Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tehoue-Jefferson takası süper olurdu...Konyadan 350 bin euro istenileceğine forvet alalım çok daha iyidir yani...

Yorum

• İlk olarak astatin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Artık bırakın şu Hüseyin muhabbetini,adamı yerin dibine soktunuz.Bu adam ne kadar kötü bir oyuncuymuş böyle,yok torpille falan oynuyormuş vs.. vs.
      Bence bizim en büyük sıkıntımız herşeyden anladığını zanneden ama anlamadığı halde burada oyuncu asıp kesen taraftarlarımızdır.Evet bu Hüseyin berbat bir oyuncu,o kadar berbatki Fatih Terim milli takımda oynnattı,Şenol Güneşin hem milli takımda hemde Trabzonsporda vazgeçilmez adamıydı.Samet Aybaba ve Ziya Doğanında vazgeçemediği bir oyuncuydu.Taraftarlarımızın çok beğendiği Halilodziç bile bu adamı banko oynattı.Yani bunca üst düzey(Ziya Doğan hariç) teknik adam futboldan anlamıyor Hüseyini oynattılar ama bizim seyirci bu adamı beğenmiyor.Ya bu adamlar futboldan anlamıyor yada biz anlamıyoruz.Bence ikinci seçenek daha kuvvetli,göreceksiniz bu sezon belki ilk başlarda ilk 11 de başlamayabilşr ama Hüseyin yine bu takımın değişmez adamı olacaktır.
      Hüseyini eleştirirken oynadığı pozisyona göre değerlendirmek gerekir,geçen yıl Hüseyin'den forveti beslemesini top dağıtmasını bekliyorduk.Çünkü takımda ortasaha denilen adamımız yoktu,haliyle bu işi en son yapabilecek adam Hüseyindir ve haliyle berbat oynuyor gözüktü.Bu sene ise önünde Colman ve Selçuk gibi iki pas dağıtıcı oynayacak,Hüseyinden ise en iyi yaptığı işi kesicilik yapmasını bekleyeceğiz.Ve bu konudada Türkiyenin en iyisi olduğunu iddia ediyorum.
      Eğer biz Hüseyinden Alex gibi oynamasını bekliyorsak size katılıyorum amatör takımda bile oynayamaz ama en iyi yaptığı işi yani sadece kesicilik yapmasını bekliyorsak dünyanın her takımında oynayabilecek bir oyuncudur.
      ya kesicilik yapıyo tamamda önündeki adama pas atamıyo nasıl iş bu adamda 1.87 boy var hava hakimiyeti sıfır dalyan gibi kalıbı var ikili mücadeleye hiç girmez top sürmez hadi belki asist yapmaması normal bitane derin topta atamazmı kanatlara ayağa uzun top atamazmı çalım zaten atamaz press desen oda yok bi tane kafa golü yok bu adamın bitane şutu yok bu adamın yanındaki adama pas atamadığına kaç kere şahit olduk evet bi şey var oyun bozmak ama oda bitti artık şimdi kaleciyle al gülüm ver gülüm oynar artık ayrıca o sözüne ettiğiniz dönemlerde samet hoca şenol hoca 1. ziya doğan döneminde takımdaki futbolcuların içinde bence en kötülerden biriydi hüseyin
      Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
      Johan CRUYFF

Yorum

• en cok aktıf uye burda oldugu ıcın buraya koyuyorum
        Trabzonspor'un Avrupa kupası maçları Doğan TV Holding'de
        26.12.2007, 16:45

Trabzonspor, Doğan TV Holding ile Avrupa kupaları ve hazırlık maçları yurt içi yayın hakkı için sözleşme imzaladı.
        AA-Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile Doğan TV Holding A.Ş. arasında Avrupa kupaları maçları ve hazırlık maçlarımızın yurt içi yayın hakları pazarlamasını içeren 25.12.2007 tarihli 5 yıllık bir sözleşme imzalanmıştır" denildi.

bu dogan tv frekansı falan yokmudurbi bilgisi olan varsa yazarsa makbule gecer sımdıden teskkurler

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tehoue-Jefferson takası süper olurdu...Konyadan 350 bin euro istenileceğine forvet alalım çok daha iyidir yani...
          tehoue degılde sol kanat ıhtıyac yok ama kaue ıyı olurdu son macta bıze ne frıkık atmıstı ama

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            en cok aktıf uye burda oldugu ıcın buraya koyuyorum
            Trabzonspor'un Avrupa kupası maçları Doğan TV Holding'de
            26.12.2007, 16:45

Trabzonspor, Doğan TV Holding ile Avrupa kupaları ve hazırlık maçları yurt içi yayın hakkı için sözleşme imzaladı.
            AA-Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile Doğan TV Holding A.Ş. arasında Avrupa kupaları maçları ve hazırlık maçlarımızın yurt içi yayın hakları pazarlamasını içeren 25.12.2007 tarihli 5 yıllık bir sözleşme imzalanmıştır" denildi.

bu dogan tv frekansı falan yokmudurbi bilgisi olan varsa yazarsa makbule gecer sımdıden teskkurler
            Doğan TV= D-Smart. Şifreli yani, para verip alıcı almak lazım.

