Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok kardesim ben senin demek istediklerini gayet iyi anliyorum.
    zenitin anlastigi kulübe fatih gitmek zorunda diyorsun.ama öyle degil.
    bir misal verecek olursak biz avrupa liglerinde isim yapmis ünlü bir oyuncuya takiminin stedigi bonservisi verdik diyelim.
    ama futbolcu bize gelmek istemiyor.nasil alacagiz bir oyuncuyu?
    zorla mi getirecegiz?
    fatih e gelince.aciklamasi var trabzonda sampiyonluk yasamak en büyük hayalim diye.
    sen trabzonsporun bu hedef icin tek yürek oldugu bir senede bu hedefi baltalamak icin bk ye git.akil mantik isi mi?
    benim icin ayni görüste olmadigin icin sansli oldugunu yazmissin.bilmukabele diyorum.
    seninle ayni görüste oldugumuz bazi konular da var .ersun yanala destek vermek gibi.
    ersun yanal takimda tartisilrken onun bu takimda kalmasi icin birseyler yapmamiz gerektigi konusunda baslik acan benim.
    neyse bu anlastigimiz tek konu olsa gerek.
    ama bunu seninle ayni düsünmüyorum diyerek adeta karsi tarafin fikri mutlaka yanlistir diyerek saygisizlik yapmanin da bir anlami´olmasa gerek.
    Gayet iyi anladığını söylemişsin ama yine anlamamışsın.Ben ne yazmışım bir oku bakalım.En yakın bonservis ücretini veren kulüp Fatih'e en yakın kulüptür.Eğer bu parayı Köln takımı verirse Fatih'in ilk olarak Köln kulübüyle konuşmaıs gerekir.Bu kadar net bir şekilde söylüyorum.Umarım bu sefer anlayabilmişsindir.Ayrıca ısrarla olaya Fatih açısından bakmak gerektiğini söylüyorum.Fatih'in, Progrebnyak varken Zenith takımında ilk 11'de forma şansı çok düşük.Bu adam Milli futbolcu ve maç yapması gerekiyor.Zenith takımında bu şansı çok az.Eğer gelen teklifler doğrultusunda Fatih için belirlenen bonservis bedeline en yakın teklifi kim veriyorsa(kendisinede cazip gelirse) o takımla anlaşma zemini arayacaktır.Çünkü artık 31 yaşına gelmiş ve son zamanlarında futbol oynaması gerekiyor

Ayrıca Ersun Yanal konusu çok mühim değil.Genel konularda seninle aynı düşünmediğim için kendimi şanslı görüyorum.Karşısındakine "antika yorumlar yapıyorsun " diyen bir kişi olarak saygı kelimesini pek kullanma derim bende.
    En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 13:56.

Yorum

• [quote=gece61;1516061]
      İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kardesım bızler vıdeolar ıle degıl 96 larda canlı olarak kahr olduk. ılkokul beste tarbzonspor bhesıktasa 7-1 yenıldı dıye okula gıtmedım. daha 10 yaında cocuktum. hekesın kendıne gore trabzonsporluluk anlayısı var. ama yukarıda da dedıgım gıbı kardesım, artık profesyonellesmelıyız. bakın bız burda bu konularıtartısıyorz, fb dun gece formalarını tanıttı. seyrettınız mı? ben seyrettım. dnk gelırse sızde seyredın. bakın adamlar neler yapıyor. artık bunların zamanı geldı. bu buraya gıtsın mı gıtmesın mı bunları bıtırmelıyız. bunların hepsı bızım cocugumuzdur. hepsı elınden gelenın en ıyısını ve fazlasını trabzonspor ıcın yapmıstır. ynde de gorev ıcın varlar her zaman. bana senol gunes ornegını verıyorsun. bu adam trabzonsporu satıp bır yere gıtmemıstır. daha sonra ne olmustur. ıkı kez trabzonspordan kovulur gıbı elnden teknık dırektorlugu alınmıstır. goruyorsun ya kardesım bızler bızı bırakmayanlarında degerını cok fazla bılemıyoruz ne yazıkkı. bu yuzden dıyorum kı artık bızler futbolcularımıza kostek olacagımıza brakalım mıllıtakımda bızım usaklarımız olsun. bunun yolu ıstanbuldan gecıyorsa bırakın ordan gecsın. ama sunu bıln ılerıde cocuklarımıza anlatırken fatıhı soyle hatırlanacak;

