İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen koymuştum..
Steau'ya büyük umutlarla falan geldi, ilk maçında gol attı ama sonra bekleneni veremedi....Sadece 2cm uzadı boyu!!!ççççççççç
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForuma yeni gelmedim ben, bak kayit tarihim seninkinden eskidir.
2 senedir durdun durdun da şu Ciguli' yi transfer etmek için mi girdin foruma"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.atunnel.com adresinden giriliyo ordan dene
İki dakkada tulum çıkardık vallahi
Bu arada şu Elton şakası da iyiydi yani..
Bir an inanacaktım gerçekten de istediğinize"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
nerede bi cins adam var bulursunuz valla. bu işi yapacak adamımız var şükür olsun. bize mevkisinin görevini yerine getirecek adam lazım. yattara yapıyor cücenin işlerini fazlasıyla. vurduğunu içeri atacak bir forvet lazım, kafa toplarına vuracak. umut da rahat eder biraz. sol kanat lazım hücum oyuncusu,stoper lazım, 10 numara lazım. lazım oğlu lazım varken siz takıldınız cigulilerin peşine.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak mustafa gürsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam türkiyede futbol oynayamaz ezer geçerler onuDelikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
Yorum