Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nashat Akram hakkında bilgi buldum onu vereyim

12.9.1984 yılında doğan Nashat Akram Abid Ali’nin futbola dair attığı ilk ciddi adım 12 yaşında gerçekleşti. 12 yaşında Irak’ın Al Quwa Al Jawiya takımıyla ilk sözleşmesini imzaladı ve futbol kariyerine startı vermiş oldu. Sakatlıklarla geçen talihsiz bir yılın ardından bahtsız Nashat, Bağdat’ın diğer bir temsilcisi olan Al Zawra’a takımına imza attı. Bu takımda da vasatın biraz üstünde performans sergilemesine rağmen bir sonraki yıl tekrar eski takımına döndü. Nashat 14 yaşındaydı ondan ne beklenebilirdi ki. Yavaş yavaş olgunlaşıyordu sanki Nashat futbola ilk başladığı takımına tekrar dönmenin ardından Salah Al-Deen takımına imza attı. 15 yaşına gelmişti Nashat ve yetenekleri ufak ufak gün yüzüne çıkmaya başlamıştı. Seferi Nashat 16 yaşında da Salah Al-Deen’den kaçar gibi Al Shorta takımına imza attı. Al Shorta yarı profesyonel, maçlarını 20.000 kişilik Al Shorta Stadı’nda oynayan bir takımdı ve tesisleri son derece yetersizdi. Nashat bu takımı da sevmemesine rağmen burada 19 yaşına kadar futbol hayatını sürdürdü. Nashat’a istikrar başarıyı getirdi. Nashat deli gibi top oynadı burada ve 19 yaşında Suudi Arabistan’ın Al Nassr Takımı’ndan ciddi bir teklif aldı ve tekrar yollara düştü. Nashat 19’undaydı fakat maşallah oynamadığı takım yok gibiydi ülkesinde. Nashat’ı tanıyanlar onun saha içinde çok hırçın olduğunu fakat saha dışında son derece mülayim bir karakteri olduğunu söylediler. Antrenörleriyle de problem yaşamazmış pek, en kötü huyunun oynadığı takımı yürekten sevmemesi ve cebini dolduracak teklifler karşısında hiç düşünmeden bavulunu toplaması olduğunu söylediler. Yani Nashat olaya tamamen duygusal(!) bakanlardan. Nashat’ın geçmişine bakan Al Nassr’da da ne kadar kalabileceğini tahmin edebilir pek tabi. Yine farklı bir şey olmadı ve Nashat bu takımını da satıp Al Shabab Takımına imzasını attı ve siyah beyaz çizgili formayı sırtına geçirdi. Al Shabab maçlarını Riyad’taki Kral Fahd Uluslararası Stadyumu’nda oynayan bir ekipmiş.

Nashat kısa sürede takım arkadaşlarıyla uyumlu, takım içinde sevilen bir birey haline geldi. Hakemlerle çok dalaştığı söylenmişti bana ama beni şaşırtacak derecede sakin bir oyuncu çıktı. Nashat da adı çıkmış dokuza inmez sekize cinsinden bir kadere sahip. Ona ben diğer hocaları gibi ön yargıyla bakmadım. Her maç şans verdim ve Nashat inanılmaz top oynuyordu. Frikikler onun, kornerler onun, oyun kurucu o, kaptan dahi oydu. Ona ağır sorumluluklar verdim ve bunun altından ustalıkla kalktı aslanım. Nashat yaşadığı yaklaşık 2 ayı süren bir sakatlık dönemine rağmen ilk sezonumuz bittiğinde 36 maçta 35 gol, 18 asist, 14 kez maçın adamı olma şerefine layık görülmüş ve otoritelere göre 10 üzerinden 8.03 gibi yüksek bir ortalamayla sezonu bitirdi. Nashat o kadar komple bir oyuncu ki sadece taç atamıyor, markaj yapamıyor ve ön sezileri zayıf. E bunlara da ne ihtiyacı var ki?

Fiziksel özelliklerine değinecek olursak 1.80 boyunda ve 79 kilo ve sadece sağ ayağını kullanıyor. Sol ayağı tam anlamıyla rezil Nashat’tan maksimum verim alacağınız mevki hücuma dönük ortasahadır onu da söyleyeyim. Çok çalışırsa defansif orta saha yükünü de omuzlarına alabiliyor ama denemedim ve hücuma yönelik ortasaha oynattığımda inanılmaz işler yaptığından onun pozisyonunu değiştirme gibi bir şey gelmedi aklıma şahsen. 3milyon civarı bir bütçeniz varsa Nashat’ı alın ve oynatın. Nashat’ı almakla kalmaz geleceğinizi de garanti altına almış olursunuz.. O 21 yaşında olmasına rağmen “Futbol Duayeni” lakabını fazlasıyla hak ediyor.

