Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallahi helal olsun böyle karadenizliler olduğu muddetçe sırtımız yere gelmez
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon’u İstiyorumTarih: 29.03.2008 09:15:49 (72 okuma) Beşiktaş Alt yapı sorumlusu Mehmet Ekşi tarafından Almanya’da izlenen ve beğenilerek siyah-beyazlı takıma transfer edilen 18 yaşındaki gurbetci futbolcu Koray Karaal Trabzonspor’da oynamak istediğini bildirdi.
      Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan babası Emrullah Karaal,çocuğunu Trabzonspor’a getirmek istediğini söyledi. Geçen yıl Beşiktaş alt yapısına getirilen Koray’a geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor. Aslen Giresun’un Görele ilçesinden olan Koray’ın hedefi Trabzonspor forması giyebilmek.

takagazete

gurur verici bir tablo işte trabzonlunun trabzonsporlunun farkı

Habu Uşak bizim köyün uşağudur ha.
      hobisi amatör fotoğrafçılık >>
      .

Yorum

• nac bredalı aykut demire trabzonumuz vede gese teklif yapmış iki klüpten birisini sececekmiş..

Yorum

• iste bana gore gelecegin forveti

bunu alsinlar yeter

Yorum

• Koray Karaal'a helal olsun gerçek Bir karadenizli olduqunu göstermiş..

Jaba ya gelince Jaba Santrafor değil arkadaslar Forvet yani dar alanda fazla bişey yapabilecek, top saklayabilecek bir oyuncu değil, Hareketli süratli bizim 2003-2004 sezonun zamanında kontra atak futbolumuza yarayabilecek bir futbolcuydu Fatih in yanına şimdi ise işe yaramaz...Bize Santrafor lazım top indirip top saklayan çok klasik bir tabir arkası dönük oynayabilen bir oyuncu Örnek: Luca Toni, Peter Crouch, David Trezegeut, Fatih Tekke, bu tarz oyuncular lazım bize....

Giray ın alınması taraftarıyım....

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iste bana gore gelecegin forveti

bunu alsinlar yeter
              20 Milyon Euro Ver Alırsın. Real MAdrid,Barcelona,manchester,İ;nter, Hepsi Bu Oyuncunun Peşinde Almak İmkansız

Yorum

• 12-13 tane futbolcu alınacagına göre transfer bütcesini merak ettim.. tabii gidenlerden gelen parada olcak pek bişey gelir mi bilmem
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iste bana gore gelecegin forveti

bunu alsinlar yeter

Alabilirz.. ama Karim Benzema bizm işşimize yaramaz ...Umut varken benzemaya ne gerek war....Ama alırız ona almaya gücümüz var R.Madrid le ve M.Utd ile yarışırz...

Yorum

• gercekten adam muhtesem futbolcu

lyon takiminda delgado var oda muthis bir forvet
                    onu alsinlar

Yorum

• Arkadaşlar sizden ricam bu başlığı geyik başlığına çevirmemeniz.Başlığa giriyorum acaba gazetelerde yani bir haber ve transfer varmı diye karşıma Benzema çıkıyor.Bende Gerrard diyorum o zaman.. Oda iyi futbolcu 50 milyon euroya alınabilir.

Yorum

• Tarih: 29.03.2008 09:46:36 (859 okuma) Kulüp Başkanı Sadri Şener’in önceki gün basına açıkladığı 4 yerli oyuncuyla prensipte anlaşma sağlandı.
                        Kulüplere Teklif Yapıldı

Transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor bütün takımların saha sonuçlarını düşündüğü ligde transferde yol almaya çalışıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da onayladığı listenin ilk 4 sırasında yer alan isimlerin G.Birliği Oftaşspor’dan Giray Kaçar, Ankaragücü’nden Gökhan Emreciksin, V.Manisaspor’dan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’ın olduğu öğrenildi. Oyuncularla yapılan ilk görüşmelerden olumlu yanıt alan yönetim kulüplerle pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor.

Gökhan Elden Kaçmıştı

Trabzonspor’un talip olduğu Ankaragücü takımından Gökhan Emreciksin ligin ilk yarısında Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor’da oynadı. Burada tespit edilen ve izleme komitesi üyesi Turan Yurdakul tarafından alınması için rapor verilen Gökhan ile ilgili işlem yapılmayınca genç futbolcu devre asında Ankaragücü takımına satıldı. Gökhan, Belarus maçı için Fatih Terim tarafından da milli takıma çağrılmıştı. V. Manisapor’da oynayan Burak ile birlikte Selçuk İnan’ın durumları takımlarının ligdeki konumuna göre netlik kazanacak.

takagazete

Yorum

• Üstteki haber forumdan uydurulmuş bana göre, eğer gerçekse süper olur da yönetim bas bas bağırmaz herhalde....
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yukarıdaki haber doğruysa Burak Yılmazı şahsım adına istemem.Selçuk İnanında gs li Ardayla çok samimi arkadaş olduklarını ve ilk fırsatta geseye gelmek istediğini duymuştum.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yukarıdaki haber doğruysa Burak Yılmazı şahsım adına istemem.Selçuk İnanında gs li Ardayla çok samimi arkadaş olduklarını ve ilk fırsatta geseye gelmek istediğini duymuştum.
                              abi sende futbolcu begenmiyorsun
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• burak yılmazın yerine erhan küçük tercih edilebilir diğerlerine lafım yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X