Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herifin teki hala Dubai' de kerkiniyor ama bizim Yattara' ya da en az on basıyor maşaallah

Bu kadar basma kabiliyeti olan adam önce bir Avrupa' ya ayak bassın da ondan sonra Yattara' ya on bassın
    valla videodaki görüntüler Hollywod da çekilmediyse maradonaya bile basar.
    Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elton 1.56 cm !
      Bu ne bee..

Oldu olacak gizli santrfor yapalım bunu bari..

Belki görmez rakip stoperler
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• arkadaşlar bu elton nasıl bir topçudur ya

bu gelsin takıma varya yeminle diğer takım taraftarları bile gelir bu adamı izlemek için

bu adam sol açıksa eğer direk oraya monte etmek lazım

harbi hüseyini salla şişen göbeğimle bile yattara ve bu beni bile gol kralı yapar

yönetime nasıl iletiriz ki bu adamı acep ???

yöneticilerden tanıdıgı olan varsa Allah aşkına diyorum başkada bişey demiyorum
        Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
        Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• valla param olsa ben bonservisini alırım bu adamın. 50 m euroya satılacak topçu
          Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• biliyorsunuz boboda katardan gelmisti.eltonun fiyati ucuz sanirim tam bize göre

Yorum

• ersun hocanın e-mail adresisi bilen varmı. izlemesi için yalvarıcam

Yorum

• istatistikleri burda;

Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  valla videodaki görüntüler Hollywod da çekilmediyse maradonaya bile basar.
                  Biraz daha basmaya devam ederse iyi olmayacak bak

Resmen baskıya girdik bu saatte yahu..

GW

Yorum

Elton 1.56 cm !
                    cüce mi bu adam?
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Elton 1.56 cm !
                      Iyi de basketbolcu degil bu adam, ayrica basketbolcu bile olsa iyi üclük atar kisa boylular
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• eltonu corintihansta canli izlemistim.izlerken kafayi bulmustum

Yorum

• kısa boylu adam iyidir
                          messi ne diyodu reklamda ayaklarım yere daha yakın olduğu için topa daha iyi hakim olmayı öğrendim

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cüce mi bu adam?
                            Cüce ama 55 numara ayak var

Aynı anda her yere basıyormuş maşaallah

GW

Yorum

• bu adamla yattarayı bir arada düşünemiyorum. Bunların yanında oynayan golcü kıçıyla bile gol atar.

Yorum

• eltonu almalıyız kesinlikle türkiyede öyle futbolcu yok
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X