İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleümit korkmazı alalım sol açık
Yorum
-
İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleümit korkmazı alalım sol açık
Yorum
-
İlk olarak Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrankfurta 4yillik imza atti
Yorum
-
İlk olarak DaNGeR_BoY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo adamın değeri kat kat artmıştır şampiyonadan sonra....
Yorum
-
İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu aldığımız adamlardan kaçını tanıyorsun merak ediyorum.Şahsen ben yarısını daha önce izlemedim bile.Bu sezon 10.da olsak şampiyonda olsak süpriz olmaz benim için.Gençleştirme diye abartılıyor gibi geliyor bana.
Yorum
-
İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk vatandaşlığı var değil mi
Yorum
-
....
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın bu manager işlerini oyun değil transfer işi
Shalke 6.5 aldı diom Lincoln ün yanında geçemz RAKİTİC ayrıca
Yorum
-
İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş Managerde 6.5 e gelmedi GERÇEKTE aldılar dogru okumuon galiba benim ögrencimdi takip ettim diom Aldım demiom
Shalke 6.5 aldı diom Lincoln ün yanında geçemz RAKİTİC ayrıca
Yorum
-
İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacı sen misin
Yorum
-
Hemde nasıl
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöğrencindi demeksonra sattım 15 e leverkusene
Yorum
-
İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeverim RAKİTİCİ hemde çook teknik aşırı derece azimli biriydi benide şampion yaptıydı TRABZONA aldım dısonra sattım 15 e leverkusene
Yorum
Yorum