Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @lejyoner ve @muhtar

tmm üstüme gelmeyin bnde devre arasında geldiğini biliyorum,onu demek istedim ama yanlış yazdm
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ceyhunla mevlüt milli takıma seçildiği an bizim için bittiğini söylemiştim başka gurbetçi arayışlarına başlıyalım
      Ceyhunda okadar ısrarcı değilim ama Mevlüdün kesinlikle alınması gerek.Ne olursa olsun.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• şimdi göz attım bazı forumlara adamlar nerdeyse yattara besiktasta kaç nolu formayı girsin derdinde noluyoruz arkadaslar ??? baya açıklama yapıldı ama içimdeki kuşkular artmaya başladı

Yorum

• tabi tabi benseni cok iyi tanyiyorum
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ceyhunda okadar ısrarcı değilim ama Mevlüdün kesinlikle alınması gerek.Ne olursa olsun.
            avrupa şampiyonıasına terim ceyhunu getirecek bakında görün çünkü türkiyede stoper yok ama forvet hattımız zengın olduğu için mevlüt işi belli olmaz avrupa şampiyonasından sonra yerini sağlamlaştırcaktır ceyhun o yuzden şimdiden alabilirsek çok iyi olur milli takımda oynamak insana çok şey kazandırır

Yorum

• yattara hic bir yere gitmez haftayada menejeri gelicek.
              bos bos haber yapiyorlar canlari sikildi heralde

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                avrupa şampiyonıasına terim ceyhunu getirecek bakında görün çünkü türkiyede stoper yok ama forvet hattımız zengın olduğu için mevlüt işi belli olmaz avrupa şampiyonasından sonra yerini sağlamlaştırcaktır ceyhun o yuzden şimdiden alabilirsek çok iyi olur milli takımda oynamak insana çok şey kazandırır
                Ceyhunda ısrarcı olmadığım konusunda şunu belitmek isterim.

Her zaman alınmasını bu sayfalara yazdım.İstedim.

Ama bize bırakmayacaklar gibi geliyor.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak mustiok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yattara Kartal'a Rico Trabzon'a
                  Beşiktaş, Gineli futbolcuya karşılık, Ricardinho ile bir futbolcu ve 2 milyon euro önerdi. Trabzonspor teklife sıcak baktı. Siyah-beyazlılar kabul etmesi halinde Yattara'ya yılda 1.5 milyon euro ödeyecek. Kadro dışı bırakılan Ricardinho ise bonservisini alıp Brezilya'ya dönmek için yöneticilerle dün son bir görüşme yaptı.

ENGİN ALBAYRAK
                  Futbolda transfer mevsiminin başlamasına çok kısa bir süre kala kulüplerde hareketlilik başladı. Önümüzdeki yıl kadrosunda önemli ölçüde değişikliğe gitmeyi planlayan Beşiktaş, ilk olarak Trabzonsporlu Yattara'ya kanca attı. İki kulüp arasında bir haftadır devam eden gizli transfer pazarlığının sonuçlandığı, Beşiktaş'ın Yattara'ya karşılık Ricardinho ile birlikte bir futbolcunun yanında 2 milyon euro bedel ödeme teklifi Trabzonspor cephesi tarafından olumlu karşılandı. Beşiktaş'ın teklif ettiği diğer futbolcunun Gordon olduğu ancak Trabzonspor yönetiminin bu isme çok sıcak bakmadığı ifade edildi. Aralarında anlaşan iki kulüp, şimdi takasta kullanacakları futbolcuları ikna etmeye uğraşacaklar. Özellikle Beşiktaş bu konuda çok büyük sıkıntı yaşayacak. Siyah-beyazlılar tarafından kadro dışı bırakılan Ricardinho'nun dün yöneticilerle görüşüp ülkesine gitmek istediğini, alacaklarına karşılık bonservisinin verilmesini söylediği öğrenildi. Gine Milli Takımı ile Belçika'da kampta bulunan Yattara ise takasla ilgili sorular karşısında kendisi için öncelikle Trabzonspor'un menfaatlerinin geldiğini söyleyip, 'Trabzonspor da Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Trabzon'da oynamaktan mutluyum. Ancak kulübümün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmaya hazırım' diye karşılık verdi. Yattara'yı özellikle Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği, kabul etmesi halinde Gineli futbolcuya yılda 1.5 milyon euro ödeneceği ifade edildi.

