Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben bize gol atsin demiyorum iyi performans sergilesinde mahmut aksu nun bilal konusunda nekadar hatali oldugunu anlasin.tecrübe edinsin. bilal eninde sonunda trabzonspora kazandirilacak. gönül isterdiki maliyeti düsükken alinmis olsaydi. kimse kimsenin trabzonsporlulugunu ölcmesin.

Bak kardeş ,

Hiç kimsenin Trabzonspor luluğunu ölçmeye kalkmam. Ama istersen yazdığını bir oku. Kuzenin iyi futbolcu olabilir. Trabzon kökenli oyuncuların bu kulüpte oynamasını en çok isteyenlerden biriyim. Basbayağı öz evlatçıyım yani .
    Ama Trabzonspor un halihazırdaki başkanı,hocası,kaptanı oyuncusu ve dahil yöneticisi benim için herhangi bir takımda oynayan kuzenim,yeğenim wsws den daha önemlidir. Ve asla onların yüzlerinin kızarmasını istemem zira onlarınki kızarırsa benimkide kızarır..İnşallah ne demek istediğim anlatabildim...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

sana katiliyorum cavcavin cok iyi ekibi var.ama aci olani herkonuda trabzonla anlasan bilalin ortada birakilmasidir.gönlü TS de olan bilali trabzon yönetimi ortada birakti geldi genclerbirligi ona sahip cikti. olayin üzücü yani bu
      Nasil yani?

Anlasdik ve sonradan istemiyoruzmu dedik?
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Cavcav elimizden bir topçu daha almıştı Carle
        Acaba ne oldu ona hiç göz önüne çıkmadı

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cavcav elimizden bir topçu daha almıştı Carle
          Acaba ne oldu ona hiç göz önüne çıkmadı

Yalan oldu...

Genclerden önce Bristol Citi'ye gecdi. 17 Mac oynadi ve Gol atamadi.
          Simdi Crystal Palace F.C. 'ye Transfer oldu
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Şu zaferi veriyorlarsa versinler valla bi aldık diyoruz bakıyoruz ertesi gün problem çıkıyor. Olmadı başka bi isme yoğunlaşılsın.Fazla naz aşık usandırır lafı geldi aklıma
            Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O zaman sen bilirsin, Bilal'in Trabzonspor'lu olduğu doğru mu ?
              bilal enaz senin benim kadar trabzonsporlu. ancak daha öncede burda yazdigim gibi büyük yanlis yapti mahmut aksu bilal e.olayi kisa özetleyeyim.mahmut aksu bilal icin almanyaya geldi berlinde bir otelde bulustular ve herkonuda anlastilar(bilal diger klüplerin yaptigi tekliften daha az bir ücrete evet dedi).ancak herthanin menejeri hoenes arjantindeydi.mahmut aksu hoenes geri gelince bizi arayin bizde gelelim seni alalim dedi bilale.hoenes berline geldi .mahmut aksuya haber verildi. fakat mahmut aksu telefonda kadrolarinin doldugunu ve transferini düsünmediklerini söyledi.bu bekleme sürecinde genclerbirligi,kayseri,sivas,ve kaiserslautern kulüplerindende teklif aldi bilal.ancak bentrabzonla anlastim dedi ve geri cevirdi. trabzonunda bu transferden vazgecmesiyle bilal ortada kaldi.birkacgün bunalim gecirdi.olayi ögrenen genclerbirligi yönetimi tekrar bilali istedi ve oda evet dedi. yani bizim ortada biraktigimiz gen bir yetenege cavcavin yönetimi sahip cikti.
              seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
              asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

bilal enaz senin benim kadar trabzonsporlu. ancak daha öncede burda yazdigim gibi büyük yanlis yapti mahmut aksu bilal e.olayi kisa özetleyeyim.mahmut aksu bilal icin almanyaya geldi berlinde bir otelde bulustular ve herkonuda anlastilar(bilal diger klüplerin yaptigi tekliften daha az bir ücrete evet dedi).ancak herthanin menejeri hoenes arjantindeydi.mahmut aksu hoenes geri gelince bizi arayin bizde gelelim seni alalim dedi bilale.hoenes berline geldi .mahmut aksuya haber verildi. fakat mahmut aksu telefonda kadrolarinin doldugunu ve transferini düsünmediklerini söyledi.bu bekleme sürecinde genclerbirligi,kayseri,sivas,ve kaiserslautern kulüplerindende teklif aldi bilal.ancak bentrabzonla anlastim dedi ve geri cevirdi. trabzonunda bu transferden vazgecmesiyle bilal ortada kaldi.birkacgün bunalim gecirdi.olayi ögrenen genclerbirligi yönetimi tekrar bilali istedi ve oda evet dedi. yani bizim ortada biraktigimiz gen bir yetenege cavcavin yönetimi sahip cikti.
                eğer olaylar söylediğin gibi gerçekleştiyse yaptığımız gerçekten büyük AYIP .

