydi. Ve belli bir oy alarak geldi. Yaptıkları bizi bağlamaz diyemezsiniz..
Ne olursa olsun musa kaliteli ve savaşçı bir oyuncu alınmalı...
Ayrıca fatih transferini yapan albayraklar dediğin adamlar sonuç itibariyle bizim yönetimimizdeydi. Ve belli bir oy alarak geldi. Yaptıkları bizi bağlamaz diyemezsiniz..
Kaliteli ve savaşçı olması bazı şeylerin üzerini örtmez . Örtmeye yetmez ... Ben yönetici olsam , Musa Aydın ' ı kulüp kapısının içerisine sokmam . Hee bizim yönetim alır mı bilemiyorum ...
İkinci konuya gelince , yaptıkları bizi bağlamaz demiyorum . Yaptıklarının ne kadar yanlış olduğu ortada diyorum . Yaptıkları yanlışı bizde bir daha mı yapalım ? Bence yanlışımızı kabul edip , onu bir daha tekrarlamamalıyız .
ibahim akın... kumaşı kaliteli bir oyuncu... bence üst düzey bir yabancı oyuncu bulunamazsa akın bize ilaç olacak bi futbolcu sol açıkta... hem golcü özelliği ile de skora direkt etki edebilecek bi oyuncu...
Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum