İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElton 1.56 cm !
Oldu olacak gizli santrfor yapalım bunu bari..
Belki görmez rakip stoperler"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
arkadaşlar bu elton nasıl bir topçudur ya
bu gelsin takıma varya yeminle diğer takım taraftarları bile gelir bu adamı izlemek için
bu adam sol açıksa eğer direk oraya monte etmek lazım
harbi hüseyini salla şişen göbeğimle bileyattara ve bu beni bile gol kralı yapar
yönetime nasıl iletiriz ki bu adamı acep ???
yöneticilerden tanıdıgı olan varsa Allah aşkına diyorum başkada bişey demiyorumSevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Yorum
-
İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla videodaki görüntüler Hollywod da çekilmediyse maradonaya bile basar.
Resmen baskıya girdik bu saatte yahu.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElton 1.56 cm !T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElton 1.56 cm !"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecüce mi bu adam?
Aynı anda her yere basıyormuş maşaallah"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
Yorum