Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aimarin yerine recoba da süper olur.... daha ucuzdur o....
    ama katki saglicakdir, hatta sol kanatta oyniyabilir bizim takimda, onun icin RECOBA diyorum ben
    fıgo neden kabul edılmedı yası nedenıyle yas kac 34.recoba yas 32 sence alınırmı...?

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bak aimara da oyle dıyoruz 8 milyon degerı var baskan 6.5 gıbı bıtırdı ısı ne oldu aimarda ındıler dıoufdamı ınmeyecekler...
      bir dakika neyi bitirdi başkan neyi?

Yorum

• bence liste başı aimar olmalı aimar olmazsa engin baytar oda olmadu recoba o olmazsa zafer en son diuf bence tabi
        ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• İlk olarak Ts_CLuB1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence liste başı aimar olmalı aimar olmazsa engin baytar oda olmadu recoba o olmazsa zafer en son diuf bence tabi
          sence dıouf harıc obur saydıgın oyunculardan engin de harıc hangısı sol kanat

Yorum

bak aimara da oyle dıyoruz 8 milyon degerı var baskan 6.5 gıbı bıtırdı ısı ne oldu aimarda ındıler dıoufdamı ınmeyecekler...
            temenni ediyorsun heralde
            poetricus

Yorum

• abicim 32 yasinda oyuncu niye alinmasin , hatta onu biz bidaha satariz kardesim...
              figo hade neyse 1 sene daha oynicakmis, ama recoba daha oynar.... heleki bizim ligde yildizi parlarsa yine niye oynamasin ki?
              hem tecrübe acisindan takima büyük katki saglar....
              bide su varki o figo haberine ben inanmiyorum, böyle bir sey olamaz, adam türkiyeye niye gelsin ki arab zenginleri dururken
              En büyük TS

Yorum

sence dıouf harıc obur saydıgın oyunculardan engin de harıc hangısı sol kanat
                recoba solak
                aimar solak
                zafer genç oyuncu zamanla sol kanadada ayak uyurubilir
                ayrıca illa sol kanat diye bir kaidemı var
                ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• bkaraman kardeşim, aimarı bitirdiklerini nereden biliyorsun, 50 kişi sordu. birde ben sorayım

Yorum

• madem sadece sol kanada oyuncu alınacak kaç aydır 10 numaranın davasını niye yapıyoruz
                    ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• Yine ortalığı karıştırdınız bir cümleyle.Aimar'ın bittiği nerden çıktı diye soruyor insanlar.Birşey yazarken 2 kere düşünün öyle yazın.
                      Colmandante

Yorum

• İlk olarak Ts_CLuB1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        recoba solak
                        aimar solak
                        zafer genç oyuncu zamanla sol kanadada ayak uyurubilir
                        ayrıca illa sol kanat diye bir kaidemı var
                        ben sol kanat ıcın onerdım ama...!

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yine ortalığı karıştırdınız bir cümleyle.Aimar'ın bittiği nerden çıktı diye soruyor insanlar.Birşey yazarken 2 kere düşünün öyle yazın.
                          hiç sorma birşey atıyyorlar ortaya sonra ses yok böylelerini uzaklaştıracaksın forumdan....
                          poetricus

Yorum

• şişştt bkaraman arkadaşım az önce 6,5 milyon euroya aimar'ın bittiğini yazdın açıklama yaparmısın...?
                            poetricus

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yine ortalığı karıştırdınız bir cümleyle.Aimar'ın bittiği nerden çıktı diye soruyor insanlar.Birşey yazarken 2 kere düşünün öyle yazın.
                              heee onuda acıklayayım aimarın 6.5 kadar ındı fıyatı ozur dılerım bıttı demısım...
                              fıyatı ındı 6,5 kadar..

Yorum

heee onuda acıklayayım aimarın 6.5 kadar ındı fıyatı ozur dılerım bıttı demısım...
                                fıyatı ındı 6,5 kadar..
                                Beraber miydin başkanla pazarlıklarda?
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X