kaynak yeni şafak 27.03.08

nurinin gazetesi

gönderdik ama hala yakamızı bırakmıyor rahat duramıyor anlaşılan
                  GİTTİKTEN SONRADA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ DEMİŞLERDİ....

evet Trabzonsporu yoketme yolunda hizmete devam....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İşte Trabzon’un rotası

Başkan Sadri Şener; 4 yabancı, 4 yerli ve 4 genç oyuncuyu kadroya katacaklarını açıkladı. Teknik Direktör Ersun Yanal görevde kalıyor, Yattara’nın sözleşmesi 3 yıl daha uzatılıyor
                    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transferde izleyecekleri rotayı çizdi, toplamda 12 futbolcuyu bordo-mavili renklere bağlayacaklarını söyledi.
                    Toplam 6 ülkede oyuncu izlediklerini belirten Şener, “4 yabancının yanı sıra, hemen oynayacak 4 yerli futbolcu, 4 de istikbal vaadeden genç almayı planladık. Bu sayı sabit kalır, ama 5 yabancı olur, 3 Türk olur, bu konudaki araştırmalarımız sürüyor. İnşallah kasamıza çok fazla zarar vermeden bu transferleri sonlandırırız” dedi.
                    50 milyon YTL olan borcu Haziran veya Temmuz’da sıfırlamak istediklerini kaydeden Sadri Şener, Yattara’nın sözleşmesini de uzatacaklarını açıkladı.
                    Gineli yıldızın menajeri Adnan Demir’le önümüzdeki hafta bir araya geleceklerini dile getiren Şener, “Yattara’nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağız. Herhangi bir sorun olmaz. Yattara da kalmak için istekli ve Türk vatandaşı olmak istiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’la yola devam edeceğiz. Yaptığımız görüşmede bunu kendisine bildirdik. Çok önemli bir aksilik çıkmadıktan sonra Yanal görevde kalacak” ifadelerini kullandı.

Yanal’sız çalıştılar
                    Bordo-mavili takım deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Tunus’un Fildişi Sahilleri ile oynadığı hazırlık maçında Tunuslu oyuncular Mehdi ve Chermiti’yi izlemeye giden Teknik Direktör Ersun Yanal idmanda yer almadı. Milli takımlarda bulunan Tolga Zengin, Umut, Yattara, Jabi ve Moawad da çalışmaya katılmadı.
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• türkiye den alınacak adamLar :

ibrahim şahin (f), beto (f), de niqris (f), qiray (d), serkan atak (o), bülent kocabey (f), bebbe (f), murat sözqelmez (d), sinan kaloğlu (f), volkan şen (o), mustafa sarp (o)

bunLardan seçip aLmak Lazım. hepsi de çok iyi oyuncular. ama mehmet yıLdız başka tabi. inş. başkan bi akıLLıLık ederde onu aLır. herif süper.
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• 4 Yerli: Selçuk İnan,Giray Kaçar,Koray Avcı,Burhan Eser
                        4 Gelecek Vaadeden: Özer Hurmacı, Mevlüd Erding, Gökhan Emreciksin,Ceyhun Gülselam

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• kalecı ıcın Isaksson olabılır dıyolar ama bu adamı gs istedi alamadı inşallah bıze gelır
                          şahsen mondıden bısey beklemıyorum ben

Yorum

• Isaksson çok kaliteli bir isim bildiğim kadarıyla kulübünde yedek olduğu için mutsuz ; gs kiralık olarak istediği için transfer gerçekleşmemişti. Mondi den daha faydalı ve uzun soluklu olabilir
                            @Napy61

Yorum

• Hangi Futbolcular düşünülüyor

Sayın Başkanın açıkladığı süre biraz kısa. umarım uyduruk adamları futbolcu diye taraftara kakalamaya kalkmazlar. transfer konusunda taraftara düşen bir görev varsa açıklamalarını bekliyoruz.

Yorum

• Benim kafamın basmadığı hala neden bağıra bağıra transfer çalışması yapıyoruz anlamıyorum. çok mu zor hedef saptırmak gerçekten ilgilendiğimiz isimleri gizlemek ... 1 e alıcağımız oyuncuyu 3' e hatta 5' e alamıyoruz.
                                @Napy61

Yorum

Yükleniyor...
                                X