bır futbolcumuz vardı bır sende 39 gol attı. vayy be.
      ama bırde futbolcu vardı maca bır gırdı 2002 dunya kupasında topa ılk kez vurdu gol attı 3. olduk. bakın arkdaslar goruyorsunuz degılmı? kac attıgınzı degıl nerde, naısl ve hangı takımda attıgınız onemlı. ben dıyorum kı fatıh tekkeyı sadece trabzonsporlular hatırlamasn. tum turkıye ve hatta dunya bılsn.
      96 yı çocuk halimle ben de yaşadım ben de ağladım abim...ama videolar ve sanal ortam konusunda şunu söylemeliyim ki; nasıl sena ve bana bu tatlı tartışma ortamını sağlayan bmn önemli bir topluluksa , youtube daki video yarışı da öyle önemlidir. bugün bir sivasspor yazsan çıkacak video sayısı komik derecede az... ama ts yazınca istanbul klupleri ile orada da yarışıyorsun...sanal ortamı küçümsememek lazım dünya ordan dönüyor artık.

forma tanıtımları konusuna gelince fatih'i o üç takımda görmek istemeyince forma tanıtamıyor muyuz? bu tamamen yönetimin az sayıdaki hatalarından biri olmasıyla ilgili. biz fatihi satarak kurumsallaşmanın gereğini zaten yaptık diye düşünüyorum... ama fatihin kurumsallaşması gerekmez ki! o da bizim gibi iyi bir taraftar!

şenol güneş de öyle...tamam ona yapılanlar elbette hoş değil ama bu travmaları sadece o yaşamadı hep birlikte yaşadık...

hatalarımız elbette var ama trabzonda bir şenol güneş caddemiz de var.
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burda milleti alaylayıcı şekilde konuşup sinirimi bozma adam gibi yorum yap sen nereden biliyorsun ne kadar futbolu bilip bilmediğimi boş konuşma ben ilerici düşenemiyorum senin gibi ileri düşünen zihniyet yüzünden 25 sene bekliyoruz saygılarımla..
        Senin sinirin bozulması benim umrumda değil..!!!!

Önce sen bana yazmıssın sen futboldan anlamıyosun yorumların bos diye..! ben sana sinirlendimmi..? Tabiki hayır işde sen bu kadar yorumcusun hemen kızıyorsun.

Bizim gibiler yüzünden 25 sene beklemis bizde bekliyoruz 28 senedir en son 3 yasındayken olmusuz şampiyon...

He birde laflarını bil öyle konus kırıcı olma....

Burası forum sayfası ben kimseyi aşalamam sadece yorum yaparım oldumu..?

İlericiliğe gelince bida düşün.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senin sinirin bozulması benim umrumda değil..!!!!

Önce sen bana yazmıssın sen futboldan anlamıyosun yorumların bos diye..! ben sana sinirlendimmi..? Tabiki hayır işde sen bu kadar yorumcusun hemen kızıyorsun.

Bizim gibiler yüzünden 25 sene beklemis bizde bekliyoruz 28 senedir en son 3 yasındayken olmusuz şampiyon...

He birde laflarını bil öyle konus kırıcı olma....

Burası forum sayfası ben kimseyi aşalamam sadece yorum yaparım oldumu..?

