Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim kadroda yattara barışş hariç bide umut olabilir gerisinin her bölgesi deişmesi gerekiyoo toptan şampiyonluk istiyosak tabii gerisi traşş moawaad da sen gitt mısırda oynaa seni orası paklarr allahtan satın almadık nese dediğim gibi komplee bitakım yaratılması gerekiyo iki üç oyuncu hariç yoksaa seneyede kaaralar bağlarızz ...

Yorum

• Jaba dedik tepkileri almaya çalıştık.

Buna Tita'yı da eklemek isterim.

Aynı anda iki isim.

Yorum

• Takım içinde bazı dengeler var ki en önemlisi yattara bence.
        türkiye liginde zaten yok bu oyuncu dünyada bile az bu tip oyunculardan. yattara FB de olsaydı (ağzımdan yel alsın) forma satışından tutda yattara için ( sadece) stada gelenlerden kulüp köşeyi dönerdi. onun için yattara çok kıymetli bence. ama onu tutmak için hasan üçüncüyüde tutmalıyız gibime geliyor. zira soyadı üçüncü olacak diye biliyorum.
        Bir de hüseyin var. futbolunu beğenmiyorum ama abilik görevini yapıyor zannımca
        yani ince eleyip sık dokumak lazım.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jaba dedik tepkileri almaya çalıştık.

Buna Tita'yı da eklemek isterim.

Aynı anda iki isim.

Olcay abi Yattara kalacaksa ki öyle görünüyor ,İllede hava hakimiyeti hemde çok ..acaip çıkacak çakacak ...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir takım sahiplenicek artık onları malatyaspor bir kere bizim kadronun yarısını almıştı nerdeyse. yeni lige cıkan takımlar alabilir
            Zaten Malatyada Ondan sonra Ikinci lige düsmüstü Yanlis Hatirlamiyorsam (Ünal`a karsilik vermemismiydik 9 Futbolcu?)

Yorum

• semihin sözleşmesi bitiyor mu bu sene ?

Yorum

• süper lig: giray,engin baytar
                gurbetçi : zafer yelen,aykut demir,ceyhun gülesam
                yabancı:nashr,mehdi,mondragon,sol bek
                kiralık:emrah kol,emre aygün,murat ocak,Ali güzeldal

mondi-jabi,giray,ceyhun,yabancı-huseyin-yattara,zafer,nashr,engin-mehdi
                tolga-ferhat,aykut,tayfun,murat ocak-serkan,emre aygün,ayman,barış-umut,emrah kol,ali güzeldal,adnan,onur,kadir

td ersun yenal bu kadro bu sene iş yapar takım oturunca sonraki sene 2-3 nokta transferle uzun süre başarılı olacak bir takım kurulabilir..
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Gökhan Emreciksin iyi oyuncu, bence alınmalı, kimse değinmemiş gerçi...

Yorum

• aslinda sol tarafa schalke'li levan kobiashvilli'de alinir suanda takiminda hep yedek kaliyor.

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      moawwad topcu degil ya nasil kadrolariniza koyabiliyorsunuz :s, allahtan albayrak satin almamis..
                      Moawwad'ı kim satın aldı merak ettim? Ben albayrak döneminde alındı diye biliyorum. Bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim...

Yorum

• İlk olarak adherent_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Moawwad'ı kim satın aldı merak ettim? Ben albayrak döneminde alındı diye biliyorum. Bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim...
                        Kısmen doğru..

Albayrak' ın gider ayak yapmış olduğu son "iyilikti" onun sezon sonuna kadar kiralanması..

Hatta daha da büyük bir iyilik var ki o da transferdeki önceliğin bizde olması..

Şimdi sevinmişsindir umarım
                        En son Great White tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 00:17.
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak canavar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zaten Malatyada Ondan sonra Ikinci lige düsmüstü Yanlis Hatirlamiyorsam (Ünal`a karsilik vermemismiydik 9 Futbolcu?)
                          benim hatırladıgım löbe yi falan verdigimizde ligde kalmıştılar. + malatya daki malatyaspor - trabzonspor macında 1-0 yenilmiştik hami sonradan oyuna girmişti
                          En son yns61 tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 00:25.
                          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            moawwad topcu degil ya nasil kadrolariniza koyabiliyorsunuz :s, allahtan albayrak satin almamis..
                            Bizim "futbol üstadları" da hazırladıkları listelerin en başına yazıyorlar bu adamı. İlginç...

