Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    diofun ucuza geleceğinimi sanıyorsun..

Verein (RN):Bolton Wanderers PositionturmPositionsdetails:Offensiv-AllrounderLänderspiele:43 Spiele für Senegal Länderspieltore:16 Tore für Senegal Vertrag bis:30.06.2008Marktwert:5.500.000 € BIRAZ PAZARLIK 4 MİLYON BU PAZARLIKTA SYLVADA ETKILI OLUR TABIKI....

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg, Almanya üçüncü liginde (Regionalliga) gol kralı olan Mahir Sağlık'ı transfer etti.
      bi kac sayfa gerilerde bende bizim takima tavsiye etmistim ama wolfsburg aldi demekki

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antsaz şampiyonadan sonra futbolu bırakacağı koşuluyordu burada.Bu türde haberler geçti bir ara ama neden bu kadar diretiyoruz ki bu stoperde gerçekten çokmu iyi bir oyuncu yaşı ilerlemiş gibi gençe yönelen bir yeönetim varken bu oyuncuyu almak tecrübemi kullanmak istiyor acaba.
        futbolu degil milli takimi birakiyor

Yorum

• Fatih Yiğituşağı - BFC Türkiyemspor 1978 - 27 maç 32 gol - 24 yaşında 1.87 boyunda
          Halil Savran -Tennis Borussia Berlin - 28 maç 31 gol - 23 yaşında 1.83 boyunda
          Bilal Çubukçu - Herta Berlin - 24 maç 12 gol 11 asist -21 yaşında 1.74 boyunda
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Verein (RN):Bolton Wanderers PositionturmPositionsdetails:Offensiv-AllrounderLänderspiele:43 Spiele für Senegal Länderspieltore:16 Tore für Senegal Vertrag bis:30.06.2008Marktwert:5.500.000 € BIRAZ PAZARLIK 4 MİLYON BU PAZARLIKTA SYLVADA ETKILI OLUR TABIKI....
            allah aşkına buradaki fiyatlar gerçekleri yansıtmıyor...
            yansıtsa bile 5.5´den 4´e mi inecekler..
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• ben diouf yada başka bir afrikalı oyuncuya karşıyım. afrika kupası bize ters zamanlarda oluyor ve bu oyunculardan uzun zaman yararlanılamıyor. zaten ne hikmetse gineye giden hep rötarlı döner.bu açıdan sylva,yattara, jabi ve 4ncü afrikalı takıma çok zarar verir.

Yorum

• Acikcasi "zenci" kelimesi kulaga biraz asagilayici geliyor. "Zenci" yerine "siyahi" denebilir. Hem kaleci daha gelmeden "zenci" diye firca atiyoruz adama resmen. Bazen gercekten anlamsiz ve bir o kadarda ilginc seyler oluyor forumda.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ben Diouf'un Türkiye'ye gelmek isteyeceğini düşünmüyorum açıkçası.Zaten sorunlu bir isim bana göre.Bu konunun kapatılması görüşündeyim.
                  Colmandante

Yorum

• yaaa yattaramız var ne yapacağız dioffu ...

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      allah aşkına buradaki fiyatlar gerçekleri yansıtmıyor...
                      yansıtsa bile 5.5´den 4´e mi inecekler..

bak aimara da oyle dıyoruz 8 milyon degerı var baskan 6.5 gıbı bıtırdı ısı ne oldu aimarda ındıler dıoufdamı ınmeyecekler...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yaaa yattaramız var ne yapacağız dioffu ...
                        abi sol kanat yaww

Yorum

abi sol kanat yaww
                          sol kanat illaki çizgi oyuncusu olacak değil ya! bence biraz daha iç oynayan biri daha yararlı olur...
                          poetricus

Yorum

bak aimara da oyle dıyoruz 8 milyon degerı var baskan 6.5 gıbı bıtırdı ısı ne oldu aimarda ındıler dıoufdamı ınmeyecekler...
                            ne zaman bitirdi,hic haberimiz olmadi yahu..

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sol kanat illaki çizgi oyuncusu olacak değil ya! bence biraz daha iç oynayan biri daha yararlı olur...
                              diouf sag sol kanatforvet arkası ve forvet de oynayaılıyor ıngıltere lıgını takıp edenler bılır...!

Yorum

• aimarin yerine recoba da süper olur.... daha ucuzdur o....
                                ama katki saglicakdir, hatta sol kanatta oyniyabilir bizim takimda, onun icin RECOBA diyorum ben
                                En büyük TS

Yorum

Yükleniyor...
                                X