Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Zafer transferinin olmaması çok önemli değil, onun yerine çok daha iyileri bulunabilir.
    Mesela Niko Kranjcar olabilir.
    Zafer'in biraz fazla abartıldığını düşünüyorum.
    kranjcar'ın ingiltereyi bırakıp geleceğini sanmıyorum

Yorum

• Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Zafer Yelen transferinden vazgeçtiklerini açıkladı. Radyospor'a konuşan Hacısalihoğlu, "Hansa Rostock'un olumsuz tavırları nedeniyle bu transferden vazgeçtik." dedi.

Zafer Yelen'in transferi konusunda Radyospor'a konuşan Hacısalihoğlu, "Zafer Yelen'in transferi maalesef olumsuz şekilde gelişti. Oyuncuyla bir çok konuda mutabakata varmamıza rağmen kulübünün olumsuz tutumu nedeniyle iş çıkmaza girdi. Oyuncuyla görüşmek son detayları halletmek için Trabzon'a davet etmiştik. Burdaki görüşmelerin akabinde kulübüyle irtibat tekrar kurduk. Anlaştığımız şartlarda bir değişiklik olmadı, ancak oyuncunun tüm transfer işlemleri yapılmadan yani ödemeleri halledilmeden Trabzon'da kalmasına izin vermeyeceklerini ve geri çağırdıklarını bildirdiler. Biz de bu işlemler bir iki gün içerisinde ancak olur. Çünkü yabancı banka teminatı istiyorlardı. Bu işlemler bir kaç gün içerisinde aynı oluyordu. Ancak kulüp Hansa Rostock, bu şekilde kabul etmedi. Bunun yerine oyuncu da tekrar Almanya'ya döndü. Biz de oyuncu tekrar Almanya'ya döndüğü takdirde kararımızı tekrar düşüneceğimizi söyledik. Buna rağmen oyuncu Almanya'ya dönünde biz de bu konuda olumsuz kanaata vardık. Bu transferden vazgeçtik." dedi.

Radyospor.com
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• bize bu mevkide tecrübeli isim lazım arkadaşlar geçende Smolarek'in takımından ayrılmak istediğini okudum belki de başka takıma imza atmıştır bize bu tip tecrübeli oyuncu lazım
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• gündemi çok mesgul etmişti bu çocuk hayırlı olsun umarım çok pişman olmayızzzz...
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bize bu mevkide tecrübeli isim lazım arkadaşlar geçende Smolarek'in takımından ayrılmak istediğini okudum belki de başka takıma imza atmıştır bize bu tip tecrübeli oyuncu lazım
            Kesinlikle katiliyorum.. Ayni defanstaki song gibi orta sahayada tecrubeli bir adam almaliyiz diye dusunuyorum.. Gerektiginde oyunu sogutacak ve oyunu yonlendirebilicek ayni zamandada frikik ustasi bir oyuncu almamiz lazim..

Yorum

• Bu Zafer ve Tony transferlerı prestijimizi biraz sarstı kanısındayım Sadri Başkan bunun Altında kalmaz
              en kısa sürede gereken ne ise yapacağından hiç şüphem yok Bence kaliteli en az 2 bomba gelecek biri kaleye olmak üzere....
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Simdi siki durun arkadaslar.. Baskan bu futbolcularin yerine cok iyi futbolcular alicaktir.. Buna yurekten inaniyorum.. Hatta simdiden baslamistir transfer calismalari

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Simdi siki durun arkadaslar.. Baskan bu futbolcularin yerine cok iyi futbolcular alicaktir.. Buna yurekten inaniyorum.. Hatta simdiden baslamistir transfer calismalari
                  hoca ya danısırlarsa ılk tercıh alex.

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hoca ya danısırlarsa ılk tercıh alex.
                    mecbur danışacaklar, danışmalılar.. bu takımı oynatacak adam hoca..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kranjcar'ın ingiltereyi bırakıp geleceğini sanmıyorum
                      Aynı takımdan Aghahowa Kayseri'ye geliyorsa, Kranjcar'ın bize gelmeyeceğinden kim emin olabilir ki?
                      En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 21.07.2008, 14:53.
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Aynı takımdan Aghahowa Kayesi'ye geliyorsa, Kranjcar'ın bize gelmeyeceğinden kim emin olabilir ki?
                        aynı şey değil.. aghahowa kaç maç oynamış bu sene? hem zaten kranjar'ı zor tutuyorlar ellerinde adamlar.. roma'ya gidecekti bi ara.. kısacası kranjar hikaye..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Aynı takımdan Aghahowa Kayesi'ye geliyorsa, Kranjcar'ın bize gelmeyeceğinden kim emin olabilir ki?
                          çoook fark var arada..birincisi Aghahowa Portsmouth'dan gelmedi Kayseri'ye ve Aghahowa forma yüzünü unutmuştu Wiganda,ikincisi Kranjcar bu sene UEFA'da Portsmouth ile ve kadronun değişilmez elemanı..Gaydamak zengin bir iş adamı Crouch gibi isimleri takıma katıp adını duyurmak istiyor..zannetmiyorum Krancjar'ın Türkiye'yi tercih edeceğini ve bizim onu alabileceğimizi..

Yorum

• 10 numara bekliyoruzz 10 numara herşeyi yaptınız bir tek o kaldı
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Evet karıştırdım sanırım Aghahowa Wigan'dan gelmişti.

Ama yine de Kranjcar süper olurdu.
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• arkadaşlar bana kalırsa özer hurmacı zaferden daha iyi o yüzden gelecek vadeden adam özer olsun biz tecrübeli, gole dönük, bonservisi elinde ,takıma direkt katkı sağlayabilecek,defansta songun yaptığını orta sahada yapabilecek,agreşf,hırçın,lider ruhlu bi oyuncu alsak daha iyi olur,bidahaki sezon özeri alırız özerde bu futbolcuya alternatif olur hemde ondan bişeyler öğrenir
                                Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
                                Johan CRUYFF

Yorum

Yükleniyor...
                                X