Yorum

• ne moawda ne jabi ne erdinç bu dkdan sonra ağızlarıyla kuş tutsalar benim için bitmiştir 7 maçlık performansa göre oyuncu kalırsa yanlış yaparız aymanı ornek verelım 3 hafta super oynadı yine eski aymana dönüşe geçti bundan sonra çıkış yapsalar bile bitmiştir ersun hocanın kafasında kalacak olanlar tahmınen şu isimler olacak tolga onur çağdaş tayfun keçeli hüseyin barış yattara umut ferhat

not:keçeliyi niye yazdın diyenler için hayal kurmayalım alternatıfı yok o adam mecbur kalacak istemesek de

Yorum

• Herkes şu olsun,bu olsun yazmış da yazmış. Sağolsunlar hepsi Trabzonspor'un başarısını istiyor, ancak bu takımın nasıl başarıyı yakalayacağı, elde bulunan imkanlarla nasıl bir kurtuluş/ başarı projesi üretilmesi , uygulanması gerektiğini iyi tespit edilmesi gerekir başta Yönetim tarafından......

Trabzonspor'un geçmişteki başarılarının kaynağı , sebepleri bellidir. Ekonomik olarak 3 büyük takımla yarışsan, Avrupa'nın pahalı,yıldızlarını transfer etsen dahi bu futbolcuları ( aileleri dahil) kafa olarak sorunsuz olacakları , mutlu bir ortamda (takımda/şehirde) tatmin etmen lazım.Zor gözüküyor, böyle de olmuştur. Yattara'nın da hala bu takımda nasıl kaldığına aklım ermiyor.............Öyle ise Trabzon'un Karadeniz Bölgesinin çocuklarına, gençlerine öncelik tanımalı, alt yapıya büyük yatırımlar yapılmalı,Trabzonspor'un kendisine has bir ekolü olmalı,bu bu şekilde kabul edilmelidir. Bana göre buna en iyi örnek İspanyol -Atletico Bilbao klübüdür.Bu klübün ben İspanya'da son 10-15 senede şampiyon olduğunu hiç duymadım ( Trabzonspor gibi),her sene Şampiyonlar Ligi'ne de katılmıyorlar ( Trabzonspor gibi) , UEFA Kupası'nı aldıklarını da duymadım ( Trabzonspor gibi), ancak adamlar Avrupa'da bir ekol,bir isim .Trabzonspor'un böyle bir ekolü yaratması bana göre en büyük başarı olurdu.

Transfer konusunda; Bu klubü, şehri benimseyecek, hayattan ne istediğini bilen profesyonelliği hayatında ilke edinmiş karakterlerin tespit edilmesi gerekir.İsim önemli değil.Maziden aklımda kalan bir İngiliz Campell, yakın geçmişten Smek,Marcelinho,Step önemli isimlerdi,bana göre ayrılış nedenleri bellidir, aynı kaynaklıdır.Şehirde istediği sosyal ortamı bulamayan şahsiyetlerin bu takıma bir faydası olamaz, olmaz. Doğru adamların tespit edilmesi, transfer edilmesi gerekir. Bir sezonda attığı gol bir ölçü olamaz.! Dokunun uyuşması lazım.Örnek Gürcü Arveladze kardeşler....Bölgenin adamları, civar komşu ülkelerden ,hamsi balığını aynı denizden yemiş adamların üzerine yoğunlaşmak yanlış bir tespit olmaz herhalde.Başta Gürcistan, Ukranya, Doğu Avrupa ülkeleri .........Yabancı futbolcu alırken bunu yüzde yüze yakın tutturmak biraz daha zordur, adamı ne kadar araştırabilirsin ki, ancak yerli transferlerde tam isabet tutturamamanın bir bahanesi olamaz.

Ha bu arada ben şimdiye kadar Türkiye'de bir takımın Transfer Sezonu açılmadan , bir takımın yapacağı Transferi, alacağı adamları bitirdiğini duymadım, okumadım, görmedim de. Bu tür işler bir Arsenal, Liverpol, Milan , Barcelona vb ..... klüplerde olur, biz daha o seviyeye gelmedik.
                                Hadi bakalım hayırlısı!
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Yükleniyor...
                                X