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nasil yani?

Anlasdik ve sonradan istemiyoruzmu dedik?
                  mahmut aksuyla bizzat ben görüstüm bu konuda.bilali hic tanimadigi belli. oberligada oynamis bir oyuncuya bukadar para veremeyiz dedi.verecegi para 300 bin euro.madem tanimiyorsun neden sözveriyorsun, anlasiyorsun.bilal daha önce hertha berlinden böyle bir kazik yedigi icin bu olay onu cok üzdü bayagi bunalima girdi. allahtan uzun sürmedi.hayirlisi olsun

Yorum

• bu kadar doğru içinde böyle bir yanlış hoşgörülebilir.eğer doğruysa.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eğer olaylar söylediğin gibi gerçekleştiyse yaptığımız gerçekten büyük AYIP .
                      arkadasim ben onun kuzeniyim,abisi sayilirim.bu yazdiklarim biirinci agizdan.ama onun hayallerini böyle yöneticilerde söndüremez.en büyük hayali maratonun önünde oynayip taraftari ayaga kaldirmak.belki sancili olacak ama insallah olacak.

Yorum

mahmut aksuyla bizzat ben görüstüm bu konuda.bilali hic tanimadigi belli. oberligada oynamis bir oyuncuya bukadar para veremeyiz dedi.verecegi para 300 bin euro.madem tanimiyorsun neden sözveriyorsun, anlasiyorsun.bilal daha önce hertha berlinden böyle bir kazik yedigi icin bu olay onu cok üzdü bayagi bunalima girdi. allahtan uzun sürmedi.hayirlisi olsun

Kardeş bir önceki mesajında kadro dolduğu için alamayız dedi diyorsun. Sonrada "o kadar para veremeyiz" dedi diyorsun. Bu konuyu kapat istersen.

Ayrıca Trabzonspor kulübü bir oyuncu ile görüşürür. Anlaşılır ve sonra vazgeçebilir .Bu ayıp falan değildir. Aynı şekilde Bilal kardeşmizin de Mahmut bey in teklif ettiği ücrete razı olmaması da ayıp değildir..
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• benim anlamadığım Bilal'in yerine kimi almışışız? Mahmut Aksu o bölgeyi doldurduk demiş.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardeş bir önceki mesajında kadro dolduğu için alamayız dedi diyorsun. Sonrada "o kadar para veremeyiz" dedi diyorsun. Bu konuyu kapat istersen.

Ayrıca Trabzonspor kulübü bir oyuncu ile görüşürür. Anlaşılır ve sonra vazgeçebilir .Bu ayıp falan değildir. Aynı şekilde Bilal kardeşmizin de Mahmut bey in teklif ettiği ücrete razı olmaması da ayıp değildir..
                            arkadasim yazilanlari iyi okursan anlarsin.benimle görüsmesinde oberligada oynayan bir topcuya bukadar para veremeyiz dedi.bilalin babasiyla yaptigi telefon konusmasinda ise kadrolarinin doldugunu suan transferi düsünmediklerini söyledi. eger verilen bir söz varsa bu tutulmali.ben bunu söylemek istiyorum.söz verip te sözünden caymak ne bize nede klübümüzü yönetenlere yakismaz.ben arkadaslarin sorularini cevapliyorum. rahatsiz olduysan yazdiklarimi okumazsin.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim anlamadığım Bilal'in yerine kimi almışışız? Mahmut Aksu o bölgeyi doldurduk demiş.
                              Fatih Altundag. Umarim Fatih bizleri sevindirir ama istatistiklere bakildiginda Bilal cok daha basarili gözüküyor.
                              En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 01:28.

Yorum

• arkadaşlar anlayamıyorum Mahmut Aksu mu daha iyi tanıyor takımı yoksa biz mi yok kimi almışız o bölgeye falan diye arkadaşlar bakınız onlar Klüp yönetiyor biz buradan konuşuyoruz sadece yargılıyoruz insanları fark etmediğimiz birşey var; onlar bizden daha iyi biliyorlar takımı...
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Yükleniyor...
                                X