Önümüzdeki bir problem de,Yattara'dan aldığımız para yüzünden almak istediğimiz futbolcular için bizden fahiş fiyat istenmesi olacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki nerede konuşacağız transferi.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer konusacaksinda transfermi yapilacak ocak'a kadar. su an erken daha.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gün transfer haberleri olmayacağı için eski transfer dosyası gibi olmayacak.Sadece tartışmak için açtım.Başlığın adı değiştirilebilir.
Zaten herkesin bu başlığa gireceğini sanmam.Maç başlıklarında oluruz çoğunlukta veya başka bir başlıkta.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak ofluselo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse farkında değil heral....yattara gitti...bence yerini dolduracak hiç bir futbolcu yokturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM. Topuz, Nuri Sahin, Ibrahim Akin, Caner Erkin, Özer Hurmaci, Zafer Yelen, Halil Altintop, Yildiray Bastürk
Bunlardan 2- 3 tanesini alabilsek MUHTESEM olurdu.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
zafer yelenmi???siz bu arkadasi cok seyrettinizmi..bence siradan bi futbolcu..hicde ilgi cekmiyo almanyada...burda her hafta bakiyoruz macina..cogunda oynamiyo...sadece iyi frikik atar..yoksa colman selcuk onun yaninda ronaldinhootut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Altıntop hariç diğerlerine %100 katılıyorum.. Hele bide hepsi olursa..Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
baskan sol ve sag aciga ve orta sahaya forvete donuk (alex tarzi)birini alip kapatacak transferi bu sezon..3 transferde bu takim ucar..10 milyonada devre arasinda kaliteli kac topcu alinir malumtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Ridvan Dilmen:
Dün gece müthiş bir orta saha oyuncusu izledim. Sezer Badur. Mükemmel bir futbol oynadı. Attığı nefis golle de maçın yıldızı olmayı fazlasıyla hak etti.
--------------------------
Kimdir bu Sezer Usaklar?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskan sol ve sag aciga ve orta sahaya forvete donuk (alex tarzi)birini alip kapatacak transferi bu sezon..3 transferde bu takim ucar..10 milyonada devre arasinda kaliteli kac topcu alinir malum
Sagaciga M. Topuzu, Solaciga I. Akini ve ortasahaya Y. Bastürkü alsin elini öpeyimRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
Yorum