Yazan: Yiğit Can Ertunç (Revenantua)
    En son ÜNAL tarafından düzenlendi; 31.03.2008, 18:18.
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Kemençeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nashat Akram gelirse şampiyonuz canım zaten.

topçu isimlerine bak ya.

Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Hersene yazılır çizilir sonuç : koca bir sıfır ...
        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
        **Latocan**

Yorum

• Ayrıca Nashat Akram hakkındaki Haber61.Netteki habere de bakın

Trabzonspor Irak Milli takımının orta saha oyuncusu Nashat  Akram 'ın transferini gerçekleştirmeye çalışıyor. Tunuslu Chermiti ,Hertha ile ön anlaşma imzaladıç İYİ HABER NASHAT Trabzonspor taraftarına  bir iyi, bir kötü haber. İyi haber Trabzonspor Irak M
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            esrarengiz61 sağol kardeş izledim. Hakkaten de Maradona çıktı bizim Neşet. Yine de böyle video görüntüleri karar vermek için yeterli değildir.

Yorum

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayrıca Nashat Akram hakkındaki Haber61.Netteki habere de bakın

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=14497
              haber 20 mart'a ait..chirmeti konusunda öyle bişey olsaydı forumdaki almanyada yaşayanlar bilgi verirdi

Yorum

• nashat ekram'in internet sitesi oyuncuya biraz trabzonu tanitalim http://www.nashatakram.net/

Yorum

• başkanımız direk katkı sağlayacak 4 adam diyor alacaz bana kalırsa o bile az direk katkı sağlayacak 7 adam lazım

Yorum

• Nashat Akram bize gelsede güzel bi imza ne kadar güzel olur ya !!!!

insallah aliniri haber61.net felan yazyiordu bakalim zaman ne gösterecek...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkanımız direk katkı sağlayacak 4 adam diyor alacaz bana kalırsa o bile az direk katkı sağlayacak 7 adam lazım
                      sen baskana bakma o öylesine söylemisdir 4 direk transfer diye

Baskanimiz saka yapmayi sever bilirsin
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• -GÖKDENİZ'İN TRANSFERİ-

Şener, Gökdeniz'in Rusya'nın Rubin Kazan Kulübü'ne transferi konusuna da açıklık getirdi.
                        Gökdeniz'in kendisine gelerek 'Başkanım ben gitmek istiyorum' dediğini ifade eden Şener, şunları söyledi:
                        ''Ben de kendisine 'Seni gönderemem, bana lazımsın' dedim. 'Ben Trabzon'da oynayamam. Problemlerim var' diye ısrar etti. O problemlerin bir kısmını biliyorum, bir kısmını bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. 'Tehdit ediliyorum. Korumayla geziyorum. Deplasmana gidince aklım evimde kalıyor' gibi. Tabii ikinci bir gerekçesi de vardı. Gökdeniz, çok para kazanmak istiyor. 'Ben 28 yaşına geldim, artık para kazanmam lazım' dedi. Bunu da söyledi. Bizden yanılmıyorsam 2.6 trilyon alıyordu. Bana göre bizden çok alıyormuş, çok fazla kazanıyormuş. Ama o bundan da fazlasını istiyormuş.
                        Neyse. Adamlar geldiler, benden Gökdeniz'i istediler. Onlara Gökdeniz'i sezon sonunda vermeyi teklif ettim. (Yok, biz illa şimdi istiyoruz) dediler. Bir adam gitmek istiyor ve o adamın bende oynadığı maçlara, benim ligdeki yerime bakıyorum. Kendi kendime dedim ki, 'neyin tartışmasını yapıyorum. Puanım 50 olsa diyeceğim ki, adam bizde muazzam işler yapıyor, bu adamı nasıl bırakırım derdim.' Bir bunu düşündüm, bir de adam oynamak istemiyor. O zaman kulübün menfaatini düşünmek durumunda kaldım.''