İlericiliğe gelince bida düşün.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
          hata yaptıysan kusura bakma burada seninle fikir tartışması yapıyorum ve fikirlerin ilericiliği savunmuyor ben fatihin trabzonspora gelmezse hiç bir istanbul takımına gelmesini istemiyorum bunu anlatmaya çalışıyorum saygılarımla...
          İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• bence fatıh tekkeyı tartısmaya gerek yok besıktasa tranfserını sanmam bence basının uydurması gıderse hem sevınır hem uzulurum uzulme sebebım ıstanbul takımına hızmet etmesı sevınme sebebım ıse gusel gol gormeyı gercekten akıllıca klas gol gormeyı cok ozledım.oyun kurucu konusuna gelırse bende alex ısterım gelsın hem sut hem pas duran top tamamen yane komple futbolcu.

Yorum

hata yaptıysan kusura bakma burada seninle fikir tartışması yapıyorum ve fikirlerin ilericiliği savunmuyor ben fatihin trabzonspora gelmezse hiç bir istanbul takımına gelmesini istemiyorum bunu anlatmaya çalışıyorum saygılarımla...

Bunu ben istiyorummu sanıyosun .? Güzel kardeşim ben de Fatih'in Trabzon spordan baska takımda oynamasını kesinlikle istemiyorum ama...'', senin,benim yada diğer arkadasların elinde olan bişey varmı..?

Biz ancak burdan yorum yaparız.. Gerisi Yöneticilerin ve Futbolcuların işi...Yoksa tabiki gitmesin bizim rakip takımlarımıza .. Gelsin bizde Trabzonumuzda oynasın... ama dedim gibi bizim yapabileceğimizi bişey yok..

Bu arada kızdırdığım için seni özür dilerim
              TRABZONSPOR

Yorum

• [QUOTE=semih albayrak;1516114]
                İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

96 yı çocuk halimle ben de yaşadım ben de ağladım abim...ama videolar ve sanal ortam konusunda şunu söylemeliyim ki; nasıl sena ve bana bu tatlı tartışma ortamını sağlayan bmn önemli bir topluluksa , youtube daki video yarışı da öyle önemlidir. bugün bir sivasspor yazsan çıkacak video sayısı komik derecede az... ama ts yazınca istanbul klupleri ile orada da yarışıyorsun...sanal ortamı küçümsememek lazım dünya ordan dönüyor artık.

forma tanıtımları konusuna gelince fatih'i o üç takımda görmek istemeyince forma tanıtamıyor muyuz? bu tamamen yönetimin az sayıdaki hatalarından biri olmasıyla ilgili. biz fatihi satarak kurumsallaşmanın gereğini zaten yaptık diye düşünüyorum... ama fatihin kurumsallaşması gerekmez ki! o da bizim gibi iyi bir taraftar!

şenol güneş de öyle...tamam ona yapılanlar elbette hoş değil ama bu travmaları sadece o yaşamadı hep birlikte yaşadık...

hatalarımız elbette var ama trabzonda bir şenol güneş caddemiz de var.

