İlk olarak Özkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
haha süpersin abi
koşun la bir ezik bulduk"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurraaaaaa.Vurun gavura...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
[QUOTE=semih albayrak;1516216]İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
forma ve klüp konusunda söylediklerine imzamı atarım...ama bizim taraftar profilimiz ne yazik ki onlar kadar zengin değil. istanbul ekonomisi ile bu anlamda yarışmamız gerçekten zor.
yine de harçlığını biriktirip forma alan taraftarımızla gurur duyarım. kaç istanbul taraftarı yapar bunu??
hatalarımızdan ders almamız lazım değerlerimize sahip çıkmamız lazım haklısın...
ogünü kovan onursal başkanı da bizim kovmamız lazım...kendilerinin nasıl onursal başkan olduğu ve ne kadar trabzonsporlu olduğu açık seçik ortadadır, hamiyi de şenolu da diğer değerlerimizi de nasıl ezip geçtiği de öyle!
fatihi de aç bırakmış değiliz, kendisi gitmek istedi ve gitti... belinde silah taşıyacağına polise başvurmuş olsaydı mafya meselesi problem olur muydu?
ama uşak trabzonlu işte...duramay yerinde!
ben yine aynı delikanlılığı beklerim, isterim...yapsın bir babalık gitmesin, o bizim evladımız
biz yine biz bize olalım bordo mavi olalım..
neyse kardesım formu karsılıklı konusma yerıne cevırdık. senın de guzel ve trabzonu dusuncelerın var. o yuzden sayg duyuyorum sana ve dusuncelerıne. bakalım ben gıtmeyecegınden emınım zaten. bu arada bızler sadece taraftarımız ıle degıl butun halkımız ıle gurur duyuyoruz. bu da ayrı. sevgıler
Yorum
-
[quote=gece61;1516287]İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
neyse kardesım formu karsılıklı konusma yerıne cevırdık. senın de guzel ve trabzonu dusuncelerın var. o yuzden sayg duyuyorum sana ve dusuncelerıne. bakalım ben gıtmeyecegınden emınım zaten. bu arada bızler sadece taraftarımız ıle degıl butun halkımız ıle gurur duyuyoruz. bu da ayrı. sevgıler
teşekkür ediyorum abi..benim için zevkti"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Yorum
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu klıy gonzalez haberı gercekmı arkadaslar saka bır yanTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu klıy gonzalez haberı gercekmı arkadaslar saka bır yan"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Yorum
-
Trabzon'a gelecek
Trabzonsporlu yöneticilerin bir süre önce Trabzon'a getirttiği ve son yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık sözleşme imzalattırdığı Senegalli kaleci Tony Sylva'da nihayet mutlu sona ulaşıldı ve Lille'li file bekçisinin 27 Temmuz'da başlayacak olan Almanya kampına katılıyor.
Şuanda İstanbul'a gelen Senegalli kaleci Tony Slyva'ya bilet bulunması halinde akşam uçaklarından biri ile Trabzon'a gelip yarın sabah kafile ile birlikte Almanya'ya uçacak. Bilet bulunamaması halinde İstanbul'da kafileyi bekleyecek olan Tony Slyva Trabzonspor kafilesinin İstanbul Atatürk Havalimanına gelmesi ile birlikte buradan kafileye katılarak Almanya'ya uçacak.
Trabzonspor yönetimi Senegalli kaleciyi bu akşam Trabzon'a getirebilmek için tüm uçuklara ismini yedek yazdırdı. Trabzonspor yönetim kurulu Tony Slyva ile geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Senegalli kaleci ile her şartlarda yeniden anlaşmıştı
Kaynak - Spor61.
Yorum
-
Fatih Tekke iyi bir TS'lidir. Eziktaşa gitmez artkadaşlar merak etmeyin. kendinizi fatihin yerine koyun. para için o formayı giyermisiniz. insan tiksinir,midesi kalkar, her maç istifra etmekten oynayamaz. İçinizi ferah tutun. Ama eğer giderse biter bu kesin.Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum