Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaleci işi olmadımı şimdi ya
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• transfer için şimdi konuşmak bana göre biraz erkencilik olur. transfer döneminin ilk haftası yeni yönetimin neler yapacağı hakkında baya bir bilgi verir bize

Yorum

• Evet alman kaleci işi olmadı, bu ismi unutabiliriz.
        Üzülecek birşey yok.
        Gazetelerdeki haber doğruysa Perulu Butron ile ilgileniyoruz.
        Kaledeki sorunu çözebilecek çok iyi bir isim.
        Yalnızca uyum konusunu dikkate almak gerek.
        İspanyolca konuşan bir stoper ile beraber daha verimli olur.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Böyle transfer politikasi ile yine hicbir yere varamayiz...Degisen hicbir sey yok..yine eski tas eski hamam...Bir futbolcu haftalarca transfer gündemimizde oluyor, sonra yok sehri begenmemis yok ailevi sorun vs vs...Sehri kimse begenmez ailei sorun herkeste var..desene bosuna transfer arastirmalari yapiliyor o halde...

Transfer nasilmi yapilir ? Yildiz futbolcu nasilmi alinir ? Cok basit: Rubin Kazan yönetimi bizimkilere biraz ders verse yeterlidir..sanirim 1 günlük seminer kafi gelir..Adamlar 2-3 günde ortaya cikti, birde bakmisizki transfer bitmis gökdeniz gitmis...Biz aylarca oyalanip dururuz...

Ben sahsen yeni yönetimden de pek fazla birsey beklemiyorum...Yani eski tas eski hamam !!!
          Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
          Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• bence sabır sabır sabır sadri şeneri dinledim adam yalan konuşmadı ya 1-2 hafta sonra artarda imzalar gelir dedi hepsiyle anlaştık dedi
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence sabır sabır sabır sadri şeneri dinledim adam yalan konuşmadı ya 1-2 hafta sonra artarda imzalar gelir dedi hepsiyle anlaştık dedi
              İnşallah Emirhan inşallah..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Alman kaleci ret vermis galiba yazilan cizilenlere göre...

Önemli degil gelmeze gelmez dünyada baska iyi kalecilerde var...

Ama olsaydi iyi olurdu neyse yapacak bisi yok...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bakari Kone'yi alalım. Yattarayla neler yapar neler....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Alman kaleci olmamış deniliyor
                    bu Perulu Butron ile ilgileniyormuşuz
                    kariyeri ve şuan hangi ülkenin hangi takımında oynuyor bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen.
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Leao Butron Gotuzzo (born 06 March 1977)
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Kürşat06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alman kaleci olmamış deniliyor
                        bu Perulu Butron ile ilgileniyormuşuz
                        kariyeri ve şuan hangi ülkenin hangi takımında oynuyor bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen.
                        http://www.transfermarkt.de/de/spiel...inenblick.html

En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 19.04.2008, 12:39.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• transfer market linkini görünce aklıma geldi..

nuri transferleri gitti gidiyor .comdan yapıyordu herhalde...

ne bileyim orası biraz daha ucuz...

Yorum

• Burada yazıldı ya, birazdan haber bilmem ne trabzon sitesinde son dakika gelişmesi olarak yer alır.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence hem iyi kalecidur, hem de kötü kalecidur

Şaka bir yana "Bak emin misin, tereddütteysen imza atma, iyice dolaş" diyenlerden insan biraz tedirgin olur. Şüphe duymuyorsa da duymaya başlar. Onun için çok abartmanın alemi yoktu. Getirirsin adamı, götürürsün Trabzon'da güzel manzaralı bir restoranta olur biter. Yok antreman tesislerini gör, yok bitmedi git stadyuma akustiğe bak falan... çok abartıldı. Bütün bunlardan sonra ben bu transferin gerçekleşmeme ihtimalini daha yüksek görüyorum
                              Eğer gelmezse bence nedeni bu olur
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bakari Kone'yi alalım. Yattarayla neler yapar neler....
                                Yüzde yüz katılıyorum.Bakari Kone 1.60 civarında olmasına rağmen çok güçlü, bunun yanında çok süratli ve teknik, harika bir oyuncu.
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X