kardesm bızler taraftar olarak burda tartısmazsak, trabzonspor ıcın ıyı olanı asla bulmayız. sınırlar ıcınde tartısacagız kı ıyı olan ve bıze layk olan cıksın karsımıza. sanal ortam ıcın dedıklerını anlıyorum, hos ve gerekten genc ınsanları yarıstıracak seyler bunlar. bende gırdıgımde bnlerce ts vıdeosu gormek ısterım. bunlar ayrı ama bakarsan bız 6 mılyon taraftarımız var dıyoruz 100.000 forma satalım dıyoruz, bız 4 buyuklerın ıcınde en buyuguz dıyoruz sınırımızı avrupa olmalı dıe koyuyoruz. bak kardesım buyuksek her lafımız her davranısımız onun gıbı olmalı. forma satısı 100.000 degıl 7 mılyon olmalı herkes gerektıgınden fazla alalı, buyuguz hatta en buyuguz dıyorsak , hedefımız avrupa degıl once sampıyoınluk sonra da avrupada ıyı ısler yapmak olmalı. buyuguz dıyorsak futbolcumuzun bızm ıcın kendını harcaması ıle ovunmeyecegız. hzmetı ıcın tesekkur edecegız ve ALLAH olunu acık etsın dıecegız. futbol hayatı bıttıkten sonra tecrublerınden faydalanacagız. senol gunes olayında herkes yasadı dıyorsun ya kendısının, esının, cocuklarının yasadkları, trabzonspora yıllarca hızmet etmıs ve terını akıtmıs bır ınsana trabzonspor haını gıbı davranılması nasıl acıklanabılır. takımdan onursal bskan tarafından kovulan ogune kımler sahıp cktı. kımler hamdı y hatırladı. bızler sevdıgmıze cok guzel sahıp cıkarız ama bır o kadar da vesafızlık huyumuz vardır. yanı fatıh gıtmeyecek ıstanbula bunu herkes bılıyor. ama gıderse de dunyanın sonu degıl. onun adına sevınmelıyız. onu alkıslamalyız kı trabzonda artık brseylern degıstıgını herkes gorsun.

Yorum

• İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunu ben istiyorummu sanıyosun .? Güzel kardeşim ben de Fatih'in Trabzon spordan baska takımda oynamasını kesinlikle istemiyorum ama...'', senin,benim yada diğer arkadasların elinde olan bişey varmı..?

Biz ancak burdan yorum yaparız.. Gerisi Yöneticilerin ve Futbolcuların işi...Yoksa tabiki gitmesin bizim rakip takımlarımıza .. Gelsin bizde Trabzonumuzda oynasın... ama dedim gibi bizim yapabileceğimizi bişey yok..

Bu arada kızdırdığım için seni özür dilerim
                  kardeşim önemli değil ortak sevdamız olan TRABZONSPORUMUZ için tartışıyoruz. bende bütün forumdan özür dilerim gereksiz yere tartışma ortamı yarattığım için saygılarımla..
                  İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Fotomaç ya da Günebakış bunu haber yapsın.

Kily Trabzonspor Yolunda

Transfer sezonunun flaş ekibi Trabzonspor, Kily Gonzales ile transferi noktalayacak. Kariyeri başarılarla dolu olan sol kanat oyuncusu Trabzonspor'a 1 milyon dolar'a mâl olacak. Hatırlanacağı üzere daha önce adı Galatasaray ile anılan Arjantinli, Trabzonspor'un teklifinden gurur duyduğunu söyleyerek "Daha önce de çeşitli Türk takımlarından teklif aldım ama Trabzonspor'un teklifi çok cazip geldi. Teklifi kabûl etmemde Colman çok etkili oldu. Burada muhteşem bir taraftar, çok kaliteli ve genç bir ekip, futboldan anlayan bir yönetim ve mükemmel bir teknik direktör olduğunu öğrendim. Bu genç takıma tecrübemle yardımcı olacağım." dediği öğrenildi.

Taraftar Gollerimi Beklesin

Kily, Trabzonspor taraftarına "Bombalarıma hazır olun. Özlediğiniz başarı ve iyi futbola szi kavuşturacağım." şeklinde mesaj verdi.
                    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• kaynak nedir..?
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

kardeşim önemli değil ortak sevdamız olan TRABZONSPORUMUZ için tartışıyoruz. bende bütün forumdan özür dilerim gereksiz yere tartışma ortamı yarattığım için saygılarımla..

Damarlarımı kesseler bordo mavi kan akar .... Nasıl ama ..!!!

