Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bknz.

08-09 Trabzonspor - Sivasspor son dakika olayları.

Taraftarların çoğu, ben de dahil olmak üzere, olaylarını fitilleyen adamın o olduğuna inanıyor.
    İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzonspor'u hiç sevmiyormuş.
    ve ayrıca da gelmesin de yani,geçen seneden sonra.
    Peki neden takıma mehmet yıldız gelsin deniyor o çok mu masumdu ??
    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu anda Denilson'u almak tam anlamıyla bir kumar olur (ki) Bizim kumar oynamamamız lazım bu sene...
      Yok abi . . .
      Katılmıyorum sana bence yeniden patlamak isteyecektir.
      Gelmesinden yanayım . . .

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neden... Arkadaşlar birşeyi yazarken nedeninide yazın hepinize neden mi diyeceğiz ??

Ayrıca unutmayın ki bu takımda zamanında Fatih Akyel diye bir adam oynadı...
        Nedenini herkes bilmiyormu ? Açıkcası o yüzden açıklamaya gerek duymadım . Musa Aydın alınacağına , giderim Gökhan Emreciksin ' i alırım sağ kanada ya da hiç takviye yapmam o bölgeye .

Fatih Akyel geldiğinde Nuri Albayrak'lar vardı . Daha konuşmaya gerek var mı ?

Yorum

Neden ? ???...
          neden ?

1-kötü oyuncu
          2-kötü futbolcu
          3-kötü
          poetricus

Yorum

Peki neden takıma mehmet yıldız gelsin deniyor o çok mu masumdu ??
            bence masumdu
            İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neden ?

1-kötü oyuncu
            2-kötü futbolcu
            3-kötü

Yorum

• İkisi de masum bile olsa Trabzonspor forması giyecek kapasitede değil.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nedenini herkes bilmiyormu ? Açıkcası o yüzden açıklamaya gerek duymadım . Musa Aydın alınacağına , giderim Gökhan Emreciksin ' i alırım sağ kanada ya da hiç takviye yapmam o bölgeye .

Fatih Akyel geldiğinde Nuri Albayrak'lar vardı . Daha konuşmaya gerek var mı ?
                Ne olursa olsun musa kaliteli ve savaşçı bir oyuncu alınmalı...

Ayrıca fatih transferini yapan albayraklar dediğin adamlar sonuç itibariyle bizim yönetimimizdeydi. Ve belli bir oy alarak geldi. Yaptıkları bizi bağlamaz diyemezsiniz..

İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neden ?

1-kötü oyuncu
                2-kötü futbolcu
                3-kötü
                Arkadaşım pazar günü maçtan sonra buralarda ol emi Bir performans yorumu alalım senden...
                **Latocan**

Yorum

• Yarın şu abdurrahman dereliyi alıcı gözüyle izleyecğim
                  En son Birtan Karaman tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 18:07.

Yorum

• Musa gereksiz bizden uzak ALLAHA yakın olsun

Yorum

• Musayi alacagimiza Hasan Ücüncüyü af edip takima cagiririm daha iyi.
                      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Musayi alacagimiza Hasan Ücüncüyü af edip takima cagiririm daha iyi.

Yorum

• Bazı arkadaşlarda fırsat kolluyor hasanı takıma geri getirmek için. O kadar iyi bişe olsaydı şu an hala klübün parasını yiyor olmazdı

Birde öz evlat... Pehhh...

Ayrıca musa hasandan kat kat üstün oynadığı futbol açısından...
                          **Latocan**

Yorum

Ne olursa olsun musa kaliteli ve savaşçı bir oyuncu alınmalı...

Ayrıca fatih transferini yapan albayraklar dediğin adamlar sonuç itibariyle bizim yönetimimizdeydi. Ve belli bir oy alarak geldi. Yaptıkları bizi bağlamaz diyemezsiniz..
                            Kaliteli ve savaşçı olması bazı şeylerin üzerini örtmez . Örtmeye yetmez ... Ben yönetici olsam , Musa Aydın ' ı kulüp kapısının içerisine sokmam . Hee bizim yönetim alır mı bilemiyorum ...

İkinci konuya gelince , yaptıkları bizi bağlamaz demiyorum . Yaptıklarının ne kadar yanlış olduğu ortada diyorum . Yaptıkları yanlışı bizde bir daha mı yapalım ? Bence yanlışımızı kabul edip , onu bir daha tekrarlamamalıyız .

Yorum

• ibahim akın... kumaşı kaliteli bir oyuncu... bence üst düzey bir yabancı oyuncu bulunamazsa akın bize ilaç olacak bi futbolcu sol açıkta... hem golcü özelliği ile de skora direkt etki edebilecek bi oyuncu...
                              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Bence Mansare alınmalı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X