bu takımda n 6 kişi kalsın diğerleri gitsin kalan 6 kişinin 3 sabit oynamalı 3 de yedek beklesın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi TV'de dediğine bakılırsa 50-60 futbolcu izleniyor. Çıkan isim fazla değil. Umarım Balkanlardan sürpriz sağlam isimler gelir ama ilk önce gurbetçiler bir haftaya kadar bitse tam süper olacak
ama senin istedigin kadar oyuncu gelmesi heralde biraz zor gibi me gelyior ?!?!?!?!?!?!...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arkadas gıbı youtube a gıremeyen var mı ? ben gırebılıyorum da"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogru cok futbolcu izleniyor daha medya ya yansimayanalrda vardir heralde...
ama senin istedigin kadar oyuncu gelmesi heralde biraz zor gibi me gelyior ?!?!?!?!?!?!Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet abarttım biraz ama bunların çoğu olacak gibime geliyor, Ersun Hoca kalırsa...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Kaptancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJan Koller i alacaklarmış
baska forvetz oyuncular hesapda......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
beyler tranferde son durum ne sizce tunuslu iki futbolcuyu alabilicekmiyiz arsenal falanda talip miş bu topcuya ben şahsen pek inanamıyorum alabiliceğimize ama içimdede bir umut var sizin görüşleriniz ne
Yorum
-
İlk olarak Kaptancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJan Koller i alacaklarmış
jan koller değil kol bile atamaz bu yaştan sonraBordomavi.net
Yorum
-
Dhifallah olabilir bence. Ama tabi Ersun hocanın fikirleri belirleyici rol oynayacak. Çünkü aynı pozisyona kafasında başka isimler olabilir. En çok oyalanmaktan korkuyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
------------------Selcuk------------
-----------Hosny-------------------
------------------------------------
Yattara-----------------------Akram
Söyle bir orta sahamiz olsa varya bu ligin tozunu attiririz..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
Yorum