İlk olarak kofol tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenclerbirligi turnuva macinda denizliyi 4-0 yendi birgolde bilal cubukcudan. insallah mahmut aksunun yüzünü kizartacak.
Bilali izleyenler iyi Usak diyorlar. Sol ayagini cok iyi kullaniyormus. Gecen sezon 12 Gol atti ve 16 assist yapdi. Bunu almanya 3. Liginde yapdi ama orada bu bile cok iyi bir basaridir. Kendisi ayrica Trabzonlu ve Trabzonsporlu.
Gencler ile kac yilligina anlasdigini bilen varmi?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilali izleyenler iyi Usak diyorlar. Sol ayagini cok iyi kullaniyormus. Gecen sezon 12 Gol atti ve 16 assist yapdi. Bunu almanya 3. Liginde yapdi ama orada bu bile cok iyi bir basaridir. Kendisi ayrica Trabzonlu ve Trabzonsporlu.
Gencler ile kac yilligina anlasdigini bilen varmi?seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenclerbirligi turnuva macinda denizliyi 4-0 yendi birgolde bilal cubukcudan. insallah mahmut aksunun yüzünü kizartacak.
Niye kızarsın? Yeryüzündeki bütün iyi futbolcu adaylarını biz mi alacağız? Hem Allah aşkına diyelimki Bilal bize karşı çok iyi oynadı ve gol attı .Yani sizin duanız kabul oldu.O zaman sormammı size Trbzonsporlumusunuz diye??Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yilligina anlasti.ben bilali iyi tanirim cünkü kuzenimdir.
O zaman neden Transfer edilmedigini bizlere aktarabilirmisin?
Hertha ilemi anlasilamadi, yoksa Bilal ilemi anlasilamadi?
Yoksa bizimkilermi "begenmedi"?
Isin asli nedir?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenclerbirligi turnuva macinda denizliyi 4-0 yendi birgolde bilal cubukcudan. insallah mahmut aksunun yüzünü kizartacak.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye kızarsın? Yeryüzündeki bütün iyi futbolcu adaylarını biz mi alacağız? Hem Allah aşkına diyelimki Bilal bize karşı çok iyi oynadı ve gol attı .Yani sizin duanız kabul oldu.O zaman sormammı size Trbzonsporlumusunuz diye??seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
Yorum
-
İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yilligina anlasti.ben bilali iyi tanirim cünkü kuzenimdir.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm yıldızları bunlar yani fm de gerçekler varmış demekki
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği'nin iyi bir araştırma ekibi var.Bilal hertha'nın 2.takımında olmasına rağmen taraftar çok beğeniyodu 13 gol 14 asist gibi istatistiği vardı sanırım.Bjk'da oynayan Aydın da Bilal'le beraber yetişti ve Bjk da son haftalarda tekniği ve yaptığı hareketlerle hepimizden aferin aldı.Ayrıca dikkat ettiysen Bilal geldikten sonra İlhan Cavcav Mehmet Çakır'ı gözü kapalı sattıseninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumartesi günü Tunga ile yaptığımız sohbete kadar benzer düşünüyordum. Ama artık değil. Daha zor olana taliip olalım. Şampiyonluk isteyelim olmazsa yada kaçıncı olursak olalım takımda futbol oynama emareleri görürsek şampiyon olmuş gibi sevinelim...Bu kadro nun Sivas tan da gs den de eksiği yok....Keramet fukara iken dervişlik yapmakda değil zengilik isteiyp vermeyince dervişlik yapmakta..
Unutmamalı ki bi<e şampiyonluk yaşatan kadroda ilk senesinde 9. oldu."Çocuklar ölmesin şeker de yiyebilsinler"
Nazım Hikmet
Yorum
-
Arkadaşlar ben hiç sabırsız ve ümitsiz degilim,Allah'a bin şükür çok iyi niyetli,prensipli-karakterli ve TRABZONSPOR'lu bir yönetimimiz var.Eminimki taraftarımız da gerektigi kadar sabırlı ve vefalı TARAFTAR dır.Yönetimimiz şuana kadar her işinde özellikle transferlerde TRABZONSPOR'umuzun büyüklügünü karşı tarafa en iyi şekilde göstermiştir.Z.Yelen transferi de büyüklügümüze yakışır şekilde olacaktır ya da olmayacaktır.Hiç kafama takmıyorum.Transfer gerekiyorsa olacaktır,Zafer olmazsa takım kadromuza uygun kalitede ve karakterde futbolcu alınacaktır.
Tekrar hatırlatmak isterim şampiyonluk süreci başlamıştır.
Teşekkürler Sadri Baba..10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
Yorum