Yorum

• Gökhan Ünal ile M.yıldız mı karşılaştırılıyor.. Havada karada her şartta Gökhan Ünal Yıldız a 5 basar.. (amiyane tabirle)

2005/06 sezonu (lig+kupa) 32 gol atan (5 tanesi Trabzonspor a) bir futbolcudan bahsediyoruz..

Son 3 sezonda 64 gol atan gökhan ünal ve son 3 sezonda 39 gol atan (15 tanesi lig A.. 2 sezondur süperligde oynuyor).. geçen yıl M.Yıldız ın altın yılıydı.. 14 gol attı Gökhan ın iyi geçirmediği bir yıl oldu..Yine de 14 gol attı

Hangisi daha iyi tek forvet oynar.. bunu bilmiyorum ama Yanal elindeki değeri en optimum şekilde kullanır.. eminim.
              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gökhan Ünal ile M.yıldız mı karşılaştırılıyor.. Havada karada her şartta Gökhan Ünal Yıldız a 5 basar.. (amiyane tabirle)

2005/06 sezonu (lig+kupa) 32 gol atan (5 tanesi Trabzonspor a) bir futbolcudan bahsediyoruz..

Son 3 sezonda 64 gol atan gökhan ünal ve son 3 sezonda 39 gol atan (15 tanesi lig A.. 2 sezondur süperligde oynuyor).. geçen yıl M.Yıldız ın altın yılıydı.. 14 gol attı Gökhan ın iyi geçirmediği bir yıl oldu..Yine de 14 gol attı

Hangisi daha iyi tek forvet oynar.. bunu bilmiyorum ama Yanal elindeki değeri en optimum şekilde kullanır.. eminim.

Abicim başından sonuna kadar haklısın ; Mehmet Yıldız'a zaten gıcık oluyorum
                .

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursaspor şu sıralar büyük maddi sıkıntılar yaşıyor. Bizim ise takaslık oyuncularımız var. Bursaspor'ın küme düşme tehlikesi bu sene var. Bunları göz önüne alarak Bursaspor ilk onbirinde fazla şans bulamayacak genç oyuncularını, onların onbirinde bankoı oynayacak bizim takaslıklarla takas edersek hem onların işleri görülür hem de biz çok değerli gençler kazanmış oluruz. Biraz da parayla destekledik mi kabul etmeleri çok olası. Eren Albayrak, Serkan Kurtuluş, Sercan Yıldırım gibi gençlerden bahsediyorum.

Ayrıca Samsunspor'un genç yeteneği Sercan Temizyürek de bize yararlı olabilecek bir oyuncu
                  bunlar bencede cok yararlı olur bursalı bir arkadasım 2 3 sene daha ligde kalalım bizm gencler bizi goturecek demisti erdinci jabiyi verelim onları alalım nedir yani

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tehoue degılde sol kanat ıhtıyac yok ama kaue ıyı olurdu son macta bıze ne frıkık atmıstı ama
                    Tehoue forvet sol kanat diilki...gerçi sol kanattada ihtiyaç var çünkü bi Barış oynayabilir orda başka bi adam yok...Kaue yaramaz bize ama Necati olabilir diye düşünüyorum...

Yorum

• az once toulouse sıtesındeydım forumda mansare gıdecek falan dıyorlar bence kaptırmamalıyız

Yorum

• özel takımın özel taraftarları ALLAH ın izniyle bu sene ve önümüzdeki 10 sene içinde seri şampiyonluklar bizi bekliyor kimsenin şüphesi olmasın.yeter ki şu yönetim ,teknik kadro ve takımın arkasında duralım.
                        Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

Tehoue forvet sol kanat diilki...gerçi sol kanattada ihtiyaç var çünkü bi Barış oynayabilir orda başka bi adam yok...Kaue yaramaz bize ama Necati olabilir diye düşünüyorum...
                          Bencede; Necati gelse iyi iş çıkarır diye düşünüyorum...
                          .

Yorum

• İlk olarak lazekom_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler Almanyada YaŞiyan GurbetÇİ Taraftarlarimiz Zaferİ İzleyen Varsa Anlatsin İnŞallah İkİncİ Hamİ Olur

Lincolnun aynizi ya frikikleri süper teknigi süper
                            linconla bi farki var oda bizim zaferin türk olmazii
                            yani bize faydali olur
                            TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

Kaue'yi hiç izledinmi diye sorsam

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lincolnun aynizi ya frikikleri süper teknigi süper
                                linconla bi farki var oda bizim zaferin türk olmazii
                                yani bize faydali olur
                                Hocam hazır seni bulmuşken bir soruda ben sorayım müsadenle / Tepmosu düşük diyorlar doğruluk payı nedir ne değildir?
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X