-''BANA GÖRE YATTARA, YILDIZ''-

Gökdeniz'in, Türkiye'nin ender yetiştirdiği futbolculardan biri olduğunu kaydeden Şener, ''Tartışmasız, özel bir yetenek. Ama ben yıldız diye, benim 35 puanımı 50 yapan futbolcuya derim. Bana göre Yattara bir yıldız. Mesela Hami, Ünal maç kurtaran isimlerdi, yani yıldızdı. Şota öyle. Var mı aksini iddia eden? Bunlar gerçek yıldız. Benim kriterlerime göre Gökdeniz bunların yanında yıldız değil. Biz Konyaspor'a 1-0 yenildik. Konyaspor, Fenerbahçe'den 4 yiyor, öbüründen 5, diğerinden 6. Ben bu takıma yeniliyorum. Benim yıldızım varmış. Hani nerede'' diye konuştu.
                        Transferde kadrolarına katmak istedikleri Mehdi ve Chermiti'nin yıldız oyuncular olduğunu kaydeden Şener, şöyle konuştu:
                        ''İnşallah bir aksilik çıkmaz. İkisi de milli futbolcu. Biri forvette oynuyor, biri forvetin arkasında. Fransa'dan Nantes, Auxerre ve Almanya'dan Bayer Leverkusen takımları da bu iki futbolcunun peşinde. Bizim menajer Adnan Demir'in Tunus'ta 'Fatih' diye bir hocası var, Tunuslu. O önerdi. Bir kaç defa gidip izlediler. Ben de Hüseyin Tok'u aldım, gittim ve izledim. Mehdi ve Chermiti'nin transferini 3-4 milyon dolara hallederiz. Benim savunmada çok sıkıntım var. Kalede var. Gol atıyoruz, maç biterken bir gol yiyoruz.''

-''BÜYÜKLERDEN OYUNCU ALMAM''-

Şener, büyük kulüplerden futbolcu almak istemediğini kaydederek, ''Hayır, 3 büyüklerden gelen futbolcu bize uymaz. Örnek yok. Benim zamanım dahil böyle örnek yok'' dedi.
                        ''Ortada bir üç büyük var, bir de en büyük'' diyen Şener, sözlerini şöyle tamamladı:
                        ''Ben 215 bin nüfuslu bir şehrin takımıyım. Peki, bu üç büyükler kaç nüfuslu şehirlerin takımı, 15 milyon. Bunun için ben diyorum, bu dört büyükler içinde en büyüğü biziz. Benim imkanlarım bu. O 1 trilyon hasılat alıyor, bana son maçta kalan hasılat, kira, güvenlik ve diğer masraflar çıktıktan sonra 36 milyar lira.''
                        TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Arkadaşlar yalnız şunu da unutmayalımki, transfer edilen yabancı futbolcularda sadece yetenek değil aynı zamanda vizyon da olmalı. Fenerbahçe'ye R. Carlos sadece futboluyla değil aynı zamanda tecrübesiyle ve motivasyon yeteneğiyle de katkı sağlıyor mesela. O kadar şöhretli olmasa da Neşet gibi gençlerin yanına bu tür kariyerli en az bir futbolcuda eklenmeli bence.

Yorum

• İlk olarak Kemençeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            esrarengiz61 sağol kardeş izledim. Hakkaten de Maradona çıktı bizim Neşet. Yine de böyle video görüntüleri karar vermek için yeterli değildir.
                            Irak'ı Asya şampiyonu yapan iki oyuncu vardı . Biri Nashat Akram diğeri Younis Mahmoud . Şampiyonayla ilgili halen pek çok video internet üzerinde mevcut. İkisininde Asya kazanmadığı pek az ödül kalmıştır .

Nashat Akram Man. City ile anlaşmıştı , oturma izni alamadığı için transfer gerçekleşmedi .

Zamanında bu iki oyuncuya ufakta olsa değinmiştim. Sayfanın linki şu :

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Samsunluyum55 ,

Ben , Avrupa ülkelerinin milli takımını seçmiş ama Kuzey Afrika kökenli bir kaç oyuncu ilede ilgileniyor olabiliriz düşündesindeyim .
                              Belli olmaz ilgilenebiliriz belki imzalar veya anlasmalar felan saglanmis olabilirde yani...ayrica NASHAT AKRAm gelse cok güzel olur bence...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Irak'ı Asya şampiyonu yapan iki oyuncu vardı . Biri Nashat Akram diğeri Younis Mahmoud . Şampiyonayla ilgili halen pek çok video internet üzerinde mevcut. İkisininde Asya kazanmadığı pek az ödül kalmıştır .

Nashat Akram Man. City ile anlaşmıştı , oturma izni alamadığı için transfer gerçekleşmedi .

Zamanında bu iki oyuncuya ufakta olsa değinmiştim. Sayfanın linki şu :

http://forum.bordomavi.net/showthrea...66#post1022766
                                Insallah bize gelir yani haber61.net felan yazyiordu insallah dogrudur bize gelirse süper olur düsüncesindeyim...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X