Bizim Sevdamız, yarına kadar değil ... Ölene kadar.. TRABZONSPOR luyuzzzzzzzzzzz..
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kaynak nedir..?
                          Yönetime yakın isimlerden alınan duyum.
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• [quote=gece61;1516174]
                            İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kardesm bızler taraftar olarak burda tartısmazsak, trabzonspor ıcın ıyı olanı asla bulmayız. sınırlar ıcınde tartısacagız kı ıyı olan ve bıze layk olan cıksın karsımıza. sanal ortam ıcın dedıklerını anlıyorum, hos ve gerekten genc ınsanları yarıstıracak seyler bunlar. bende gırdıgımde bnlerce ts vıdeosu gormek ısterım. bunlar ayrı ama bakarsan bız 6 mılyon taraftarımız var dıyoruz 100.000 forma satalım dıyoruz, bız 4 buyuklerın ıcınde en buyuguz dıyoruz sınırımızı avrupa olmalı dıe koyuyoruz. bak kardesım buyuksek her lafımız her davranısımız onun gıbı olmalı. forma satısı 100.000 degıl 7 mılyon olmalı herkes gerektıgınden fazla alalı, buyuguz hatta en buyuguz dıyorsak , hedefımız avrupa degıl once sampıyoınluk sonra da avrupada ıyı ısler yapmak olmalı. buyuguz dıyorsak futbolcumuzun bızm ıcın kendını harcaması ıle ovunmeyecegız. hzmetı ıcın tesekkur edecegız ve ALLAH olunu acık etsın dıecegız. futbol hayatı bıttıkten sonra tecrublerınden faydalanacagız. senol gunes olayında herkes yasadı dıyorsun ya kendısının, esının, cocuklarının yasadkları, trabzonspora yıllarca hızmet etmıs ve terını akıtmıs bır ınsana trabzonspor haını gıbı davranılması nasıl acıklanabılır. takımdan onursal bskan tarafından kovulan ogune kımler sahıp cktı. kımler hamdı y hatırladı. bızler sevdıgmıze cok guzel sahıp cıkarız ama bır o kadar da vesafızlık huyumuz vardır. yanı fatıh gıtmeyecek ıstanbula bunu herkes bılıyor. ama gıderse de dunyanın sonu degıl. onun adına sevınmelıyız. onu alkıslamalyız kı trabzonda artık brseylern degıstıgını herkes gorsun.
                            forma ve klüp konusunda söylediklerine imzamı atarım...ama bizim taraftar profilimiz ne yazik ki onlar kadar zengin değil. istanbul ekonomisi ile bu anlamda yarışmamız gerçekten zor.
                            yine de harçlığını biriktirip forma alan taraftarımızla gurur duyarım. kaç istanbul taraftarı yapar bunu??

hatalarımızdan ders almamız lazım değerlerimize sahip çıkmamız lazım haklısın...
                            ogünü kovan onursal başkanı da bizim kovmamız lazım...kendilerinin nasıl onursal başkan olduğu ve ne kadar trabzonsporlu olduğu açık seçik ortadadır, hamiyi de şenolu da diğer değerlerimizi de nasıl ezip geçtiği de öyle!

fatihi de aç bırakmış değiliz, kendisi gitmek istedi ve gitti... belinde silah taşıyacağına polise başvurmuş olsaydı mafya meselesi problem olur muydu?

ama uşak trabzonlu işte...duramay yerinde!

ben yine aynı delikanlılığı beklerim, isterim...yapsın bir babalık gitmesin, o bizim evladımız

biz yine biz bize olalım bordo mavi olalım..
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• bu takımın önünde zaten kimse duramaz ayrıca Kily Gonzales'ide renklerimize bağlarsak bu iş dahada kesinleşir...birde istanbul eziklerinin sözlerini şimdiden duyabiliyorum...birtanesi kesin şu olur : Trabzonspor'a bak ya adamlar transfere doymuyorlar..taraftarları çok heycanlandırdılar ateşlendirdiler...biz AVNİ AKER'de nasıl maç oynayacaz
                              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Kily Gonzales vary
                                Més Que Un Club

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X