Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önümüzdeki bir problem de,Yattara'dan aldığımız para yüzünden almak istediğimiz futbolcular için bizden fahiş fiyat istenmesi olacaktır.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki nerede konuşacağız transferi.
      transfer konusacaksinda transfermi yapilacak ocak'a kadar. su an erken daha.
      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Alisverisi bu kadar seven baska bir taraftar toplulugu yoktur herhalde. Birakin transferi filan, transfer mevsimine kadar oynayacagimiz birsuru mac var, onlara bakin
        En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 27.09.2008, 19:24.

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          transfer konusacaksinda transfermi yapilacak ocak'a kadar. su an erken daha.
          Demek istediğim yönetim başlamış transfer çalışmalarına.Bende bu konuyla ilgili konuşcaklarımızı Yattara'nın başlığında veya başka ilgisiz başlıklarda konuşacağımıza burada konuşalım diyorum.
          Més Que Un Club

Yorum

• Genc arkadasim simdi transfer konusmalari cok gereksiz. Sezon baslamis ve konusulacak baska konular olmali.
            BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her gün transfer haberleri olmayacağı için eski transfer dosyası gibi olmayacak.Sadece tartışmak için açtım.Başlığın adı değiştirilebilir.

Zaten herkesin bu başlığa gireceğini sanmam.Maç başlıklarında oluruz çoğunlukta veya başka bir başlıkta.
              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak ofluselo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kimse farkında değil heral....yattara gitti...bence yerini dolduracak hiç bir futbolcu yokturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
                Nedir bu yattara sevdasi adam turkce konusuyo ben surmeneliyim diyip espirili olunca sevdik onu futbol olarak bikac show yapmasi, ama bi sezonda kac mac oynadi kac mac aldi bize onlara bi bakin derim gecen sene tarihimizin en kotu sezonunu gecirdik ve yattara o kadrodaydi yapmayin arkadaslar kabul edin cok iyi paraya sattik
                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• M. Topuz, Nuri Sahin, Ibrahim Akin, Caner Erkin, Özer Hurmaci, Zafer Yelen, Halil Altintop, Yildiray Bastürk

Bunlardan 2- 3 tanesini alabilsek MUHTESEM olurdu.
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    M. Topuz, Nuri Sahin, Ibrahim Akin, Caner Erkin, Özer Hurmaci, Zafer Yelen, Halil Altintop, Yildiray Bastürk

Bunlardan 2- 3 tanesini alabilsek MUHTESEM olurdu.
                    Halil Altıntop hariç diğerlerine %100 katılıyorum.. Hele bide hepsi olursa..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• zafer yelenmi???siz bu arkadasi cok seyrettinizmi..bence siradan bi futbolcu..hicde ilgi cekmiyo almanyada...burda her hafta bakiyoruz macina..cogunda oynamiyo...sadece iyi frikik atar..yoksa colman selcuk onun yaninda ronaldinhoo
                      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Halil Altıntop hariç diğerlerine %100 katılıyorum.. Hele bide hepsi olursa..
                        Halil Türkiye Liginde her sene Banko 15 - 20 Gol arasi atar
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• baskan sol ve sag aciga ve orta sahaya forvete donuk (alex tarzi)birini alip kapatacak transferi bu sezon..3 transferde bu takim ucar..10 milyonada devre arasinda kaliteli kac topcu alinir malum
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Ridvan Dilmen:

Dün gece müthiş bir orta saha oyuncusu izledim. Sezer Badur. Mükemmel bir futbol oynadı. Attığı nefis golle de maçın yıldızı olmayı fazlasıyla hak etti.
                            --------------------------
                            Kimdir bu Sezer Usaklar?

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              baskan sol ve sag aciga ve orta sahaya forvete donuk (alex tarzi)birini alip kapatacak transferi bu sezon..3 transferde bu takim ucar..10 milyonada devre arasinda kaliteli kac topcu alinir malum
                              Kanatlarin güclenmesi sart.
                              Sagaciga M. Topuzu, Solaciga I. Akini ve ortasahaya Y. Bastürkü alsin elini öpeyim

Yorum

• Geçen sezon da çok söyledim, şimdi de söylüyorum. Manisaspor'dan Sezer Öztürk acilen transfer edilmeli. Henüz yıldızı çok da parlamadan ve de fiyatı artmadan hemen almalıyız.
                                Süper lige çıktıktan sonra artık çok zor alırız.
                                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X