Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen Günebakışta çıkan Kosta Rikalı o zaman ama Arjantinli kim ?? Colman ikna eder her kimse

Yorum

• kesin kosta rikalı idaaya girerim
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Portekizli?? hmmm Millimi??? Bari onu söyleyin Istermisiniz Helder Postiga olsun
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar yabancı forvet ya Arjantinli yada kostarikalı olabilirmiş bilgilerinize...kaynak:badaloglu..
          abi iyi guzelde duyumu alıyosa 3 farklı ulkeden vatandas olması sacma geldi bana bir kisiyle kesin imzalama noktasına geldik ama uytugu yok

Yorum

• Egemen tarafından yazılan İlle de Selçuk dedik aldırdık sıradaki kim olsun JUNINHO OLSUN OLMALI DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM
            ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• bu selçuk işi de sıkmaya başladı.2 3 haftadır hergün yarın biticek deniyor.
              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                YİNE tekrarlıyorum bizim hedefimiz şampiyonluksa onur ve tolga genç ikisindende iyi kaleci olacak ama tecrübeli 30-35 yaşları arasında bir kaleci lazım.
                kaliteli bir sol açık lazım engin baytar ancak bize yedek olur.
                iyi bir pivot santrafor ve kaliteli bir forvet lazımdır.
                yani 4 transfere daha ihtiyacımız vardır. sağbek e gelince önde dinamo moskavaylan anlaşmış dün sayın AKSU öyle dedi sağbekte serkan ferhat ve buğra ne kadar yeterli bilemiyorum.
                baytar anca yedek evet, kaleci lazim Onuru pisirecek evet, sagbek'e Abdüsümüz yeter hayde Dereli Abdüs forvete 1banko 1de yedek lazim
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• MARATON.COM.TR ÖZEL
                  HABER: METİN KAPICIOĞLU

Öte yandan şu an İskenderun’da ailesinin yanında tatilde olan Manisasporlu Selçuk İnan da MARATON.COM.TR’ye konuştu ve Trabzonspor’da oynamaya çok sıcak baktığını belirtti.

Selçuk’un sözleri şöyle: “Trabzonspor’da oynamayı tabi ki isterim ve mutluluk duyarım. Eski hocam Ersun Yanal’ın da orada olması benim bu transfere sıcak bakmamda en önemli etkenlerden birisi. Onunla beraber çalışmak da çok güzel olur.”

MARATON.COM.TR ÖZEL

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun Bilgiler için Teşekkürler...

Yorum

• Öte yandan şu an İskenderun’da ailesinin yanında tatilde olan Manisasporlu Selçuk İnan da MARATON.COM.TR’ye konuştu ve Trabzonspor’da oynamaya çok sıcak baktığını belirtti.

Selçuk’un sözleri şöyle: “Trabzonspor’da oynamayı tabi ki isterim ve mutluluk duyarım. Eski hocam Ersun Yanal’ın da orada olması benim bu transfere sıcak bakmamda en önemli etkenlerden birisi. Onunla beraber çalışmak da çok güzel olur.”

MARATON.COM.TR ÖZEL
                      HABER: CAN KARYAĞDI

Yorum

• İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selçuk nerde birader

Yorum

• yabancı kimmmmmmmmm söyleyin catlayacaz burda yaaaaa

Yorum

• site çökmesin
                            7
                            Cngz_61

Yorum

• Arkadaşlar Varan 9 oldu 8 Samiydi hata yapmayalım .

Yorum

• Arkadaşlar selçuk bitmiştir...Geç oldugu için yarın sabah açıklarlar...sıkıntı yapmayın..kaynak Badaloglu..boru degil..
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Yükleniyor...
                                X